bedaki na cesti

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik kajzerc pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
In zdej, ce je tip v policji, pa kar misli, da lahko pocne kar ga je volja.....ja ocitno bo to res v nasi policji, zato pa je tko k je. Dokaz. Sami supki, k se spravljajo na nedolzne ovce, ces, kaj boste vi nam, mi smo milicniki. Sicer pa....js bi stopil po gasu, s tisto kio nebi dolgo sledil.

Ta Kia se je prodajala na blink.si in na avto.net, predelana na 305 konjev. tako da mislim da ji ti ne bi mogel sledit. Sicer pa se strinjam s tabo, danes če si policiji si očitno kralj.

Skozi vas/mesto in po ravnini zna vsak bedak divjati, tudi 100+ letni ljudje, če so še v stanju vozit. Na drugi strani pa moraš skozi ovinke malo bolj z glavo it, da ne zletiš ven
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.717
411
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Zanimivo
smile-1.gif

Sam imam kontra probleme, imam avto ki je vreden slabo povprečno LJ plačo in ko prehitiš koga ali pa samo prideš zadaj malo hitreje (največkrat je to kakšen BMW) se začnejo izpadi. Prej se je lahko peljal 60-70, ga dohitiš in se tip vozi 90-100 zavira pred ovinki in na polno iz ovinka in bojna linija po sredini in kaže vse svoje vozniške spretnosti. Sploh na kalcah je to izrazit primer. Samo da te ne spusti mimo. No potem pa prehiti takega pacienta "varno". Manever moraš hudo naštudirati, največkrat je bolje biti zadaj, Sam menim da je velik kompleks ko te cenejši avto prehiteva, veliko večji kot ko te dražji. Tak je moj občutek v poceni avtomobilu. Doživel sem že svašta, tako na avtocesti kot na reginalki. Največkrat je kakšen dražji avto in nujno dizel iz 300nm+ navora.
Hehe, o tem sem pa že spisal cel blog: Vozniška kultura v Sloveniji aka ''večjega imaš, več si lahko privoščiš''

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
340
11
18
Ka majo to mogoče kaki naši smučarji kombi? Se mi zdi,da je bil Renault Traffic. Registrska LJ SKI-15 . Iz Gradca proti Šentilju pred dvema tednoma po avtocesti prehiteval po desni. Meter še,pa bi se šleparju zakantal v rit. Pol v škarjice na levi pas direkt v rit hrvojeu, kateri ni mogel hitreje peljat po prehitevalnem, ker je blo vse zabasano. Itd.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Zanimivo
smile-1.gif

Sam imam kontra probleme, imam avto ki je vreden slabo povprečno LJ plačo in ko prehitiš koga ali pa samo prideš zadaj malo hitreje (največkrat je to kakšen BMW) se začnejo izpadi. Prej se je lahko peljal 60-70, ga dohitiš in se tip vozi 90-100 zavira pred ovinki in na polno iz ovinka in bojna linija po sredini in kaže vse svoje vozniške spretnosti. Sploh na kalcah je to izrazit primer. Samo da te ne spusti mimo. No potem pa prehiti takega pacienta "varno". Manever moraš hudo naštudirati, največkrat je bolje biti zadaj, Sam menim da je velik kompleks ko te cenejši avto prehiteva, veliko večji kot ko te dražji. Tak je moj občutek v poceni avtomobilu. Doživel sem že svašta, tako na avtocesti kot na reginalki. Največkrat je kakšen dražji avto in nujno dizel iz 300nm+ navora.
Hehe, o tem sem pa že spisal cel blog: Vozniška kultura v Sloveniji aka ''večjega imaš, več si lahko privoščiš''

Budalščine od vaju dveh.. imaš kretene v super avtih, imaš kretene ki vozijo jajčka in tudi vse vmes...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Glede palicaja-samuraja:
Javno pismo ministru, pristojnemu za policijo (MNZ, če se ne motim), z opisom dogodka, in linki na prejšnje primere, ter vprašanje, zakaj se nič ne zgodi.
Bo vsaj nekdo en dan švical, če drugo ne.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sem postal že imun na vozniške (ne)navade v Kranju.
Sicer pa pravijo, čim je K v registrski oznaki območja je vozniška kultura na psu. KK pa je samo za
10.gif

Vsa čast izjemam...
cool-1.gif

Baje pa se tudi C in M pridružujeta...

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik kajzerc pravi:
Citat:
In zdej, ce je tip v policji, pa kar misli, da lahko pocne kar ga je volja.....ja ocitno bo to res v nasi policji, zato pa je tko k je. Dokaz. Sami supki, k se spravljajo na nedolzne ovce, ces, kaj boste vi nam, mi smo milicniki. Sicer pa....js bi stopil po gasu, s tisto kio nebi dolgo sledil.

Ta Kia se je prodajala na blink.si in na avto.net, predelana na 305 konjev. tako da mislim da ji ti ne bi mogel sledit. Sicer pa se strinjam s tabo, danes če si policiji si očitno kralj.

Sprašujem se, kako mu je uspelo naviti 1.4 na 305HP
17758-icon_confused.gif

ceed.png

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Citat:
Uporabnik kajzerc pravi:
Citat:

17758-icon_confused.gif

ceed.png
Ni nujno, da ima prijavljene prave podatke.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik kajzerc pravi:
Citat:

Am, jaz ji niti nebi probal sledit, mas prav....
grin1.gif

friscic81

Zelenc'
18. jan 2014
2
0
1
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Citat:
Uporabnik kajzerc pravi:
Citat:

17758-icon_confused.gif

ceed.png
Ni nujno, da ima prijavljene prave podatke.

1.4 motor sigurn odpade, vozim Fiat 2.4Jtd z 200km in se nama je zaganjal v rit, koliko sem šel v podrobnosti ima Ced 1.4 motor 109km. Ko sem hotel pobegnit je šel takoj predme in še kadil je črno! Prijavljen so napačni podatki, ta avto je 1000% dizel. Se je že izvedel marsikej mam jaz tud bratranca v policiji. Bo dobil svoje ko bo nasdlednjič v Extremu če ne gre drugače.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Dragi voznik črnega megana, registrskih tablic MB HZ 968... kar ne morem se načuditi tvojim vsakodnevnim jutranjim podvigom na AC proti Ljubljani. Vožnja v zavetrju (z varnostno razdaljo merjeno v centimetrih) v spremljavi s svetlobnimi efekti, prehitevanja po levi in desni (hvala da skrbiš za enakomerno obremenjenost obeh pasov cestišča), tvoje vozne sposobnosti so res občudovanja vredne. A vendarle... si kdaj pomislil, da bi šel od doma 10 minut prej? Tako bi se lahko brez večjih stresnih situacij zate in za ostale udeležence v prometu, prispel na cilj. Ali pa, mogoče še bolje, vrni kupljen izpit. Vrni ga preden se razletiš na cesti (upam da pri tem ne odneseš še koga s seboj).

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Danes 13:40 cca KR-LESCE tam pri Naklovem klancu, kjer je delček 3 pasovnica, iz levega pasa na 3 skrajni desni, gas prehitevat tam, potem po diagonali na levo...ena AUDI/BMW KR budala kreteneska...

Res bo treba kamero nabavit zaradi takih budal.

fitipaldi00: sistem briga za varnost, pomembni so radarji....