Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
A to si se zapolnil, v kakšnem avtu se je peljal ata...?
dejvuu lanos rdeče barve
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Nima veze. Glej razmerje med temi iberwagni in običajnimi kantami. Vsaj 1:100, če ne še več.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
lani so na novo registrirali že samo 140 MLov, kaj šele drugih, . tako da je teh suvov koker ces
Zgleda, da doma ni opazil, da se je iz klijota presedel v bawarca... glede na to, da se ni kurčil, pa kazal tiča in meter zraven... razen, če je bil v reno 5?Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Aja, zadnjič mi je en s petko dal prednost. Sem si ga zapomnil, ker je to prekleto redko v takih ''iber-avtih''.
Kdo pa bo delal za njih, če se ne bi ozirali na majhnega človeka?Citat:
Uporabnik alesi0 pravi:
Ali se uspesni ljudje ozirajo na majhnega cloveka?
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
dejvuu lanos rdeče barve
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@zadnji
Meni osebno se zdi da večjo štalo na cesti delajo daewoojevci in pa tisti z ruškim in lenarškim grbom (MB),
pa še kaka celjska tablica kje kdaj,...
Citat:
Uporabnik baufix pravi:
Res pa ne vidim razloga, zakaj večini udeležencev tega foruma po defaultu pripada pravica, da za idiota postavijo nekoga zgolj zato, ker vozi npr. novejšega bavarca.
Ne vem, ali bi po isti logiki recimo avtomatično nekoga postavili za klošarja samo zato, ker vozi 10 let starega francoza?
Dajte no!
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Jaz tudi grem, z malcomX-om na pivo...
Hipotetična situacija. Pride mladič (npr. 7 let star otrok) in gre čez prehod. Zaradi tvojega avta ga ostali vozniki ne vidijo. Bum in umre.Citat:
Tako zadnjič mi je en j*bal mater ker sn parkiral na pločniku, (nos avta je bil na četrt prehoda)