Samo zanimivo je, kako nekatere to boli... in ponoči zaradi tega ne morejo spati...Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Po moje gre bolj za preganjanje tistih, ki bi radi izgledali super bogati, pa to niso - takšnih je pa itak večina.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:ki imajo več denarja od tebe...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
popravek...fiat 500 ni v enaki kategoriji poziranja, ker ni penis extender. je samo kjut. ce se pa ze tolko obesate na mojo garazo (zanimivo da se vedno obesajo tisti ki imajo svojo prazno) vas moram razocarat da se sam prevazam 99% v cisto nepoziralskem skodilaku. ti pa se malo ohladi, noben ni napisal da so vsi mangupi, samo vecina
a daj nooooCitat:
Uporabnik XXXL pravi:
Daj ne seri... dva dni nazaj me pobere kolega s novim Fiat 500, sem moral sedež da do konca nazaj, da se z rameni nisva dotikala... še dobro, da ima ročico menjalnika na armaturi... Prostora je bilo pa še za en six-pack, brez hladilnika...Citat:
Uporabnik Steve pravi:
da se lahko baba z njim prevaža po mestu. za uporabnost je škodilak erste klaseče pa te že zanima uporabnost 500, je bil na korziki za 14 dni z vso kemping opremo s hladilnikom vred. Po kriterijih povprečnega slovenca bi za tak podvig potreboval najmanj pasata karavan
Lahko da je bil Fiat 500 na Korziki 14 dni z vso opremo za kemping in še hladilnikom zraven, samo notri ni bilo nikogar drugega, vsaj večjega od 27cm in težjega od 2kg ne...
Pasata karavan praviš, [censored] ga, standard se veča, včasih so v hlevih rojevali, danes v porodnišnicah. In včasih so (smo) tudi s Zastavo 750 na morje hodili, cela družina, danes pač ne... razen nekateri na Korziko...
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja, jaz bi tak folk kar v rit nasuval, kredite pa ukinil. Če nimaš denarja za avto, ga ne kupuj.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Seveda, seveda, pa ga investiraj in dokler ne bo obradil sadov, se bi pač moral zadovoljiti s tistim, kar bi pač finančno zmogel.
Kaj, a ti bi pa raje lizing vzel, da bi ob avtu za 40.000€ zraven doplačal še 5.000€ samo "bremen, obresti ..." ? To je šele potratno.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:ki imajo več denarja od tebe...
No, to ti nisi, kajne?
Večina teh ''dolgokurčnih'' avtov je na firme. Ali plačaš cel kup državi od dobička, ali pa se na ta račun s hudim avtom voziš je malo razlike, se mi zdi... Naj Pahor kar uživa v katrci, jaz raje leasing vzamem in si tako stroške delam...Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Seveda, seveda, pa ga investiraj in dokler ne bo obradil sadov, se bi pač moral zadovoljiti s tistim, kar bi pač finančno zmogel.
Kaj, a ti bi pa raje lizing vzel, da bi ob avtu za 40.000€ zraven doplačal še 5.000€ samo "bremen, obresti ..." ? To je šele potratno.
Fiat 500! Vse ostalo je kurčenje!Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Rečima da jaz delam 30k na mesec. In imam ženo in zdaj 5 dni starega otroka. V čem bi ti to druščino
raje peljal domov med poplavo teh manijakov in pijancev, stardecev v kontra smeri in zadetkov, z novim a4 al z novim q7?
V čem boš ti in tvoje največje bogastvo bol varno, recimo če v tebe prleti pijan mulo v stari petki? Pa rečima da prleti
bočno v zadnja vrata kjer sedi tvoja žena z novorojenčkom.
Sem ti malo približal terence?
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
V top gearu so glede x6 napisali nekak tak: BMW inginers finaly found the answer, but they forgot what the question was.
Ce ze treba nekega terenca, pol raje kako land cruiser V8, patrol, range rover, ... Vse ostalo je za poziranje oz. Nabiranje ega!
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Fiat 500! Vse ostalo je kurčenje!