bedaki na cesti

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Težko se je spravljat v take debilne debate,kdo ima več konjev in ne bom šel na tak nizek nivo ! Še zdaj ne moram verjet,da naložiš posnetek tvojega DIVJANJA IN OBJESTNE VOŽNJE !! Ti teraš debato kdaj se bi LAHKO umaknil !! Vendar BISTVO tega početja je bilo to,da si priletel v tekočo kolono 120 km/h ki se je prehitavalo počasnejše 90-100km/h. Kasnejše tvoje izsiljevanje in NENORMALNO približevanje je bilo EKSTREMNO NEVARNO IN DEBILNO !! Poznam tvoj avto tablice LJ UD _ _ ! kOT TUDI TVOJO IDENTITETO!
Sedaj te opozorim,da si snemal in objavil video brez dovoljenja in prikazal reg.tablice ! V kolikor ne odstraniš videa in prenehaš blatiti,bom dal naprej do organov pregona !!
lp.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Na posnetku se vidi samo tebe v hondi, sploh se ne vidi kdo snema, mogoče snema pa Kia Rio ???

Sploh pa dokler je snemana množica oziroma AC, je to javni prostor, drugo je pa če bi snemal direktno tebe
smile-1.gif
Res pa da posnetek nebo dovolj da bi ti dobil kazen ker se nisi umaknil s prehitevalnega pasu...žal...

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Težko se je spravljat v take debilne debate,kdo ima več konjev in ne bom šel na tak nizek nivo ! Še zdaj ne moram verjet,da naložiš posnetek tvojega DIVJANJA IN OBJESTNE VOŽNJE !! Ti teraš debato kdaj se bi LAHKO umaknil !! Vendar BISTVO tega početja je bilo to,da si priletel v tekočo kolono 120 km/h ki se je prehitavalo počasnejše 90-100km/h. Kasnejše tvoje izsiljevanje in NENORMALNO približevanje je bilo EKSTREMNO NEVARNO IN DEBILNO !! Poznam tvoj avto tablice LJ UD _ _ ! kOT TUDI TVOJO IDENTITETO!
Sedaj te opozorim,da si snemal in objavil video brez dovoljenja in prikazal reg.tablice ! V kolikor ne odstraniš videa in prenehaš blatiti,bom dal naprej do organov pregona !!
lp.

Kaj pa lahko naredijo?
smile-1.gif
Lahko mi dajo kazen za varnostno razdaljo... za hitrost pa pač ne morjo.

Posnetka nebom dajal dol, ti že v naprej povem... vsaj vidi se kakšen voznik si. Jaz bom pa tebe prijavil za blatenje in žaljenje.

Sicer pa...ker se tako bahaško voziš po prehitevalnem pasu...predlagam da se okoli voziš brez tablic, ali pa si jih zakriješ, ker te bo v bližnji prihodnosti še kdo posnel in boš spet jokal.

Divjanje? Sej sam pišeš da se na voznem pasu vozijo počasnele s hitrostjo 90-100kmh... in ker jih jaz prehitim v šusu pri 140kmh je to zate divjanje? Če se ne spomniš....te lahko jaz opozorim, da si med 0:50 pa do 1:15 vozil s hitrostjo 158kmh...kar je tudi divjanje za tvoje pojme ali ne?
smile-1.gif

Srečno pri prijavi

Ti dam celo tablico, ker zgleda da si del pozabil, no sej so slike na netu... rabiš še moj naslov? Polno ime in priimek? Še kej?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
lp.
Zdaj si pa res izpadel pravi kmet...
bonk.gif

Pa kaj tebe briga, koliko se nekdo pelje po AC, ti zato definitivno nisi pristojen. Tudi jaz velikokrat potegnem do 170+ (jeebi ga, nimam Fiata, ampak Berlinga), pa tebe to en kurtz briga. Takih šerifov kot si ti, je na naših cestah absolutno preveč, to pa samo zato, ker se ne dela psihofizičnih testov, če je nekdo psihično sposoben za vozniško dovoljenje ali ne.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
lp.

In kaj je fora da se ne umakneš če vidiš da ti nekdo vozi za ritjo? TI je všeč občutek? Desni pas je bil na začetku čisto prazen 100x bi se lahko umaknil. A tisto ko je zapeljal na sredino te je pa čisto zmedlo?

Ali bi se umaknil na desni pas če bi se za tabo namesto FIATA vozil AUDI A8, Mercedes ML AMG, porsche911, ferrari ali podobno? Ali bi vozil enako na desnem?

