Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Saj sem ti pa vse napisal. Da, bilo je vec let, ko je bil v Avstriji drazji. Seveda pa je bilo pred tem veliko vecje obdobje, ko je bila Avstrija cenejsa konkretno.
Seveda ocitno noces razumeti, na kaj namigujem. Kljub temu, da so v A dodali 13,5 centov davka v letu 2022, so kar naenkrat spet cenejsi. Zakaj? Nasi prevec dvigajo trosarine? Marze?
10 let so bili do lani avstrijci precej cenejši, ne samo 1! Ker sem včasih imel ob meji precej poti sem kar nekaj let tam tankal, zavil sem 3 km iz poti na prvo pumpo čez mejo in na vsak tank prihranil 5-6€, na leto je pomenilo to da sem za enak denar dobil pri njih 3 tanke več. Nekaj let tako.
Zdaj sem bolj pogosto na južni meji in pri hrčkih natankam trenutno poln tank 8-9€ ceneje kot pri nas... 200m iz poti samo, takoj čez mejo je
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.