Bravo miličarji

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne, po čem sklepaš? mi je bilo sicer jasno, da še niste jemali seštevanja do 10, pa me vseeno zanima od kod ti ta informacija...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Če bi poznal forum pol bi vedu zakaj ima tak avatar jokica. Pa še vedno nisi priznal da si bil v prekšrku ko si se peljal po levem pasu na avtocesti medtem ko je bil vozni prazen.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.304
113
ker pacient no
hysterical-1.gif

jeba je samo to, ko je takih pri nas malo morje.....

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če bi poznal forum pol bi vedu zakaj ima tak avatar jokica. Pa še vedno nisi priznal da si bil v prekšrku ko si se peljal po levem pasu na avtocesti medtem ko je bil vozni prazen.

Ma sem hotel zaviti na desno, pa me je ena turboprasica
srce-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz bi bil na tvojem mestu močno zaskrbljen, če te en Megan tako zjebe, da ne uspeš več vozit po predpisih, kaj bo šele, ko boš dol s parkirišča zapeljal?
confused-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Tudi sam naletel na enega. Prejšnji teden sem se malo vsedel v avto in naredil nekaj km v brezveze. Je treba izkoristit, če ni žene doma
tongue-1.gif

Prvi trije avtomobili so od izleta na Vršič, ostalo sem dal tako zraven, ker rabim še za ostale stvari.

Pa še tisti, ki ni hotel sodelovati.

Ker vem, da se bo oglasilo en kup alterjev, ker ta alter je ena skupnost alterjev, zalimam še en video. Ja, tudi meni včasih sede zakruzat 60-70 ali pa, če me dogiti pri 90-100. Ma si ne bom vzel pravico in ga zadrževal za sabo. Ne, še več, jaz si bom celo dovolil in pri tem sodeloval, da bo eden najbolj nevarnih manevrov, če ne kar najbolj nevaren manever pri vožnji, hitro opravljen. Med prehitevanje le ogroža sebe in mene. Ne vidim razloga, da bi še dodatno prilival na ogenj.
wink-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Jah, bo treba nabavit močnejši avto
evil.gif

Drigače pa, dober prikaz butaste vožnje, katera pri nas ni redka. Žal.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Odzadnji zaritnež ima spet svoje pederastične orgije. In pri tem mu seveda ni jasno, da ves čas ogroža vozilo pred seboj zaradi očitno prekratke varnostne razdalje, še posebej zaradi spolskih voznih pogojev.
Ker zakon predvideva 2-sekundno varnostno razdaljo, imam za ritoznojčane posebno zdravilo: če mi voziš manj kot 10 m za ritjo, bo moja hitrost postala 5 m/s = 18 km/h, če pa manj kot 5 m, potem pa samo še 2,5 m/s = 9km/h.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Odzadnji zaritnež ima spet svoje pederastične orgije. In pri tem mu seveda ni jasno, da ves čas ogroža vozilo pred seboj zaradi očitno prekratke varnostne razdalje, še posebej zaradi spolskih voznih pogojev.
Ker zakon predvideva 2-sekundno varnostno razdaljo, imam za ritoznojčane posebno zdravilo: če mi voziš manj kot 10 m za ritjo, bo moja hitrost postala 5 m/s = 18 km/h, če pa manj kot 5 m, potem pa samo še 2,5 m/s = 9km/h.
pa si to tvoje zdravilo že na kom sprobal?

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.810
388
83
Vipavska dolina
Včeraj sem tudi jaz videl eno butasto potezo, pri kateri je tip imel tudi malce sreče. Tik pred Ravbarkomando, ko je konec tretjega pasu je možakar ali ženska lepo po voznem pasu prehiteval tistega, ki je vozil po prehitevalnem. Obenem pa se je tovornjak že vključeval s počasnega pasu na vozni. S svojo neumnostjo bi lahko postal tudi mortadela v sendviču.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Na sintetičnih možeh in modelih z lasmi na X to vedno počnem.
Imajo tudi policaji zdravila za takšne kot si ti v obliki visokih kazni.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Kaj res, katerih?
Denarnih, točke, odvzemi...odvisno od primera in pogostosti kršitev. Če pa ne veš, kaj delaš narobe pa vrni izpit in nazaj v avtošolo.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Če bi vedel, kaj vse dela narobe v prometu, potem ne bi pisal takšnih bedarij na forumu... Ampak na žalost je na cesti vedno več bedakov, ki razmišljajo isto kot on "Če jaz vozim 130km/h na prehitevalnem, te ne bom spustil mimo, ker si prehiter", "Če jaz vozim 70 na regionalki, ker se mi večja hitrost ne zdi varna, te ne bom spustil mimo",...