Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj pa komunistični zločinski rdečkarji, jedo na ta največji krščanski praznik Veliko noč?
Kaj si boš ti dobrega pripravil za ta praznik?
A 1/4 koščka kruha pa še za južno prišparaš?Citat:
Jaz za zajtrk jem že kar nekaj časa: 3/4 kosa sončničnega kruha, malo masla in ementaler + 100g kefirja za poplaknit.
A ne..Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Oo nestrpni nam želijo lepe praznike, kako prikupno.
Glavno, da se vam bivšim rdečkarjem ni treba več skrivati. Prej ste pač naskrivaj žrli potico, zdaj pa javno. Potico ste pa aparatčiki skos jedli, za razliko od navadnih delavcev v "komunizmu".Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jaz za zajtrk jem že kar nekaj časa: 3/4 kosa sončničnega kruha, malo masla in ementaler + 100g kefirja za poplaknit.
Pa se ti po vsej tej mlečni kiselni sploh upaš prdnt?
Zdaj vsaj vem zakaj ga ti tolk serješ.
A veš kako je pri teh cerkvenih praznikih?Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A ne..Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Oo nestrpni nam želijo lepe praznike, kako prikupno.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Pa se ti po vsej tej mlečni kiselni sploh upaš prdnt?
Zdaj vsaj vem zakaj ga ti tolk serješ.
Ta umotvor je pa treba qotat, da se ne bo zgubil.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
@Snecer Jaz sicer vsem želim lepe praznike, vendar pa nikakor ne s krščansko-katoliško vsebino, saj ne gre za nekaj, kar bi morali praznovati, ampak nekaj, česar bi se morali sramovati.
V bližni preteklosti mojega življenja in mojih prednikov se najbolj sramujemo zgolj 2000 pobitih nemcev na račun 100 000 tisoč pobitih ljudi vseh generacij pod orožjem komunističega klavskega režima.Če bi nam vladali kristjani tega nebi bilo.Kaj se je dogajalo pred 100 leti in več me ne zanima.
Naj ti čimprej minejo prazniki,da ne boš trpel.
Mleko je za mačke.Citat:
1/4 gre za ptice.
Eni pač očitno jogurtov, kislega mleka itd. ne prebavljate.
Vidim, da si se vrnil na forum, te ni več strah?
In kak praznik je 2. maj?Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Uspešne in neuspešne države tukaj nimajo veze. Ker pa je v slovenski Ustavi zapisano, da so Cerkev in verske skupnosti ločene od države, mislim, da se verskih praznikov nebi smelo šteti kot državne. Če pa je že tako, ne vidim razloga, da tudi npr. muslimanski bajram nebi bil državni praznik in dela prost dan. Ravno tako bi se npr. Čezvesoljska zombi cerkev blaženega zvonenja lahko spomnila, da je vsak ponedeljek praznični dan in državni praznik.
Medtem pa je Prvi maj, praznik dela, spomin na Haymarketski izgred v katerem je dalo življenje za delavske pravice in človeka dostojno življenje mnogo več ljudi kot pa pred dvatisoč leti.
Nč bat. Bomo vse nadoknadli. V soboto zvečer, ko je vstajenska maša, začnemo. V nedeljo zjutraj pri procesiji, ko boš ti še spal, pa užgi.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
cheer:
Je pa dans en lep dan, ko ne smete nabijat s kurčevimi zvonci.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Nč bat. Bomo vse nadoknadli. V soboto zvečer, ko je vstajenska maša, začnemo. V nedeljo zjutraj pri procesiji, ko boš ti še spal, pa užgi.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
cheer:
Je pa dans en lep dan, ko ne smete nabijat s kurčevimi zvonci.
Si že kupil pakelc vate?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Edit: pa v 2000 letih bi se tudi lahko zmenili na kateri dan je prikorakal iz groba, ne pa da datum vsako leto prestavljate...
Jaz vem kako se določi. Ampak ti ne povem iz razloga kot sem ga navedel kakšen post nazaj. Se bojimo, da bodo komunisti pred grobom čakali. Ne povem.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Me zanima če veš iz glave, kako se vsako leto določi velika noč.
Si peljal žegnat bicikl? Fonzi je še vedno samski?
Kaj je to RPG?Citat:
Še vedno iščem nekoga z RPG, plačam na roke.
No saj pravim.Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
A veš, da bom šel res! V nedeljo (12 ur) in tudi v ponedeljek. Ker imam spodobnega in poštenega delodajalca, za oba dneva dobim dodatek 50%.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V tem trodnevju želim vsem naj nas vstali Zveličar napolni z vero, upanjem, ljubeznijo, ki spreminja svet.