Švaba ko ima enkrat denar na računu postane balkanero. Moja izkusnja: ko sem mu nakazal 60k je cudezno posla vsa njegova sladkoba. Sem mu rekel ce lahko (za dodatnega jurja skoraj) naredi še servis, med tem ko se čaka prost kamion....pa je najprej jamral da je prekmalu (20kkm, predvideno 30kkm), potem da bo vprasal sefa, potem pa da so velikono'čni blizu in da ni mehanikov..... Potem sem pac delal servis v Slo. Pred nakupom sva občevala po mejlu ene 10x, takoj odziven..... Po nakupu pa me je ( na mail z vprasanjem o digitalnih storitvah, ki so seveda izginile ko je avto zaznal da se nahaja v Jugi) sicer prijazno odpikal z neko pol-informacijo, na naslednji mejl pa se ni vec odzval. Pooblasceni trgovec premije.
Tako da pograbi mećko in piči. Če po 100km ugotovis da ti nekaj trese se obrnes in gres reklamirat. Ce bos caral z gumami bo rekel da prej ni treslo in da so nove gume krive....
Tako da pograbi mećko in piči. Če po 100km ugotovis da ti nekaj trese se obrnes in gres reklamirat. Ce bos caral z gumami bo rekel da prej ni treslo in da so nove gume krive....