...to je tam, ko širijo bolnico zraven, a ne? Clio je verjetno ni parkiral kar tako čez dva parkinga -poznam tisto parkirišče. Gužva, da parkirajo tesno drug zraven drugega. Medtem se je parking spraznil, Clio pa ostal, kot pač je. Imaš pa tipe, ki dejansko parkirajo tako. Če bom pri volji, še sam z enega drugega parkinga prilepim sliko. Tam je šele kaos. In, če mi ga ona baba z Lancerjem še enkrat tako zaparkira, bo imela prazne gume (vse štiri, pa toliko, da se bo še lahko privlekla do pumpe)...Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ne jebemo talnih oznak
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj daš v N
Kar nekaj poznavalcev svetuje pred semaforji in podobno šaltanje v N....če je res dobro pa ne vem
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in v cem je pol fora avtomatika..v tem, da na ac presalta v prvi muniut, dveh do 5?
jaz mojga dam v D in pika. in vse sem vedno tko vozil..in vsi tko vozijo. ima pa avtomatik svojo zivljenjsko dobo in pravila vzdrzevanja. in stan ek svinja..najbrz zato, da ti skoz ne saltas.
tko si jaz predstavljam, lahko se pa motim seveda. nisem znalec. Nalim?
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Jaz sem tudi do zdaj živel v prepričanju, da je na semaforjih bolje dati v N, ker naj bi se v D na mestu po nepotrebnem grelo hidravlično olje v menjalniku. Se motim?
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Jaz prestavim v N že zato, da tistemu zadaj ne svetim v glavo z zavornimi lučmi.
In mi zadaj stoječi nato ob zeleni luči tudi takoj vemo, kdo je imel v ''N''...Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Jaz prestavim v N že zato, da tistemu zadaj ne svetim v glavo z zavornimi lučmi.
Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Jaz sem tudi do zdaj živel v prepričanju, da je na semaforjih bolje dati v N, ker naj bi se v D na mestu po nepotrebnem grelo hidravlično olje v menjalniku. Se motim?
Z šaltanjem v N razbremeniš levo nogo na sklopki.Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pri avtomatiku je..nepotrebno in obremenjuje
No naj bi bilo ravno obratno, nekaj v zvezi s pritiskom olja, s šaltanjem v N razbremeniš menjalnik
Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
Potisni ležaj pri avtomatskem menjalniku...???
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
...to je tam, ko širijo bolnico zraven, a ne? Clio je verjetno ni parkiral kar tako čez dva parkinga -poznam tisto parkirišče. Gužva, da parkirajo tesno drug zraven drugega. Medtem se je parking spraznil, Clio pa ostal, kot pač je. Imaš pa tipe, ki dejansko parkirajo tako. Če bom pri volji, še sam z enega drugega parkinga prilepim sliko. Tam je šele kaos. In, če mi ga ona baba z Lancerjem še enkrat tako zaparkira, bo imela prazne gume (vse štiri, pa toliko, da se bo še lahko privlekla do pumpe)...Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ne jebemo talnih oznak