BMW X6

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ta avto nima realne cene in je slikan v tujini.

Krneki.press

Pa se bomo vseeno peljali z njim po Mariboru Malcom, Cizi in jaz, zraven pa nabijali čefursko muziko
cheer.gif

Malcom, treba je edino vedet, da za tiste stvari, ki jih drago plačaš, še ni zagotovila, da so res dobre. Še Čepinovo dekle je povedalo, da se 430 spiderji dosti kvarijo. Kaj ti hasne potem, da daš zanj 300.000€, potem ga pa moraš vsakih nekaj mesecev voziti v IT na popravilo? Nič, važno, da je znamka, da so super nobl materiali in da je ego visok. Potem mehanske ure, ki lahko stanejo tudi po 100.000€, hkrati pa zaostajajo po nekaj sekund na dan ... Že res, da so delane ročno, da je pašček iz aligatorja, sama ura narejena iz najdražjih litin, a kaj, ko že v osnovi ne opravlja svoje funkcije tako, kot bi mogla.
Treba se je zavedati, da so določene cene enostavno neupravičeno prenapihnjene. Očitno si nekatere znamke to lahko privoščijo, ker pač obstajajo ljudje, ki na ceno ne rabijo gledati in tako razmetujejo enormne zneske za stvari, na katerih bi lahko kamot prišparali in namenili kakšen € za bolj koristne stvari. V osnovi draga storitev drago stane, ponavadi dobiš za več denarja, več muzike. Vendar pa je v našem svetu žal postalo tako, da je neka znamka draga le zaradi svojega imena, bogati jo seveda množično kupujejo, hkrati pa obstaja še ogromno drugih znamk s podobnimi produkti in po 100x nižjih cenah, ki si jjih lahko privošči večina. Pa dodajmo temu še slovensko faušljivost in željo po biti boljši od soseda pa smo hitro na tistem, o čemer sem prej govoril - o quasi bogataših, ki si kupujejo avto kot podaljšek kurca, ne pa recimo zato, ker so si ga s pridnim delom zaslužili.
priden.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Slabo je napisal, ker malkom še za bencin včasih nima.

Citat:
Gledam pač z vidika da jurja za poslovno obleko ni dosti. Tako za solidno uro pet jurjev ni dosti. Ne rečem da je
drobiž ampak dobre ure se začnejo p ri 10ih jurjih, torej za 5 jurjev maš solidno uro.

To bi imenoval malcomx paradoks, si s tem padel točno v skupino ljudi, o katerih govorim.
grin1.gif

Daj no, kako boš pa vedel recimo na trenjih, kateri nosi Murino in kateri Guccijevo obleko?
wink-1.gif

Ali pa recimo Jelinčič se bo pripeljal na trenja v stari a4, Urša Čepin pa v 430 spider, pa bi jo lahko Jelinčič 100x kupil s celotno njeno familijo.
grin1.gif

Vse skupaj je en bullshit, vsaj v naših razmerah!!

wink-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Krneki.press

Pa se bomo vseeno peljali z njim po Mariboru Malcom, Cizi in jaz, zraven pa nabijali čefursko muziko
cheer.gif

Malcom, treba je edino vedet, da za tiste stvari, ki jih drago plačaš, še ni zagotovila, da so res dobre. Še Čepinovo dekle je povedalo, da se 430 spiderji dosti kvarijo. Kaj ti hasne potem, da daš zanj 300.000€, potem ga pa moraš vsakih nekaj mesecev voziti v IT na popravilo? Nič, važno, da je znamka, da so super nobl materiali in da je ego visok. Potem mehanske ure, ki lahko stanejo tudi po 100.000€, hkrati pa zaostajajo po nekaj sekund na dan ... Že res, da so delane ročno, da je pašček iz aligatorja, sama ura narejena iz najdražjih litin, a kaj, ko že v osnovi ne opravlja svoje funkcije tako, kot bi mogla.
Treba se je zavedati, da so določene cene enostavno neupravičeno prenapihnjene. Očitno si nekatere znamke to lahko privoščijo, ker pač obstajajo ljudje, ki na ceno ne rabijo gledati in tako razmetujejo enormne zneske za stvari, na katerih bi lahko kamot prišparali in namenili kakšen € za bolj koristne stvari. V osnovi draga storitev drago stane, ponavadi dobiš za več denarja, več muzike. Vendar pa je v našem svetu žal postalo tako, da je neka znamka draga le zaradi svojega imena, bogati jo seveda množično kupujejo, hkrati pa obstaja še ogromno drugih znamk s podobnimi produkti in po 100x nižjih cenah, ki si jjih lahko privošči večina. Pa dodajmo temu še slovensko faušljivost in željo po biti boljši od soseda pa smo hitro na tistem, o čemer sem prej govoril - o quasi bogataših, ki si kupujejo avto kot podaljšek kurca, ne pa recimo zato, ker so si ga s pridnim delom zaslužili.
priden.gif

