BMW X6

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
tak je včeraj blo ko sem šel iz večerje
po koroški cesti se je pelal en ata, pol metra za njim pa Q7 in blonta babnca za volanom in mu je blendala pa trobila ko zmešana (verjetno je 40kmh vozil)
aja blo pa je na koroški cesti od ferija proti rondoju (omejitev 40)

in to dela slabo luč na velike mrcine

Ja, babe so pa sploh kratkokurčne oz brezkurčne!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tu se zdaj da debatirat kaj je bolj pregledno, prazen prehod al moj avto na boku z 4imi blinkerji,...

Sicer a v samem centru (v Tyrševi; za mariborčane, tam pri gaastra trgovini) na pločniku, ko je res promet na nuli,...

Nisem ne ogrožal nobenega, ne oviral, pa prisežem da je stal manj kot 20 sekund, res niti vrat nisem zaprl,...
Redar pa je tak bil skrit v koritu za flance, ker se je vzel od nikoder, vohun prekleti!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
337
83
Kras
www.mtl.si
Tu ni debate zal. Za sranje naredit je dovolj tudi ena sekunda, tako da lahko nehas govorit o 20-ih sekundicah.
Morda bos drugic kaj bolj razmislil.
grims-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Vsi tisti kateri si ne morete privoščit takšnega avtomobila X6,ML,GL,Q7 kritizirate. Ja normalno je, da če ima človek denar si privošči nekaj takšnega. Kaj se pa divjanja tiče pa so tile z nekimi kvazi tuning avtomobili v prednosti.

Meni se zdi, da se ti z temi avtomobili clio, p206 itd... nabijejo spojlerje in filtre avto naredjo v svetleči predmet. To so prave [censored]čine, ki se izpostavljajo in hočejo biti vidni. Ne pa tisti z prestižnim terencem ali limuzino.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Pisal ste konkretne primere tisti z cliom, puntom itd.
Ne seveda x6 in njemu podobni avtomobili niso za na naše ceste. Lahko kar hitro fašeš kakšen ris na avto od favšljivih voznikiv različnih kant.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja x6 ni za na cesto.

Ker ti si ga nebi kupo če bi mel dovol denarja.

Jaz osebno si ne bi kupil x6 vsekakor pa kakšnega MB v tem rangu
cool-1.gif

Kupili bi si vsi kateri lahko pa, če ne x6 pa nekaj podobnega, ker vsem tudu niso všeč BMW-ji.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
X6 res ne bi kupil, ker mi ni všeč. Če bi mi že tak višek denarja narobe hodil, bi si raje omislil Toyoto Landcruiser V8. Ali pa celo dva avta za ceno enega, recimo Opla GT in navadno Toyoto Landcruiser.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Ampak v tistem avtu lahko celo kaj pelješ. Kaj boš pa v tega crossoverja (X6) zadaj spravil? Res pa je, da avtomobile pač gledam iz stališča svojih potreb, zato bi imel igračko za drugi ali šele tretji avto. Ampak to spet le v primeru, ko bi imel res preveč denarja. Da bi si pa tri avtomobile na lizing kupoval, se mi zdi pa nesmiselno.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
X6 res ne bi kupil, ker mi ni všeč. Če bi mi že tak višek denarja narobe hodil, bi si raje omislil Toyoto Landcruiser V8. Ali pa celo dva avta za ceno enega, recimo Opla GT in navadno Toyoto Landcruiser.

Ti bi vozo opla in tojoto če bi imel 5mio€ priliva letno?

Jaz grem daj malo spat, ker niste resni.

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
kaj ce bi se malo bolj osredotocili na samo vozilo, kot pa da se prepucavate gor in dol (slo fausija included).
meni X6 ne potegne, ker mi je glupa mesanica. ali X5 ali pa 3coupe/cab. ne pa neki mix.

mmmm... X5ko pa bi mel ja. samo ne bele barve.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Ja, z lahkoto. Toyoto pa Imprezo STi, naprimer. X6 mi je popolnoma zgrešena in neposrečena kombinacija kupeja - terenca.

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
x6..v živo zgleda zelo masiven...al pa ko pelješ za njim, uni valjarji zadaj 345 al kok
bonk.gif

lahko pa cayenna..je še bolj čuden

1_530.jpg

dobiš že za 25 - 30k€