Čestitke zimski službi

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ja kaksna lopata pa je to, da ima plastiko gor ? Najboljse so normalne kovinske (kot za pesek kidat), ki imajo sprednji rob armiran, tako da lahko zdrzi tudi nekaj zim zmrznjenega snega zapored. Ko je mehak sneg, pa se brcati ni treba vanjo in gre toliko lazje. Plasticne igracke pusti raje pri miru, skoda denarja, pa se storaste so takrat, ko je zelo tezak sneg, ker so presiroke.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
dajte malo počakat, če bo to kar je zdaj na cesti ponoči zmrznilo, bomo jutr meli še eno tako nesrečo kot je bila na dolenjki...

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Kjer sem se jaz vozil v službo, so bile ceste očiščene in posipane. Pretočnost prometa normalna. 5*
cheer.gif
Se pridružujem pohvali.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Mene še nikoli niso razočaral.

Sam, a ni zanimivo. Mene tudi še niso. Če se da peljati, je dovolj zame. Eni bi pa radi, da še preden pade na asfalt, da ga splužijo. Ja glejte, predragi uporabniki. Tako pa ne gre. Scertani vsi neki
crazy1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Men se zdi tko smešn k eni tok pluvajo plužilce, da bi pa na svojih avtih zamenal letne ali rabljene gume za nove zimske gume pa ne, za nov avto je, za gume tistih 300-400 evrov pa ni.

Jest jih moram pohvalit, včasih je bilo še 5x slabš.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Itak, za pohvalt, kakopak. Najbolj mi najedajo dreki po TV. Sam majo živce vozniki plugov. Takemu, ki bi najbolj godrnjal, pljuval in se smilil samemu sebi, kolk je pa on bogi u pičko materno, bi mu naplužu 1 kubik snega točno pred vhod, če bi se dalo. Dal bi mu eno lopato in mu rekle. KIDAJ gnoj gnil, da ne boš sam bentil nekaj v božjo mater, ker očitno nimaš drugega dela.

Hehe Ircar. Sam potem je bil pa en zatežen model.
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.906
113
daleč od tega da je vse v gumah. poznam primer, ko ima nove najboljše zimske gume, pa je baba tak posrana ko je sneg, da se vozi 50 po ac. in tudi ona pričakuje da bo cesta zlizana ko gre na cesto, ne glede na to da se lahko z lahkoto vozi po verjetno tudi 20 cm snega

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
morem pohvalit mariborsko službo. spet jih je očitno presenetlo sneženje :D
ob 4 popoldan slo plužli papeževo cesto :D zakon :D