Bruselj eksplozija

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Dovolj je 1% dobrih muslimanov da ne mečeš vse v isti koš. Ampak sej vem da je vam vseeno za ta dobre muslimane

Poglej si oni filmcek, ti ne bo zal.
Pa kaj ima veze dobri ali slabi.
Mi novih prebivalcev ne rabimo, pa če so dobri, še manj pa če so slabi, pa jih ne rabimo če so črni, beli ali zeleni.
In imamo vso pravico, da jih ne sprejmemo, pravzaprav že v zakonu lepo piše, da ljudje brez potrebnih dokumentov nimajo pravice vstopa v državo, tisti ki vstopijo in tistiki jim pri tem pomagajo, ali omogočijo vstop so pa storili kaznivo dejanje.

Humanitarnost? Seveda smo za humanitarnost, v Siriji je dovolj veliko osvobojeno ozemlje, kamor bi se begunci pred vojno lahko zatekli. Lahko bi jim pomagali tam, v njihovem domačem okolju bi se najbrž bolje počutili, a ni tako?

Sej načeloma tud tebe ne rabimo pa te vseeno mamo. A je zaradi tebe Slovenija boljša država?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
drgač pa
13778cd259e8abaa5a757b9c0c2b96d8.jpg

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Sej načeloma tud tebe ne rabimo pa te vseeno mamo. A je zaradi tebe Slovenija boljša država?
Mene se načeloma ne morejo znebit, tujih državljanov, sploh tistih, ki še prijajajo (nezakonito, brez dovoljenj za vstop v državo) pa lahko.

Nedvomno je zaradi mene Slovenija bolja država kot je zaradi nekega nezakonitega migranta. Jaz v proračun neto vplačujem, migrant pa nič ne prispeva, samo troši.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Še bolje bi bilo če vojne v Siriji sploh ne bi bilo... Ker pa ste večina tako vehementno podpirali, "arabsko (CIA) pomlad v Siriji, pa zdaj še požrite govna... Posle hebanja nema kajanja...
Nisem nikoli podpiral arabsko pomlad, pa tudi nima veze, če bi jo.
Nismo mi krivi,če se eni kamelarji radi streljajo z drugimi kamelarji in obratno. Če se arabci, prav ti ki danes bežijo, nebi radi fajtali med samo se pač nebi,neglede na naše mnenje,podporo ali kar boš rekel.
Tako pa sedaj svoje spore prenašajo še na evropsko ozemlje. A misliš če so doma skregani med sabo, bodo pa pri nas med sabo prijatelji?
Sicer pa v 99% ne gre za nobeno bežanje pred vojno, cilj jim je okupirat in destabilizirat evropo. Žal imamo petokolonaše prav v samem političnem vrhu EU.

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Tistih par eur ka jih daš. Bi bilo manj smeti na smetišču če te nebi bilo.

Bolje tistih par evrov, kot pa clovek, ki ze v vstopu v drzavo zavestno krsi zakon, ki je napisan dokaj nedvoumno. Mislim, da v SSKJ obstaja beseda za ljudi, ki zavestno krsijo zakone - kriminalci.

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Mislim, da v SSKJ obstaja beseda za ljudi, ki zavestno krsijo zakone - kriminalci.
Tukaj je definicija izven SSKJ.

Crime: An action or activity that, although not illegal, is considered to be evil, shameful, or wrong

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Mi novih prebivalcev ne rabimo, pa če so dobri, še manj pa če so slabi, pa jih ne rabimo če so črni, beli ali zeleni.

Lepo se da izračunati, kdaj bomo Slovenci brez priseljencev izumrli. Podobno ali še slabše velja za vso Evropo.
2406685-RodnostSlovenija.png

Priponke

• 2406685-RodnostSlovenija.png
    2406685-RodnostSlovenija.png
    24,7 KB · Ogledi: 187

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Dovolj je 1% dobrih muslimanov da ne mečeš vse v isti koš. Ampak sej vem da je vam vseeno za ta dobre muslimane

Kaj pa ti govoriš? Si sploh normalnen? Kaj pa en procent dobrih domačih katoličanov, pa vemo, da jih je več in vse mečeš v isti koš sovražtva!

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:

Lepo se da izračunati, kdaj bomo Slovenci brez priseljencev izumrli. Podobno ali še slabše velja za vso Evropo.
Ob naslednji naravni nesreči, po novem imenovani samomorilski bombni napad ?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:

In ljuba duša, kaj ti bo par 10 ali 100k priseljencev, ki ne delajo drugega kot izkoriščajo vse možne socialne transferje in se množijo kot zmešani?
bonk.gif

Misliš da bodo kameltrajberji delali za naše penzije?
bonk.gif

Mi bomo hodili na šiht do onemoglosti, da bomo živeli to ******* gamad.

Marsikater klen Slovenec bi imel 3 ali več otrok, pa si jih enostavno ne more privoščit-oz. hoče tiste kar ima, vzgojit in izšolat kolikor tolikor. In ti bodo seveda spet plačevali davke, da bodo živeli priseljenski podmladek. Ne more it to v nedogled.

Še to razloži meni neukemu-kaj nam bo koristilo povečevanje števila prebivalcev, če niti za naše ni službe?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.836
2.617
113
Citat:
Sej sm ga pogledal. Samo pravim. Lahko pogledam miljon takšnih in drugačnih filmčkov pa nebom spremenil svojega prepričanja. Svojega prepričanja... Ki sem si ga sam ustvaril in ne s pomočjo drugih
Malo morgen.
Ustvaril si si na osnovi tistega, kar so ti pokazali oz. predstavili podatke.. Tako ali drugače: statistika, prijatelji, mediji, pogovori, alter.... itd.
Lahko pa se motim in da si si res ustvaril sam, iz prve roke, na licu mesta.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Itak sj clovek del predstavi iz medijev in naslosno interakcije z ljudmi. Ampak nekatere stvari si pač ne in stvari se tudi spreminjajo. Definitivno si pa ne krojim mnenja glede na to iz katere strani je medij in kdo me hoče prepričat v nasprotno. To da mi fotr neki turi v glavo se ne pomeni da bom začel tko misliti. Ravno tako nebom ustvarjal mnenja glede na vsak članek ki ga preberem v Mladini.

B81

22. jul 2007
37.697
10.963
113
Bodi realen, mnenje si si ustvaril iz istih virov, kot ostali, s tem da tebe te resne grozote pac ne ganejo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
...ksz...

Redko v naših medijh zaslediš nek realen zapis: http://www.siol.net/novice/svet/2016/03/bruselj_evropska_prestolnica_dzihadistov.aspx

[quote Leta 1970 je Belgija uradno priznala islam in pri tem sprejela ponudbo Savdske Arabije za financiranje gradnje verskih objektov. Savdijci so v Belgijo poslali številne klerike, da bi dodatno izobrazili tamkajšnje imame. Tako danes veliko mošej ni pod nadzorom zveznih oblasti in jih vodijo radikalni salafisti.]

[/QUOTE]

Naši butli pa z veseljem dopuščajo da katarci in savdijci financirajo islamiste na ozemlju RS.
bonk.gif