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Kakor se mi zdi iz posnetka, na začetku pred obema voziloma vozi še več počasnejših vozil - umaknil bi se lahko tam okoli 35s, 'snemalec' pa je vanj rinil že prej. Kot so napisali že drugi: tisti, ki snema, je brezobziren psihopat, ki ga zgolj ljuba sreča varuje pred povzročitvijo prometne nesrče, tisti drugi pa med vožnjo sanja.

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Kakor se mi zdi iz posnetka, na začetku pred obema voziloma vozi še več počasnejših vozil - umaknil bi se lahko tam okoli 35s, 'snemalec' pa je vanj rinil že prej. Kot so napisali že drugi: tisti, ki snema, je brezobziren psihopat, ki ga zgolj ljuba sreča varuje pred povzročitvijo prometne nesrče, tisti drugi pa med vožnjo sanja.

Če vidiš, so vsi vozili z minimalno razdaljo med vozili... a se ne vidi na posnetku?

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Ja, drži - se popravljam: psihopati so vsi.
Citat:
Psychopathy (/saɪˈkɒpəθi/) (or sociopathy /ˈsoʊsiəˌpæθi/) is traditionally defined as a personality disorder characterized by enduring antisocial behavior, diminished empathy and remorse, and disinhibited or bold behavior.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Že to, da si dal posnetek na internet kako moraš za enim vozit celo minuto ker se ti ne umakne nekaj pove. Jao kake probleme imate nekateri. Naslednji posnetek bo potem, ko nekdo na semaforju ne spelje v 2 sekundah.
Sej s hondo bi se lahko prej umaknil tu se strinjam a ne vidim takega problema. Zgleda je moral tvoj ego in osebku v hondi zelo trpeti tistih 150s.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Če si veliko na cesti, sploh na AC, je domžalčanova reakcija logična. Če se pa po AC pelješ 1 x na leto, ko greš na morje, pa je logično tvoje mnenje.

Jaz občudujem tiste, ki se vsakodnevno vozijo v službo iz MB v LJ, pa iz LJ v KP, iz KP v LJ, iz NG v LJ ipd. Ni ga denarja, da bi v Sloveniji to počel zaradi šihta.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Če si veliko na cesti je torej logično, da se obnašaš kot največji bebec? Zanimiva logika.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Zakaj kot bebec?? Oba delata oslarije, en prej, drugi pa kasnej. To, da se mu je zalepil na rit, ko je bila kolona na prehitevalnem, ni niti malo OK in je za obsojat.
Ampak potem pa je domžalčanova logična reakcija, ko pa se mu sgh ni hotel umaknit na vozni pas, ko je imel priložnost 1, pa priložnost 2, itd.,. Torej je prehitevanje lastne sence po tvojem vredu, to, da pa nekdo nekomu signalizira, ko bi rad šel mimo, pa ne?
Sgh je pač igral šerifa od trenutka, ko bi lahko šel na voznega, pa ni, Domžalčan pa idiota do tega trenutka.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
In ob vsej tej zgodbi, ki je nepričakovano dobila tudi znane 'igralce', se lahko vsi skupaj vprašamo: kaj bi bilo, če bi se enemu ali drugemu 'odpeljalo' do te mere, da bi prišlo do nesreče?
Ki bi glede na gostoto prometa sploh ne bila tako majhna?
In kaj če bi zaradi nekakšnih samo-dokazovanj kdo tudi umrl?

Pamet v roke.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Če bi bil vsak dan na AC bi vedel, da so avti vedno zalepljeni en za drugim, ko je kak mečkač oz. kamper na prehitevalnem.

Firbcnez

Pripravnik
16. jul 2014
37
0
6
Jaz sem še nekaj opazil... Očitno je počasni pas kužen, ker bog ne daj, da bi se tam peljal kakšen avto, ki v klanec ne gre več kot 80 km/h. To pa že ne, lepo po voznem pasu... Potem pa pride en, ki gre 90, pa začne prehitevat tega, ki gre 80...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.246
1.397
113
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Če bi bil vsak dan na AC bi vedel, da so avti vedno zalepljeni en za drugim, ko je kak mečkač oz. kamper na prehitevalnem.

Skoraj vsi razen mene. Pa sem z svojimi 140 (po GPS) kar precej reden gost levega pasa. Opažam pa veliko ljudi z malimi p***, ki nenadoma najdejo gas pedal, ko jih kaka majhna low cost škoda prehiteva ko keks. Predvsem vozniki Audijev BMW,jev itd.
Je pa zanimivo kako začnejo avti za tabo plesat levo in desno, ko kolona pred mano začne bremzat in jaz z njo. Ničkolikokrat je šlo za mm da se mi niso zabili v rit.

Ja tale Hondaš na posnetku pa je tipičen [cenzura]. Saj oni zadaj ni dosti boljši glede na varnostno. Samo so včasih fajn, ker ti prostor naredijo.