bedaki na cesti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Naslonil bi se na hondo in bi kot vagon mlatil hondo in ostalo pred seboj.
Domžalčan: da ne boš mislil da samo ti znaš uporabljati google. Baje je precej očitno da si vozil ti, tako da se zamisli nad svojo vožnjo, tvojemu besedami na forumu-ih in zadevami ki jih prostovoljno objavljaš na internetu.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Potem odcep Domžale ko se mi je zalepil,da so mi piskali senzorji !!

Bravo majstr, res bravo za tole
hysterical-1.gif
(senzorji za vzvratno vožnjo pač ne piskajo ob premikanju naprej, ko avto ni v "rikverc" prestavi......)
Žrtve sta pa oba ampak po tvoji zaslugi. Če bi se mu umaknil ob prvi priložnosti, bi bila scena popolnoma drugačna. Da ne omenjam dejstva, da se nisi zavedal lastne vožnje po PREHITEVALNEM pasu, torej pasu, ki je, ne boš verjel, namenjen izključno prehitevanju.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Do cca 35s vozni pas ni prazen, pa je snemalec vseeno na riti. Prav tako nima varnostne razdalje hondaš do vozila pred seboj. In ja, nevzdrževanje varnostne razdalje ima za varnost v cestnem prometu precej hujše posledice kot kampiranje na prehitevalnem pasu.

A moram it res še enkrat gledat posnetek in navesti sekunde posnetka za vsako prilžnost, ko bi se mu brez problema umaknil (in teh je bilo kar nekaj, to je dejstvo)? Dajte bit no realni, lepo vas prosim......

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Če sem jest voznik Honde takoj tožim tisega ki me je snemal
cheer.gif

Nepooblaščena objava posnetna, blatenje dobrega imena itd itd...

Res? Dobr zate. Samo še 2 stvari me zanimata - kako bi tožil snemalca, če ne veš kdo to je oz. tega ne moreš dokazat in pa kakšno blatenje dobrega imena, če ime in priimek voznika honde, k nima niti najosnovnejšega znanja CPPja, sploh ni znano
smile-1.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Na posnetku je moja tablica - posnetek je objavljen na Youtube in se lahko preveri IP s katerega je bil posnetek objavljen.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Ah dej no. Osnovnega znanja cpp. Če bi bilo tako bi se moral postaviti na prehitevalni pas in, če bi peljal 130km/h te ne bi smel nihče prehitet. No ja na podlagi tega veliko ljudi nima osnovnega znanja CPPja. Mislim, da je maksimalna dovoljena vožnja na AC 130km/h.

Poanta te zgodbe je, da te tak nepomemben moment ne sme tolk iz tira vržt. Če te, pa to pomeni, da nisi čist diht po domače povedano.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Na posnetku je moja tablica - posnetek je objavljen na Youtube in se lahko preveri IP s katerega je bil posnetek objavljen.

Torej, če bi jaz objavil posnetek, bi se kaznovalo mene četudi nisem bil jaz zaritjovozeči? Ja ali ne?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Ah dej no. Osnovnega znanja cpp. Če bi bilo tako bi se moral postaviti na prehitevalni pas in, če bi peljal 130km/h te ne bi smel nihče prehitet. No ja na podlagi tega veliko ljudi nima osnovnega znanja CPPja. Mislim, da je maksimalna dovoljena vožnja na AC 130km/h.
Ja, osnovnega znanja CPP kot je recimo definicija raznih pasov na AC kot naprimer vozni, prehitevalni, vključevalni, izključevalni ter odstavni in pa njihova namembnost. Kar se pa tistih 130km/h tiče je pa to že miljonkrat predebatirana tema in če recimo jaz vozim 120, 140, 170 ali 200, se mi moraš ti kot počasnejše vozilo še vedno umakniti s prehitevalnega pasu, če le obstaja možnost za to - drugače si tudi ti v prekršku, moja hitrost oz. prekoračitev omejitve pa je potem povsem druga stvar oz. samosvoj prekršek.

Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Poanta te zgodbe je, da te tak nepomemben moment ne sme tolk iz tira vržt. Če te, pa to pomeni, da nisi čist diht po domače povedano.

