[censored] jews...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Preden zapises se kasno neumnost...

200px-Raed_Salah.JPG

‎Leader of the northern branch of the Islamic Movement in Israel. First known among Arab citizens of Israel as a poet and father of eight children, Salah also served as the mayor of Umm al-Fahm - an Israeli-Arab city bordering the Green Line - in the 1990s.

Izraelci su napovedali? Potem je pa sigurno vse ok.
stupid-1.gif

Who cares? Sicer pa, spet copy/pastamo malo selektivno, ane?
"Arrested and jailed on suspicion of raising millions of dollars for Hamas in May 2003"... Ups.

http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Movement_in_Israel

Northern Branch, pravis?
"Northern branch - No recognition of the State of Israel's right to exist, with the ultimate goal of it being replaced by an Islamic state. "

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Kater del ti ni jasen? V prvem postu si filozofiral kako to ni humantirana pomoc in da so teroristi bla bla bla bla in ce pogledas
kdo je ta domnevni terorist ugotovis da je to nek dedek (pesnik po poklicu)
bonk.gif
Pa pustimo po strani da filozofiras o tem kako so potniki napadli izraelske vojake kljub temu da so Izraleci napadli (zrtve).

Itd, itd, itd....

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kater del ti ni jasen? V prvem postu si filozofiral kako to ni humantirana pomoc in da so teroristi bla bla bla bla in ce pogledas
kdo je ta domnevni terorist ugotovis da je to nek dedek (pesnik po poklicu)
bonk.gif
Pa pustimo po strani da filozofiras o tem kako so potniki napadli izraelske vojake kljub temu da so Izraleci napadli (zrtve).

Itd, itd, itd....

Kako, da se se nisi odselil v Savdsko Arabijo? Iran? In kje sem napisal, da to ni bila humanitarna pomoc? Le... malo vprasljivo se mi zdi, kdo jo je prispeval, in kaj je bilo se "zraven". In seveda princip, po katerem so jo dostavljali - ce jim je bilo jasno povedano, kaj se bo zgodilo, ja, dajmo potem rinit naprej, in se malo tepst z Izraelsko vojsko. Kul. Veery smart. Skoraj toliko, kot to, da so Izraelci streljali s pravimi naboji.

Sicer pa, si ti napisal, da je ta "dedek" vodja "Northern Branch"? Sem ti jaz lepo napisal, kaksna je njihova "zelja" grede Izraela?

Ce me sponim ne vara, so se tvoji so-narodnjaki se nekaj let nazaj z veseljem streljali, ko je Slobodan rekel, da nimajo pravice obstajati - hocer reci, da Izrael tega ne sme narediti?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Zagotovo si opazil da nisem samo jaz opazil da je nekaj cudnega v tej akciji... Vse skupaj je obsodilo ze lepo stevilo drzav.
Cisto vseeno kaj ta dedek vodi ali ne ,ker pri celi zadevi nima nobene veze. Zagotovo ves zakaj so potrebni konvoji?

Moji sonaradnjaki so nasplosno zelo malo streljali, z veseljem pa se manj. Slobodan tega nikoli ni rekel.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Zagotovo si opazil da nisem samo jaz opazil da je nekaj cudnega v tej akciji... Vse skupaj je obsodilo ze lepo stevilo drzav.
Cisto vseeno kaj ta dedek vodi ali ne ,ker pri celi zadevi nima nobene veze. Zagotovo ves zakaj so potrebni konvoji?

Moji sonaradnjaki so nasplosno zelo malo streljali, z veseljem pa se manj. Slobodan tega nikoli ni rekel.

Jasno, da je nekaj cudnega - ce drugega ne je bilo steljanje popolnoma nepotrebno. Spet, nikjer nisem rekel, da so ravnali pravilno, temveč, da so bili "mirovniki" opozorjeni, in da so vseeno rinili naprej. Too. [censored]. Bad.

Sicer pa - ja, res je, slobodan tega ni nikoli rekel - ampak tistih par koncentracijskih taborisc je pa tudi od nekje prislo, ane?
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Jasno, da je nekaj cudnega - ce drugega ne je bilo steljanje popolnoma nepotrebno. Spet, nikjer nisem rekel, da so ravnali pravilno, temveč, da so bili "mirovniki" opozorjeni, in da so vseeno rinili naprej. Too. [censored]. Bad.