Kloško, kdaj si pa ti odrasel? Še ne dolgo nazaj si vsem solil pamet, kako je čas pomemben in kako ga je zaradi tega potrebno meriti in spoštovati s primernim kronografom. Skratka, tokrat se popolnoma strinjam s tabo.
cheer.gif

mX pa itak vsak dan težje živi z vsemi temi protislovji v glavi. Toliko BSa nosi tam notri, da že sam ne ve več, čemu naj verjame.
evil.gif

Sicer pa je o napihnjenosti (tokrat sicer slave) nekaj podobnega bentil tudi Clint Eastwood, ki mu ne gre v račun slava gospodične Hilton.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Krneki.press

cheer.gif

priden.gif

Znamka je draga zaradi svojega imena.
Samo ,da lahko sedaj podjetje trži ime je pred trženjem imena morala bit kvaliteta.

Drugače pa bi vsak vozek začel tržit ime. Kdo bo plačeval ime, če ni kvalitete

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Mnjah. Ni nujno kvaliteta, temveč tisto nekaj ''več'', pa karkoli že je.
Tipičen primer je novi Mini ali pa Fiat 500. Kvaliteta plastike noter je verjetno na ravni kakšnega korejca, prodaja se pa s konkretnim pribitkom. V glavnem, še enkrat čestitke FIat-u za prodajo zamaskirane Pande po 2-kratni ceni.
cool-1.gif
Vsa čast jim.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja, jaz bi tak folk kar v rit nasuval, kredite pa ukinil. Če nimaš denarja za avto, ga ne kupuj.
bonk.gif

A mi lahko samo razlozis zakaj zaradi tega ne mores spat?

Meni se jebe, ce ima nekdo ne vem kaksen avto, pa zarad tega nima doma za jest....vsak ima svoje prioritete...eni dajo vec za stanovanje, drugi za cunje, tretji pa za avto. Eni bi si pa zivce zaradi tega pozrli
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja, jaz bi tak folk kar v rit nasuval, kredite pa ukinil. Če nimaš denarja za avto, ga ne kupuj.
bonk.gif

A mi lahko samo razlozis zakaj zaradi tega ne mores spat?

Meni se jebe, ce ima nekdo ne vem kaksen avto, pa zarad tega nima doma za jest....vsak ima svoje prioritete...eni dajo vec za stanovanje, drugi za cunje, tretji pa za avto. Eni bi si pa zivce zaradi tega pozrli
bonk.gif

Genau!

Isto jaz pravim! Eni zatolčejo vse za cote, drugi majo 3x preveliko hišo, tatretji hud avto,... Ja sej pa nekam je treba dnar dat,
al si ga bomo zraven nesli na oni svet? Pa boli mene kita če ma 650€ lizinga na mesec, pa če niti za orbit nima. Vsakemu svoje,
eni pa vse zapijejo pa posnifajo, pa nimajo ne enega ne drugega le poln nos in slaba jetra,...

Dajte folku mir no, pa jih prezirajte, tako oni vas.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Daj nabrusi si šajbnvišer, ker če vidim eno kaplo na plehu ti naredim špago v lapah.

Kaj pa tebi spet dogaja? Pa še prevod v slovenščino bi prosil, ker se mi ne sanja, kaj je šajbnvišer, pa kaj je špaga v lapah.
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
samo če pa ti nisi topli braæa, na čisto vsak njegov post se obesiš kot stieber na png. Pa od kdaj v avtomobilizmu drekaš
stupid-1.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Jaz ne vem zakaj so vsi, ki vozijo X6, Q7, ML...idioti, kreteni ipd.
Mi zna kdo razložit?

Nekdo, ki ima toliko denarja, da si kupi tak avto verjetno ni [censored] in nesposobnež, če bi bil verjetno ne bi prišel do takega denarja.
Leasing? Pa tudi, če je leasing verjetno je teh 60.000€ oz. manj ali več investiral v druge stvari in se mu zdi to bolj pametno.

Veliko bolj resno vzamem malcomX-a, ki je dal nekaj sveta čez in verjetno ve zakaj tako govori, kot pa nekatere, ki so vsaki dan na relaciji služba-dom in ne vidijo dlje.

Me pa tudi zanima kako bi vi nekoga jemali, če bi prišel na sestanek za ne vem 200.000€ vreden posel?
Če bi prišel z Renault 5 verjetno ne bi mislili enako kot za nekoga z X6 ipd.?

confused-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
hm tip je bil na ladji moska [censored]...ce je to svet? pa se to ni za verjet...in ti mu verjames
smile-1.gif
)))))))))))))))))))))))