Tole leti na @utisevalca: kako močnooooo mi greste na živce s temi forami kako je blo včasih bla bla bla. Sam jih imam 40 pa sem šele zdaj foter. Mene ni noben klinac v rjujo zavijal, pa tudi garbali me niso. Ne v šoli, ne doma. Sem ujel ene dve na gobec, ampak sem jih bil konec šole pripravljen fotru vrnit. To pa zato, ker se batin nisem bal, ker ni blo fer da je to naredil. Me mar hočeš prepričat, da si bolje vzgojen od mene in, da imaš manj travm kot jaz? Mislim da ne! In za polovico vas tukaj isto drži.
Se pa pogovarjam s cepci, to je dejstvo. Nekaj je VRTEC, nekaj so pa JASLI! In tole vse se je dogajalo v jaslih. Kdor to zagovarja, je fejst čuden. In imaš očitno travme, ker drugače ne bi teh bedarij pisal.
Glede vzgojiteljic: pri nas imamo eno, ki čaka penzion. Baba je sitna, vsega ima dovolj, z mularijo mora pa še delat. In starši se pritožujejo, ker je v primerjavi z ostalimi nemogoča. Kaj torej nardit? Po moderno se bi jaz v to nekako probal vtaknit, poiskat drug vrtec, karkoli. Po vaše greš domov pa rečeš jebi ga. jaz nisem tako moderen foter, da bi se s tem ukvarjal. Mam pir pa šank, če ne bo tišine bom pa še babo nagonu.
...in pol pišete kako je blo včasih...največ nas je pa v SLO na štrikih pa na zdravljenjih...