Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Sedaj pa tako,kot vidite se nisem prav veliko vmešaval v debato in pustil da se malo razpričate.
Pred začetkom videa mi je Domžalčan z Fiat Croma bele barve LJ UD---- priletel z veliko večjo hitrostjo kot smo vozili na levi in prehitevali ostale na desni,sam sem bil le NEKAJ SEKUND pred njimi !!! Torej hotel sem prehiteti pred seboj !! Bil sem v isti situaciji kot snemalec !!!! Potem ko so se pred mano vsi umaknili štirje,sem TAKOJ POSPEŠIL !! Domžalčan je rekel da na 158 !! In pred seboj zagledal delo na cesti in dva delavca !! Na zadnjem odbijaču pa Domžalčan ki je hotel ponucat vseh 200KM !!!!!!!
Kakšen ego sem imel takrat ne vem,vendar sem pomislil da lahko naredi eno hudo PIZDARIJO !! Potem odcep Domžale ko se mi je zalepil,da so mi piskali senzorji !! Koliko je imel na števcu naj pove on sam in kakšno razdaljo moraš imeti pri določeni hitrosti neglede na prednjega koliko mora voziti ?? Takoj ko sem se umaknil je naredil skoraj dva karambola pri njegovih 200km/h !!!!
Žrtev sem jaz ali ne ?? Očitno je on imel kamero in samo čaka da kaj posname 200KM res težko najdeš v Fiatu in moram reči svaka čast,samo ni treba to dokazovati z divjanjem !!Njegovo objavljanje in laganje ter zavajanje mi gre res na organ res moraš bit poseben človek da to narediš.lp
Prosim če napišeš celo tablico.
Jaz se zavedam moje vožnje, po AC v takem prometu grem redko čez 170...kar je za moje pojme...malo prehitra vožnja, a vseeno dovolj varna ČE spremljaš promet. Koliko folka se je na AC ubilo zaradi vožnje pri okoli 170kmh? Huh, moram fajn razmislit... govorim v sloveniji. Prej se ubijejo tisti, ki izven naselja vozijo 150... ali pa 110, pa visi na telefonu, zapne bankino in voila... ode u ...ku*ac.
Sledeče. Park senzorji...na zadnjem odbijaču ti delajo če imaš v 6.prestavi? :-D funny shit so teli japonci :-D
Škoda ker ni objavlenga posnetka pred vožnjo za "ritjo". Tam kjer je bil dars na ac, si zmanjšal, prav tako kot snemalec.
tako da vsaj spremljata promet in vesta kaj pomeni prehitevalni pas. Ne vidim razloga da bi razglašal, da je snemalec skoraj povzročil dva karambola.
Zdej pa Hanzi
Men se lahko na prehitevalnem vozi kamion 5kilometrov pa nebom živčen tako kot vi, ki ste kao neki vzorni vozniki...pa svetniki pa kva jst vem. Na cesti sem pomojem že 2.5mio kilometrov... pa sm tako umirjenih živcev...da mi noben ne verjame. Tale hondaš, me niti malo nebi ganil. Zakaj? Sej se vid, da je bil on živc, ker se mu je avto lepil na rit.
Kaj nej še napišem? Nič...