Tole absolutno drži, prav tako pa drži dejstvo, da te tak dogodek lažje sprovocira, če si veliko na cesti in vsak dan srečaš recimo ene 5 takih pacientov, ki se ti ne umaknejo s prehitevalnega pasu. In 5 takih primerov na dan sploh ni veliko, če si dosti na naših cestah.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Domžalæan se je očitno malo premislil,ker je skrajšal video kjer ne prikazuje več izsiljevanja in skorajšnega karambola ! Vendar imam jaz shranjen posnetek v celoti ! Tako,da bodo organi videli celega. Tukaj se vidi kakšen je lažnivec ,naj pove koliko je priletel in odletel od mene naprej,potem bo zgodba bolj jasna !

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.247
1.397
113
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
kokr sm pošteku je tist ko je posnel hondaša na forumu?

kaj bi naredil v primeru da bi dejansko avto pred tabo mogu zares zapremzat?

Hondaš = sgh

Snemalec = domžalčan

oba sta na forumu
smile-1.gif

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Sedaj pa tako,kot vidite se nisem prav veliko vmešaval v debato in pustil da se malo razpričate.

Pred začetkom videa mi je Domžalčan z Fiat Croma bele barve LJ UD---- priletel z veliko večjo hitrostjo kot smo vozili na levi in prehitevali ostale na desni,sam sem bil le NEKAJ SEKUND pred njimi !!! Torej hotel sem prehiteti pred seboj !! Bil sem v isti situaciji kot snemalec !!!! Potem ko so se pred mano vsi umaknili štirje,sem TAKOJ POSPEŠIL !! Domžalčan je rekel da na 158 !! In pred seboj zagledal delo na cesti in dva delavca !! Na zadnjem odbijaču pa Domžalčan ki je hotel ponucat vseh 200KM !!!!!!!
Kakšen ego sem imel takrat ne vem,vendar sem pomislil da lahko naredi eno hudo PIZDARIJO !! Potem odcep Domžale ko se mi je zalepil,da so mi piskali senzorji !! Koliko je imel na števcu naj pove on sam in kakšno razdaljo moraš imeti pri določeni hitrosti neglede na prednjega koliko mora voziti ?? Takoj ko sem se umaknil je naredil skoraj dva karambola pri njegovih 200km/h !!!!
Žrtev sem jaz ali ne ?? Očitno je on imel kamero in samo čaka da kaj posname 200KM res težko najdeš v Fiatu in moram reči svaka čast,samo ni treba to dokazovati z divjanjem !!Njegovo objavljanje in laganje ter zavajanje mi gre res na organ res moraš bit poseben človek da to narediš.lp

Prosim če napišeš celo tablico.

Jaz se zavedam moje vožnje, po AC v takem prometu grem redko čez 170...kar je za moje pojme...malo prehitra vožnja, a vseeno dovolj varna ČE spremljaš promet. Koliko folka se je na AC ubilo zaradi vožnje pri okoli 170kmh? Huh, moram fajn razmislit... govorim v sloveniji. Prej se ubijejo tisti, ki izven naselja vozijo 150... ali pa 110, pa visi na telefonu, zapne bankino in voila... ode u ...ku*ac.

Sledeče. Park senzorji...na zadnjem odbijaču ti delajo če imaš v 6.prestavi? :-D funny shit so teli japonci :-D

Škoda ker ni objavlenga posnetka pred vožnjo za "ritjo". Tam kjer je bil dars na ac, si zmanjšal, prav tako kot snemalec.
smile-1.gif
tako da vsaj spremljata promet in vesta kaj pomeni prehitevalni pas. Ne vidim razloga da bi razglašal, da je snemalec skoraj povzročil dva karambola.

Zdej pa Hanzi
smile-1.gif

Men se lahko na prehitevalnem vozi kamion 5kilometrov pa nebom živčen tako kot vi, ki ste kao neki vzorni vozniki...pa svetniki pa kva jst vem. Na cesti sem pomojem že 2.5mio kilometrov... pa sm tako umirjenih živcev...da mi noben ne verjame. Tale hondaš, me niti malo nebi ganil. Zakaj? Sej se vid, da je bil on živc, ker se mu je avto lepil na rit.

