bedaki na cesti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.370
7.468
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Glede palicaja-samuraja:
Javno pismo ministru, pristojnemu za policijo (MNZ, če se ne motim), z opisom dogodka, in linki na prejšnje primere, ter vprašanje, zakaj se nič ne zgodi.
Bo vsaj nekdo en dan švical, če drugo ne.
Ja in potem bi novinarju zaprli goflo, ko bi mu povedali, da tip ni zaposlen v policiji. Pol bi pa kaj? Rekli "aja ne sej pol je pa v redu"? Naj tisti, ki je zvalil to buco, da je tip policist, pove kje in kdaj je zadevo prijavil pa se bo hitro ugotovilo kdo laze in kdo ne. Ocitno je tip psihopat in ga je treba obdelat po prekrskih al pa kaznivih dejanjih. Ampak prvo me zanima kje je bilo prijavljeno (in so prijavitelja cudno gledali - ces voznik kie je policaj (tudi ce bi bil tega nihce ne bi kar iz prve vedel razen ce bi ga osebno poznal)) in kdaj. Ker notranja v policiji komaj caka na take prijave in se z veseljem narisejo v enoti ko se zgodi kaka taka prijava. Ampak v tem primeru notranja nima kaj za delat.

V glavnem kje in kdaj je bilo prijavljeno?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
No, saj to je en pogost problem.
Folk jambra vsepovsod, samo tam ne, kjer bi trebalo (in kjer bi bil učinek).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Dve kameri nabavit in ne eno. Drugo za zadnje steklo
grims-1.gif

http://www.blackvue.eu/blackvue_dr550gw-2ch.php

blackvue-dr550gw-full-hd.jpg

skitched-20140127-094214.jpg

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.632
2.411
113
Pomurje
Upam, da so ga nahoblali kretena. V rudnik z njim za 40 dni, kramp in lopato, eno kranjsko in žemlo pa 3 litre vode na dan. To je vse, kar bi mu dal.

Jegulja

Zelenc'
30. sep 2013
21
0
1
Ta tiste ki ne poznate: Celovška v LJ, verjetno je možakar zavil Levo iz Mc-a v kontra smer / je pa res da je bila GO reg.
smile-1.gif

sam vseeno se ni zmenil za bledanje treh je pa malo zmedeno gledal na semaforju kako zaviti in kam
grin1.gif

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Ne paše direktno v to temo, mogoče pa.

No bedaki (možje v modrem) v okolici Idrija-Žiri na razpotju čakajo na uboge ovčke, katere si upajo peljati po ZAPRTI cesti. Vse za varnost državljanov, mar ni lepo da policaje skrbi, da ne bo komu padlo drevo na avto
smile-1.gif
)

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Glede na včerajšnji posnetek, ko je med vožnjo v sprednjo šipo v avto preletel lep kos snega in fotka gasilskega tovornjaga, kateremu je na kabino padlo drevo, je kar prav da so tam.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
To, da se tam me ne moti, to da pišejo položnice me bolj. Opozorilo verjetno ne bi zaleglo. Verjetno položnica ni nizka. In verjetno (predvidevam) nekateri po X dneh nimajo druge kot poizkusijo srečo, da pridejo v dolino. Upam pa, da se motim.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kolikor sem slišal, ne pišejo kazni. Bi kdo še motorko potegnil ven iz gepeka...
grin1.gif

Jih pa baje popisujejo. Ne vem pa kaj bi to pomenilo.
sprasujem se.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kolikor sem slišal, ne pišejo kazni. Bi kdo še motorko potegnil ven iz gepeka...
grin1.gif

Jih pa baje popisujejo. Ne vem pa kaj bi to pomenilo.
sprasujem se.gif

Če jih popišejo jih po mojem zato, ker jih ob tem tudi opozorijo in povedo, da ne smejo vozit tam in da naslednjič dobijo kazen. Po mojem...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.743
6.511
113
Vozijo kljub prepovedi

Na relaciji Vrhnika-Horjul so neznane osebe umaknile začasno prometno signalizacijo, ki je označevala, da je promet na tem odseku zaradi nevarnosti začasno prepovedan. Poleg tega so potrgali tudi trakove in prestavili stožce.

Policisti so ostali na kraju in okoli dvajset voznikov opozorili na prepoved vožnje. Trije vozniki niso upoštevali niti signalizacije, niti opozoril policistov, zaradi česar so jih ti oglobili s 160 evri. Na to, da se vozniki vozijo na omenjeni cesti kljub prepovedi, so policiste opozorili predstavniki civilne zaščite.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ah, to so Horjulci.
grin1.gif

Boli jih k**** za prepoved in nevarnost, Edini razlog da so do sedaj bili doma je bilo očitno to, da je zmanjkal bencina v motorki in je Golf 2 nasedel na deblu.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Ne paše direktno v to temo, mogoče pa.

No bedaki (možje v modrem) v okolici Idrija-Žiri na razpotju čakajo na uboge ovčke, katere si upajo peljati po ZAPRTI cesti. Vse za varnost državljanov, mar ni lepo da policaje skrbi, da ne bo komu padlo drevo na avto
smile-1.gif
)

Lej - tisto tablico Pr' Mlinarju sem spregledal, ker sem mislil, da je samo odprt jašek.
Ceste se vsekakor tako ne zapre za ves promet in sploh ne nekje na sredini !
Komot bi lahko postavili kakšen znak že spodaj pri mostu ali takoj pri Eurošpinu.

Bo pa sedaj lep razgled čez ovinke na "Faro"
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

Spet velja tisti stereotip, da so vozniki BMWjev brez vozniške kulture (brez žmigavcev, vedno morajo biti prvi,...
smile-1.gif
) ...

P.S.: Aja.. da ne bo spet debate okoli sirene... zvočni efekt sem sam dodal filmčku...
smile-1.gif