[censored] jews...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
ksz

israel_by_latuff2.jpg

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Židov ne maram. Vedno imajo prav, kritike obdolžijo da so antizionisti, do večnosti bodo vsem zbujali slabo vest zaradi holokavsta (ne dvomim v njegov obstoj, ker dvom vanj prepoveduje kazenski zakonik Republike Slovenije - toliko o naši državi in zakonodaji), gledajo samo in izključno na svojo rit, za povrhu sem imel nekaj stika z židi in od vseh nacij, s katerimi sem takrat delal, so bili meni najbolj ogabni prav židje ter rusi, daleč najbolj prijazni pa srbi. Pa šlo je za otroke in mladostnike.

Kakor koli. Židje so koristni le zaradi enega samega razloga - brez njih bi se Arabci in islamski ekstremisti ukvarjali s kom drugim. Prav zato se US of A in še komu splača prebavljati izraelske posebnosti in jim metati denar ter orožje in politično zaslombo, kadar gredo predaleč in masakrirajo nekaj deset nedolžnih civilistov. Izrael je živi ščit pred vse prej kot idealnimi državami z večinsko islamsko religijo.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
No, jaz bi še dodal pomislek, zakaj jih nikoli nihče v zgodovini ni maral?
confused-1.gif

Nekaj že mora bit na tem...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ne vem. Mislim da so marsičesa obdolženi tudi po krivem, obenem pa so razvili izjemen obrambni refleks. Predvsem me spominjajo na ljudi, ki so že v mladih letih ostali brez staršev in so se morali čez noč posloviti od brezskrbnega otroštva ter se postaviti na lastne noge in se znajti v svetu. Takšni ljudje dobro vedo že od mladega, da se morajo postaviti nase in da se ne smejo zanašati na druge. Ostalim z bolj lagodno mladostjo in življenjem, se lahko takšni posamezniki zdijo preveč egocentrični in sebični, ampak v to so jih prisilile razmere. Pri židih je tako, da jih prav nihče na tem svetu ne bo zagovarjal. Dobri so dokler služijo geopolitičnim interesom ter dokler ima židovski lobi tolikšen vpliv na gospodarstvo, predvsem pa politiko ZDA. Če tega ne bi imeli, bi jih vsi čez noč pozabili in prepustili džihadu. Izrael dobro ve, zakaj mora imeti atomsko orožje, ki ga sicer uradno ne priznava in se s tem izogiba inšpekcijam z Dunaja.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Men se pa taborišča pač ne zdijo smešna.....

A ti bi Teharje.....Hudo jamo....Tezno.....Barbarin rov

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:Če tega ne bi imeli, bi jih vsi čez noč pozabili in prepustili džihadu. Izrael dobro ve, zakaj mora imeti atomsko orožje, ki ga sicer uradno ne priznava in se s tem izogiba inšpekcijam z Dunaja.
Zanimivo, pri Iranu in S.Koreji je jasno, da nimata bombe, pa imajo "skoz" inšpekcijo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Men se pa taborišča pač ne zdijo smešna.....

A ti bi Teharje.....Hudo jamo....Tezno.....Barbarin rov

par sto proti par miljonov? In to brez kakšrnih koli povodov? JA to dvoje je zihr isto :S

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
confused-1.gif

Moje večno vprašanje!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mogoče. Sej se mi povojni poboji tud ne zdijo smešni. Obsojam jih, jih pa razumem, medtem ko pa taborišča samo obsojam, razumem jih pa res ne...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Citat:
confused-1.gif

zaradi verske nestrpnosti
zato ker so "krščanskega boga", "božjega sina", "odrešenika", jezusa kristusa nazarečana dali pribiti na križ
in so naredili veliko napako, da niso še vseh pristašev tistega ribiškega drušva eliminirali
plus tega so bili pametni, izobraženi in so evropsim neukim bedakom posojali denar. ko pa je prišel čas za vračilo pa je bil jok in stok in seveda preganjanje...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
confused-1.gif

zaradi verske nestrpnosti
zato ker so "krščanskega boga", "božjega sina", "odrešenika", jezusa kristusa nazarečana dali pribiti na križ
in so naredili veliko napako, da niso še vseh pristašev tistega ribiškega drušva eliminirali
plus tega so bili pametni, izobraženi in so evropsim neukim bedakom posojali denar. ko pa je prišel čas za vračilo pa je bil jok in stok in seveda preganjanje...

Bo treba it še malo nazaj v zgodovino. Npr. v Babilon in Egipt.

No, zdaj razloži še zakaj so arabci antisemitisti...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
to boš pa ti naredil
lahko pa tudi razložiš zakaj je slovenski narod narod hlapcev in dekel in zakaj nimamo standarda kot v švici recimo
ali pa zakaj noben nima rad ciganov - razen AI, helsinškega monitorja in podobnega gnoja
ali pa zakaj nobena soseda nima rada Slovenije in njenih prebivalcev
pa verjetno se še kaj najde

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Tako kot drugi predstavniki izraelskih oblasti je tudi Netanjahu branil akcijo izraelske vojske in pojasnil, da so aktivisti napadli njihove vojake, ko so se ti vkrcali na ladjo, zato so ti delovali v samoobrambi. Aktivisti naj bi vojake napadli s palicami in noži, nekateri izmed njih pa naj bi vojakom celo iztrgali orožje in začeli streljati

http://www.rtvslo.si/svet/ne-bo-se-oskrbovalo-teroristicne-groznje-v-osrcju-izraela/231464

Kako lahko aktivisti iztrgajo iz rok profi vojakom orožje in potem streljajo na njih....
confused-1.gif

Jebem jih mater lažnjivo Davidovo....