Kaj nej še napišem? Nič...

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Naslonil bi se na hondo in bi kot vagon mlatil hondo in ostalo pred seboj.
Domžalčan: da ne boš mislil da samo ti znaš uporabljati google. Baje je precej očitno da si vozil ti, tako da se zamisli nad svojo vožnjo, tvojemu besedami na forumu-ih in zadevami ki jih prostovoljno objavljaš na internetu.

Kaj ma google veze z dežjem?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Sedaj pa tako,kot vidite se nisem prav veliko vmešaval v debato in pustil da se malo razpričate.

Pred začetkom videa mi je Domžalčan z Fiat Croma bele barve LJ UD---- priletel z veliko večjo hitrostjo kot smo vozili na levi in prehitevali ostale na desni,sam sem bil le NEKAJ SEKUND pred njimi !!! Torej hotel sem prehiteti pred seboj !! Bil sem v isti situaciji kot snemalec !!!! Potem ko so se pred mano vsi umaknili štirje,sem TAKOJ POSPEŠIL !! Domžalčan je rekel da na 158 !! In pred seboj zagledal delo na cesti in dva delavca !! Na zadnjem odbijaču pa Domžalčan ki je hotel ponucat vseh 200KM !!!!!!!
Kakšen ego sem imel takrat ne vem,vendar sem pomislil da lahko naredi eno hudo PIZDARIJO !! Potem odcep Domžale ko se mi je zalepil,da so mi piskali senzorji !! Koliko je imel na števcu naj pove on sam in kakšno razdaljo moraš imeti pri določeni hitrosti neglede na prednjega koliko mora voziti ?? Takoj ko sem se umaknil je naredil skoraj dva karambola pri njegovih 200km/h !!!!
Žrtev sem jaz ali ne ?? Očitno je on imel kamero in samo čaka da kaj posname 200KM res težko najdeš v Fiatu in moram reči svaka čast,samo ni treba to dokazovati z divjanjem !!Njegovo objavljanje in laganje ter zavajanje mi gre res na organ res moraš bit poseben človek da to narediš.lp

Prosim če napišeš celo tablico.

Jaz se zavedam moje vožnje, po AC v takem prometu grem redko čez 170...kar je za moje pojme...malo prehitra vožnja, a vseeno dovolj varna ČE spremljaš promet. Koliko folka se je na AC ubilo zaradi vožnje pri okoli 170kmh? Huh, moram fajn razmislit... govorim v sloveniji. Prej se ubijejo tisti, ki izven naselja vozijo 150... ali pa 110, pa visi na telefonu, zapne bankino in voila... ode u ...ku*ac.

Sledeče. Park senzorji...na zadnjem odbijaču ti delajo če imaš v 6.prestavi? :-D funny shit so teli japonci :-D

Škoda ker ni objavlenga posnetka pred vožnjo za "ritjo". Tam kjer je bil dars na ac, si zmanjšal, prav tako kot snemalec.
smile-1.gif
tako da vsaj spremljata promet in vesta kaj pomeni prehitevalni pas. Ne vidim razloga da bi razglašal, da je snemalec skoraj povzročil dva karambola.

Zdej pa Hanzi
smile-1.gif

Men se lahko na prehitevalnem vozi kamion 5kilometrov pa nebom živčen tako kot vi, ki ste kao neki vzorni vozniki...pa svetniki pa kva jst vem. Na cesti sem pomojem že 2.5mio kilometrov... pa sm tako umirjenih živcev...da mi noben ne verjame. Tale hondaš, me niti malo nebi ganil. Zakaj? Sej se vid, da je bil on živc, ker se mu je avto lepil na rit.

Kaj nej še napišem? Nič...

Prosiš ti mene da napišem celo tablico,da me boš tožil ? Ne jaz tebe lahko in dal sem ti možnost da izbrišeš video,ne ti si ga samo krajšal tebi v prid in to na koncu ko si ponucal vseh 200KM kot se hvališ ! Žal to ne bo dovolj za to da te ne prijavim !
Ostalo tvojo zgodovino imaš na alterju in fb ,priznal si tudi sam da si bil ti in jaz imam tudi dokaze na cesti.lp