A ti nikoli ne pelješ družine na izlet, če jo sploh imaš? oz. skos čepite doma, če pa že slučajno kam greste, ti pa morajo odslužit oz dati za benz? bogi si.Aja ati te je pelau na izlet. A si pospravu sobo, da si si zaslužu?
A ti nikoli ne pelješ družine na izlet, če jo sploh imaš? oz. skos čepite doma, če pa že slučajno kam greste, ti pa morajo odslužit oz dati za benz? bogi si.Aja ati te je pelau na izlet. A si pospravu sobo, da si si zaslužu?
Saj nikjer ne napišeš izrecno. Samo vedno pa rukneš sliko biločesa, da izpadeš car proti nam plebejcem.Glej, nikjer nisem eksplicitno omenjal, da je kadilak moj,
Jah no, pol se pa oproščam tebi in drugim snowflakesom, ki čutite duševne bolečine ob mojih prispevkih in obljubljam, da se bom spusto na splošni nivo foruma, čeprav mi debate o tišanju prstov nekam in prežvekovanje o bedastočah ne sedejo.Saj nikjer ne napišeš izrecno. Samo vedno pa rukneš sliko biločesa, da izpadeš car proti nam plebejcem.
Btw kak je kaj asistent? Sta še vedno prijatelja?
v korist HR. jaz sem iz gorenjske in nimam druge opcije kot Petrol, ki je trenutno 0.92 Hrvaška sem plačal 0.79, na PetroluV korist Slovenije? Kar sem jaz videl doli je bilo vse dražje kot tri lokalne pumpe v MB.
Not my jam, ampak lastniku toplo privoščim, če mu to ustreza. Jaz bi verjetno bruhal v temle.Bankrot stari..20 litrov na sto je pozrlPoglej priponko 90481
Fak. Se spomnim ko je blo pred leti pozimi prvič nekaj nad .50 in se mi je drago zdelo.MOL Kranj: 0,887
Bencinski servis Škofja Loka: 0,790
Ni tole za metriče s probritimi nogami in kiklco.Ja sej, od jajc se kaj drugega ne pričakuje
Pa ti na plin si posebna kategorijaPo zanimivem naključju ravno včeraj tankal v Slo Bistrici 0,769, torej 2 centa ceneje kot na HR v večini lokacij. Povprečno gledano je ceneje za približno 15 centov..