Bruselj eksplozija

erikson

Guru
25. avg 2007
22.705
6.472
113
Cekc0myWAAAiWLt.jpg

Se je ura premaknila naprej ali nazaj?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.705
6.472
113

Edini osumljenec za napade v Bruslju izpuščen na prostost. Nadaljuje se iskanje moškega v svetlih oblačilih

Belgijske oblasti so danes izpustile na prostost edinega osumljenca za torkove teroristične napade v Bruslju, v katerih je bilo ubitih 35 ljudi. Kot je sporočilo tožilstvo, so Faycala C. izpustili zaradi pomanjkanja dokazov o povezanosti z napadi. Policisti sicer nadaljujejo z intenzivnim iskanjem moškega v svetlih oblačili. V javnost so posredovali natančnejši video posnetek nadzornih kamer.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Pa kaj ima veze dobri ali slabi.
Mi novih prebivalcev ne rabimo, pa če so dobri, še manj pa če so slabi, pa jih ne rabimo če so črni, beli ali zeleni.

Lepo se da izračunati, kdaj bomo Slovenci brez priseljencev izumrli. Podobno ali še slabše velja za vso Evropo.

In ljuba duša, kaj ti bo par 10 ali 100k priseljencev, ki ne delajo drugega kot izkoriščajo vse možne socialne transferje in se množijo kot zmešani?
bonk.gif

Misliš da bodo kameltrajberji delali za naše penzije?
bonk.gif

Mi bomo hodili na šiht do onemoglosti, da bomo živeli to ******* gamad.

Marsikater klen Slovenec bi imel 3 ali več otrok, pa si jih enostavno ne more privoščit-oz. hoče tiste kar ima, vzgojit in izšolat kolikor tolikor. In ti bodo seveda spet plačevali davke, da bodo živeli priseljenski podmladek. Ne more it to v nedogled.

Še to razloži meni neukemu-kaj nam bo koristilo povečevanje števila prebivalcev, če niti za naše ni službe?

Te kameltrajberje je pač treba navaditi, da bodo delali za naše penzije in da bodo čim prej postali Slovenci. Ali misliš, da jih Merkelca vabi, ker so se ji zasmilili v dno srca? Nekatere države pač vedo, kakšne so zakonitosti demografije in se na to tudi pripravljajo. Mi bomo pa s takim mišljenjem kot narod pač izginili.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Si pa optimist- maš v tvojem okolišu precej prebivalcev podobne barve, kot so migranti, pa povej, koliko od njih se počuti slovence in celo delajo za penzije..nekak se mi ne zdijo navajeni ne na eno ne na drugo..
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.103
16.297
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Te kameltrajberje je pač treba navaditi, da bodo delali za naše penzije in da bodo čim prej postali Slovenci. Ali misliš, da jih Merkelca vabi, ker so se ji zasmilili v dno srca? Nekatere države pač vedo, kakšne so zakonitosti demografije in se na to tudi pripravljajo. Mi bomo pa s takim mišljenjem kot narod pač izginili.

Utopija. Razumem napisano in vse demografske probleme naše družbe ampak to, da bodo pa tile z bližnjega vzhoda (oz. večji % njih) delali zase in za nas - je pa utopija. Mi še Ciganov ne znamo porihtat pol bomo pa te prevzgajali, japajade. Mi Slovenci bomo pa kot narod izginili tako ali tako. Žal. Tako to je, če se pa naprej rine vse druge kulture kot oh in ah, slovenske te pa mora biti ravno toliko da ne sram, tako se dandanes žal obnašajo premnogi. Vsaka grupa čefurjev v Lj ima več narodnega zavedanja kot pa povprečen Slovenec, če pa kot Slovenec poudarjaš to morebitno narodno zavest si pa itaq takoj fašist, nacist, homofob, u name it. J3besh to.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Mi novih prebivalcev ne rabimo, pa če so dobri, še manj pa če so slabi, pa jih ne rabimo če so črni, beli ali zeleni.

Lepo se da izračunati, kdaj bomo Slovenci brez priseljencev izumrli. Podobno ali še slabše velja za vso Evropo.

In ljuba duša, kaj ti bo par 10 ali 100k priseljencev, ki ne delajo drugega kot izkoriščajo vse možne socialne transferje in se množijo kot zmešani?
bonk.gif

bonk.gif

Marsikater klen Slovenec bi imel 3 ali več otrok, pa si jih enostavno ne more privoščit-oz. hoče tiste kar ima, vzgojit in izšolat kolikor tolikor. In ti bodo seveda spet plačevali davke, da bodo živeli priseljenski podmladek. Ne more it to v nedogled.

Še to razloži meni neukemu-kaj nam bo koristilo povečevanje števila prebivalcev, če niti za naše ni službe?

eb6.jpg

Več kot 90% jih je popolnoma nesposobnih za trg dela (številke iz Nemčije, Avstrije, Danske in Švedske)..

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:

bonk.gif

bonk.gif

nahrung002.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
mesanica homoseksualnosti in fasizma... zanimiva kombinacija
bonk.gif

Yiannopoulos Privilege Grant

In January 2016, Yiannopoulos co-founded the Yiannopoulos Privilege Grant with Margaret MacLennan, “a scholarship exclusively available to white men who wish to pursue their post-secondary education on equal footing with their female, queer and ethnic minority classmates.”[39]

tukaj je se scepec rasizma
zmaga.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Yiannopoulos hosted the Young Rewired State competition in 2010, an initiative to showcase the technological talents of 15–18-year-olds,[50] and organised The London Nude Tech Calendar, a calendar featuring members of the London technology scene to raise money for Take Heart India.[51]

evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

Utopija. Razumem napisano in vse demografske probleme naše družbe ampak to, da bodo pa tile z bližnjega vzhoda (oz. večji % njih) delali zase in za nas - je pa utopija. Mi še Ciganov ne znamo porihtat pol bomo pa te prevzgajali, japajade. Mi Slovenci bomo pa kot narod izginili tako ali tako. Žal. Tako to je, če se pa naprej rine vse druge kulture kot oh in ah, slovenske te pa mora biti ravno toliko da ne sram, tako se dandanes žal obnašajo premnogi. Vsaka grupa čefurjev v Lj ima več narodnega zavedanja kot pa povprečen Slovenec, če pa kot Slovenec poudarjaš to morebitno narodno zavest si pa itaq takoj fašist, nacist, homofob, u name it. J3besh to.

Kaj ti pomaga zavest če pa Slovenci ne delajo dovolj otrok.... Ogromno ljudi joka kako kao slovenska kultura umira a pol tega folka sploh otrok nima...