Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
in zaka nisi obajvu na posteku s kako hitrosjo si se mu zalepu zadi? Mel si sreco da tip ni po premzi... cene bi te razlimalo uzadi,
pa še ti ko pravis da tam pr 0:30 bi se lahka umaknu po avtobsuu 10m je furu nek avto z prikolico... me res zanima če bi se ti rinu taj not.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
na obvoznici 140/150? ojoj...aja Slovenija. Vse jasno
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
na obvoznici 140/150? ojoj...aja Slovenija. Vse jasno
Poanta je, da se umakneš na vozni pas, ko ne prehitevaš. Če bi se tega držala večina, bi bil promet bolj pretočen. Sicer imaš pa situacijo ki jo opisuješ zgoraj že zdaj: večina je na prehitevalnem ves čas, kolona tudi.Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Drugače pa samo moje mnenje v kolikor bi vsi vozili samo po voznem pasu ob večji gostoti prometa bi nastala po celi državi ena sama kolona.
Ja točno to ! Fiat ruši vse pred seboj in mu gre na ku... ker ima nekdo nov avto !! WTF?? In levi je samo za prehitevanje ? Tudi Honda je prehitevala še počasnejše!! Ampak problem je to,da je Honda vozila kasnejo ko so se drugi umaknili po max omejitvah,v Fiatu je bil pa nekdo,ki ima manjvrednostni kompleks in mu gredo tisti,ki imajo bolši avto na ku... zato je rušil vse pred seboj z hitrostjo 180 km/h !! In tisti ki mu ne dovoli divjanja in ogrožanja drugih je tist ki je vse kriv ???Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Honda bi se lahko prej umaknila desno, snemalec bi mimo domžal lahko vozil bolj s ”prilagojeno” hitrostjo. Zakaj mora na precej prometni cesti kjer je hitrost 90/120 on leteti 180 ali celo več?
Naj zaradi takih postavimo tretji pas in dvignemo limit hitrosti na 150. Lahko, če ga bodo ti isti financiral. Tako so zaradi njega drugi bremzali. (hyundaj? pri krtini)
OK, je priletel s 180 na uro, ampak urejanje tega je stvar provide in ne voznika Honde. Na posnetku se pa jasno vidi, da je imel voznik Honde kar nekaj možnosti, da gre na vozni pas, ampak je raje kakih 200 m prehiteval lastno senco. Tudi Fatovec je bedak, ampak po zaslugi Hondaša...Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
in zaka nisi obajvu na posteku s kako hitrosjo si se mu zalepu zadi? Mel si sreco da tip ni po premzi... cene bi te razlimalo uzadi,
pa še ti ko pravis da tam pr 0:30 bi se lahka umaknu po avtobsuu 10m je furu nek avto z prikolico... me res zanima če bi se ti rinu taj not.
Zadeva gre hitro do ušes in po izpovedi voznika Honde mu je zadaj z veliko brzino priletel Fiat cc 180 km/h !! Identiteta idiota baje da je znana,skratka z Hondo se je vozil za enim 4 ali 5 vozili pred zaviranjem divjaka!! Nato se je videlo,da ko so šli pred njemu na desnega je normalno pospešil do nekje 130 km/h in če vidite naprej so stali delavci ob cesti in še kar veliko prometa.Vožnja za ritjo in po sredini je nekaj kar moraš biti orenh prtegnen in samo pravilno in v pravem trenutku se je Honda umaknila iz prehitevalnega.
Takoj po umiku se vidijo bremzanje tretjega udeleženca in nato spet divjanje Fiata crome nazaj na voznega(ker kao on vozi po pravilih) in nato spet zaviranje četrtega in petega voznika,ker sta spregledala zadaj idiota,ko je spet gonil do daske !
Kolikor sem slišal naj bi dal ali pa je že podatke o vozniku,ki je rušil vse pred seboj na policijo. Tko,da mislim,da bi bilo dobro pogledat dobro posnetek in bi lahko ugotovili,da je Honda samo žrtev bedaka,ki ga javno blati z identiteto reg.tablice.Drugače pa samo moje mnenje v kolikor bi vsi vozili samo po voznem pasu ob večji gostoti prometa bi nastala po celi državi ena sama kolona.
Aha, so called 'bedak by proxy'. Domnevam, da bi policist v primeri nenadnega zaviranja in nesreče kazen napisal vozniku honde?Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Tudi Fatovec je bedak, ampak po zaslugi Hondaša...
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Neeee, ymca pleše....
jasno, da ima elektronsko orožje, s stilom, poglej kako je levo nogico spodmaknil...
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Zakaj imam občutek, da si bil ti v tisti hondi...?