Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ane? Meni so tudi cisto k srcu prirasli. Passive resistance my ass. :S
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ane? Meni so tudi cisto k srcu prirasli. Passive resistance my ass. :S
pa je tebi jasno kdo je tukaj koga napadel? zrtev obsojas zaradi nacina obrambe?!
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako pa veš ,da so žrtve? Mogoče pa so vojaki želeli samo pregledati ladjo...kakorkoli, tole mlatenje s toli, palicami in metanje vojakov z ladje rofl ni ravno prikaz "miroljubnosti". Zakaj za boga greš to delat s specialci...seveda se bodo odzvali, ne bojo mirno pustili, da jih pomečejo v vodo in prefuk*jo.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako pa veš ,da so žrtve? Mogoče pa so vojaki želeli samo pregledati ladjo...kakorkoli, tole mlatenje s toli, palicami in metanje vojakov z ladje rofl ni ravno prikaz "miroljubnosti". Zakaj za boga greš to delat s specialci...seveda se bodo odzvali, ne bojo mirno pustili, da jih pomečejo v vodo in prefuk*jo.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:Ce jaz prav vidim, so zaceli kamenje metati "mirovniki"?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nisem rekel, da je prav, da so jih postrelili. Ampak ziher jih ne bi, če ne bi napadli vojake. Sej niso prišli na ladjo pa začeli streljat..., potem so jih pa napadli mirovniki na ladji.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nisem rekel, da je prav, da so jih postrelili. Ampak ziher jih ne bi, če ne bi napadli vojake. Sej niso prišli na ladjo pa začeli streljat..., potem so jih pa napadli mirovniki na ladji.
Mislis da bi kdorkoli kakorkoli napadel vojake na ladji ce jih ni (na ladji)?
Citat:
Uporabnik ynos pravi: