BLAGOSLOVLJENE VELIKONOČNE PRAZNIKE

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.531
2.292
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Nisem pravoslavec ali musliman in ne pamet mi ne pride,da bi žalil vero tako kot komunisteki kristjane ! To je samo pokazatelj koliko ste nagravžni rdečkarji.Eno je vera drugo pa politika.
Nobeno dejstvo ne opravičuje blatenja po običajih vernikov !!!!
JASNO ????

Verjetno komunisteke enako žalijo javni katoliški obredi in zvonovi vsak dan, ki se ne ozirajo na nikogar.

Ajde še na tole repliko.

V Sloveniji je krščanstvo prevladujoča religija, že xy let. Tudi v časih trdega komunizma se je cerkev toleriralo in pustilo zvonjenje, obrede...
Ljudje so bili dokaj normalni, strpni, razumevajoči, socialno usmerjeni...

Danes pa je ostala samo večina egoističnih prascev ki jih vse moti in pa nekaj % nas normalnih.

Meni recimo, ki sem normalen človek je težko živeti med takimi ki stalno težijo, jih vse moti, se jim stalno mudi, brez tolerance, brez čustev...

A razumeš kaj ti hočem povedat - malo se umiri, zadihaj, pojej jutri malo šunke itd..., pa bo bolš

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
So države, ki imajo zapovedano državno vero in druge v katerih so verske skupnosti ločene od države. Slovenija spada med druge.
Frej je že lepo biti, ampak meni bi mnogo bolj pasalo 2. januarja.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:
Verjetno komunisteke enako žalijo javni katoliški obredi in zvonovi vsak dan, ki se ne ozirajo na nikogar.

Realnost je taka, da stojiji v prvi vrsti in čakajo na žegnanje dobrot....
Snečko ti se pa na trepalnice mečeš....

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Jebite se rdeči, beli, rumeni, zeleni... Lep podaljšan vikend želim vsem, ki se ne opredeljujete glede na barvo!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Komunisti ne jemo potice, ker simbolizira verske praznike, religija pa je opij za ljudstvo
rolleyes-1.gif

pa še časa mi primanjkuje, ker sem si zadal nalogo uničevanje prazničnih šunk in klobas, da bo čimmanj ostalo za desnake
cheer.gif

Mamca , sem malo razočaran nad tabo, ker peka potice pomeni simpatiziranje z reakcijonarnimi desnimi silami, ki nas vlečejo nazaj v srednji vek in fevdalizem. Nasprotnik nikoli ne spi, naši starejši tovariši, pa so malo zadremali zadnja desetletja in nazadnjaške sile so izkoristile napazljivost ter se razbohotile v vse pore naše družbe.
Zato Tovariši , pozivam vas na sistematsko uničevanje šunk in klobas-simbolov religijoznosti, brez milosti , tudi če je težko , včasih se je treba žrtvovat za višje cilje.......vsaka šunka, ki jo požrtvovalno zmažete, je šunka manj za desne reakcijonarje
zmaga.gif

Tovariši, vsi v akcijo za našo stvar, v torek zbiramo poročila o diverzijah, najuspešnejši in požrtvovalni bomo pohvaljeni.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Glavno, da se vam bivšim rdečkarjem ni treba več skrivati. Prej ste pač naskrivaj žrli potico, zdaj pa javno. Potico ste pa aparatčiki skos jedli, za razliko od navadnih delavcev v "komunizmu".
467716-post_slo.gif

žrli potico in basali žepe, danes pa s tem, komunističnim denarjem kupujejo zemlo in postajajo pravi mali fevdalčki
10.gif

Zato , vsak komunist svojega psa in družno na na fevdalsko zemljico,
zmaga.gif

Podrobnosti in natančne koordinacije organiziranih diverzij še sledijo.
Za komunizem-s pasjim drekom v napad
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
S tem, da so si pekel izmislili kasneje. Jezus o njem ni govoril.

Kako bi jim sicer brez motivacije folk zapisoval premoženje na smrtni postelji?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik emirATes pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik emirATes pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A si ti šunko s kakšnim dodatkom jedel?

verjetno bo res tole: preveč šunke, jajc, potice ne pelje glih v toplice...
Alkohol raztaplja maščobe
grims-1.gif

to že, ampak razkraja tut jetra, preveč alkota pa pelje begne.
Tud vožnja je smrtno nevarna, seks s Carico je smrtno nevaren
tongue-1.gif