Sicer pa - ja, res je, slobodan tega ni nikoli rekel - ampak tistih par koncentracijskih taborisc je pa tudi od nekje prislo, ane?
smile-1.gif

1. ne izmisljaj stvari
2. ce nekdo strelja ali napove da bo storil nekaj nezakonitega to ni opravicilo za njegovo dejanje

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pa ti nisi gladek. Let me try and explain.

Izrael na Sinajskem polotoku/ v Palestini nima pravice obstoja in obrambe le-tega = Islam in Muslimani v Evropi nimajo pravice obstoja in obrambe le-tega

Get it?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
eni tukaj, ne razumete ali pa samo nočete razumeti določenih zadev
če imate tako radi islamske skrajneže bi bilo najbolje, da tudi jim tudi sami osebno pomagate ( se nekje sredi trga razstrelite, ali pa se razstrelite v izraelskem šolskem avtobusu )

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
eni tukaj pa vklopite tv 2x na leto in ste prepametni. so vsi piđamari skrajneži? se vsak od njih razstreli? daj ne klati gluposti. kaj pa ko židi spustijo tak eno raketo malo mimo cilja in trofi hišo polno palestinskih družin? so tudi oni skrajneži?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Pa ti nisi gladek. Let me try and explain.

Izrael na Sinajskem polotoku/ v Palestini nima pravice obstoja in obrambe le-tega = Islam in Muslimani v Evropi nimajo pravice obstoja in obrambe le-tega

Get it?

Kraja tujega ozemlja ni obramba. Get it?

SIcer pa zagotovo ves da tudi uradno akcija nima veze z obrambo Izreala ampak kaznovanje prebivalcev zaradi volitev.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
eni tukaj, ne razumete ali pa samo nočete razumeti določenih zadev
če imate tako radi islamske skrajneže bi bilo najbolje, da tudi jim tudi sami osebno pomagate ( se nekje sredi trga razstrelite, ali pa se razstrelite v izraelskem šolskem avtobusu )

Ne, najbrž jih noben nima rad. In v konfliktu Izraela in sosednjih držav, podpiram v določenih zadevah Izrael. Amapak v DOLOČENIH zadeva, ne podpiram pa celotne politike. In za moje pojme so Palestinci cigani vseh ciganov.

Ampak, v tem konkretnem primeru, so Izraelci izgubili vse moje simpatije ( omenjeno zgoraj ) in jih je treba zato...hmja...s kakšnim precej glasnim in močnim pokom mal opozorit. Napadi v mednarodnih vodah so majčkeno drugačni kot napadi v teritorialnih vodah... se ti ne zdi?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
seveda, seveda. problem je v tem, da je v takih situacijah težko biti nepristranski.
recimo, da se izraelci niso lagali, in da so bili res napadeni, ko so želeli čekirat te ladje ?
sicer pa so jih vnaprej opozorili
v deželah, okolju, kjer je dosti nasilja se naučiš najprej streljati in nato spraševati, zato mora biti vsak pri sebi vedeli ali bo šel "zaiebavat" drugo stran ali pa ne
eni pa so še zmeraj preveč pod vplivom RKC in se jim vsak bratati smejoči možak zdi nedolžen prijeten starček
stupid-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Izraelci bojo vedno vrgli naprej tisoc in eno stvar, zakaj so odgovorili z ognjem, zato da stvar omilijo.
Tud ne razumem kaj ima veze to, da so prej opozorilo dali ven. Se pravi ce recejo, "Pustite da delamo kar hocemo, sicer bo joj", bo vsak ki bo karkoli poskusal avtomatsko kriv ? Ce bi se ze v zacetku drzali sporazuma in dali palestincem tisto kar bi morali, bi bili lahko danes brez zidu in se noben ne bi raztrescil iz obupa.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
No no, ne demagogije zganjat. Zakaj palestinci ne dobijo vsega kar bi radi? Asmo pozabili na skupni napad sosednjih drzav na izrael? Z namenom unicenja zidovske drzave? Ampak najlazje je pa pol ko po picki dobis jokat kako ti ne dajo kar si imel - ja jebiga, ti si napadel in si izgubil, zdaj pa zri govno ki si ga posral.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Sej so zidi tud po p..i dobil, pa migrirali v tujino, po WWII vojni pa brez problema nazaj prisli. Nasprotno je pa s palestinci, ko so zbezali ob napadu zidov, se nimajo kam vec vrnit, ker je ILA nacionalizirala vso njihovo zemljo, zakon pa pravi da ne-zidi ne morejo kupiti zemlje.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Z noži, sekirami in dvema pištolama so "hudo" napadli specialce, ki so še kako topnjačo imeli zraven.
Prekleti Turki (ali kdo je že bil)...