Ksz
Pljucno pa v kosu prodajajo po 30-40/kg. Kako potem lahko pricakujete biftek za manj kot 20.
Pljucno pa v kosu prodajajo po 30-40/kg. Kako potem lahko pricakujete biftek za manj kot 20.
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Škofja Loka http://www.mesarija-stajnbirt.si/
Kupil v petek, pojedli čez vikend... zelo zadovoljen. Tekstura, okus zelo dober, mogoče na koncu preveč pikanten za biftek, ampak ne zaradi paprike v prahu! Izgled je zelo blizu mesu in ne dodatkom, kar je plus.
Še ga bom vzel, mogoče bo še malo manj pekoč pa bo moja top izbira. Pred 2016 ga pa mogoče naredim še sam oz. grem na lekcijo k eni.
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ja je čas za oživitev teme, bližajo se prazniki in razmere na trgu se spreminjajo.
Ker sam tega, kar nekaj skonzumiram lahko napišem osebne izkušnje :
solidni biftki :
Leclerc od Čadeža ni iz pljučne
Mesarija Gregorc v Trnovem žal ni iz pljučne
Arvajev ima nekako preveč kečapa dodanega
Mesarstvo Luka - Domžale in Križe na Gorenjskem, tu so imeli še 10 mesecev nazaj po 19,90 eur/ kg pravi tatarec iz pljučne , na škatli je pisalo 80%, mesar mi je rekel 50%, ko so pobrali neko nagrado revije Viva jim je posel stekel res premium tatarec no potem paso se ene pol leta nazaj povsem pokvarili in zmanjšali vsebnost pljučne, sedaj mislim, da piše gor 20%, pa je pomoje noter ni nič, dodali so pa pekoče začimbe, kar radi vsi mesarji delajo, da zakrijejo, da v njem ni pljučne in sedaj na zadnje, ko sem kupil to sranje ene 3 mesece nazaj, sem lahko ugotovil samo še, da je cena ostala povsem enaka, kot takrat, ko je pisalo 80 % pljučne...., izdelek je pa res sedaj čisto sranje bistveno slabše, kot za veliko nižjo ceno Čadežev ali Arvajev tatarec .
Torej, kdo ve, kje v Ljubljani ali okolici, se še dobi kakega dobrega, cena je drugotnega pomena, če je zadeva res na nivoju in iz vsaj ene 50% pljučne. Za vsak namig bom hvaležen.
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Tatarc brez pljučne je kot čebula brez Če, postane samo še bula.....