bedaki na cesti

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
V redu, ampak sej ne ves ze vnaprej, da imas opravka s pacientom. Kaj, ce nekomu preprosto poblendas, ker nima ponoci prizganih luci ali pa da mu zadnje luci ne delajo. Tip mi je takoj stopil na bremzo, potem mi pa vozil metre za avtom, da o ostalem ne govorim.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Madona, pa daj prilimaj že ta posnetek za božjo voljo.
rolleyes-1.gif

Bi rad videl, kako moj Clio izgleda od zadaj....
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

friscic81

Zelenc'
18. jan 2014
2
0
1
Pozdravljeni, pazite se tega, šel sem prehitevat tovornjak med Trojanskima predoroma, za mano pa brez luči od nikoder bela Kia Pro Ced s tablicami LJ mc212 LJ grb, peljati se je mogel vsaj 150 ali več vozili smo po avtocesti v smeri proti LJ, čez trojanski tunel, zalepil se nam je na rit in prižigal dolge, nato pa nas prehiteval vse do lukovice in na polno bremzal pred nami, bremzal je toliko in vklapljal vse 4 smernike da smo ga mogli prehiteti, potem nas je spet prehitel in ponavljal vse do lukovice. Med prehitevanjem nama je skozi okno v vrata vrgel na pol polno piksno.Da nebi 2 krat zavili na odstavnega bi se zabili direkt vanj. Na Lukovici je zapeljal na počivališče mi pa za njim in je človek cca 25-30 star priletel nad naju z ženo s samurajskim mečem. Še dobro da sem ostal v avtu in speljal ker je izgledalo kot da naju bo zaklal oba. Sva prijavila in imajo naju za čudaka, ker je ta [cenzura] policist in me boli patak če to zdaj bere. Lahko bi umrla oba z ženo pa še kdo. kako se to lahko dopušča????

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Oh, blagodeti slovenske policije.

Sem prej (preden sem do tvojega sporočila prišel) hotel napisati : A ste prijavili policiji?
Ampak , vidim, da nima smisla.

laibach123

Pripravnik
18. mar 2012
217
0
16
Nasvet...kupi si dash kamero, da lahko še ostali vidimo kako to zgleda+ policiji lažje objasniš situacijo s tem, da pokažeš posnetek.
wink-1.gif

Drugače pa sm si zapisal registracijo in bom malo bolj pozoren na ta avto
zmaga.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik friscic81 pravi:
Pozdravljeni, pazite se tega, šel sem prehitevat tovornjak med Trojanskima predoroma, za mano pa brez luči od nikoder bela Kia Pro Ced s tablicami LJ mc212 LJ grb, peljati se je mogel vsaj 150 ali več vozili smo po avtocesti v smeri proti LJ, čez trojanski tunel, zalepil se nam je na rit in prižigal dolge, nato pa nas prehiteval vse do lukovice in na polno bremzal pred nami, bremzal je toliko in vklapljal vse 4 smernike da smo ga mogli prehiteti, potem nas je spet prehitel in ponavljal vse do lukovice. Med prehitevanjem nama je skozi okno v vrata vrgel na pol polno piksno.Da nebi 2 krat zavili na odstavnega bi se zabili direkt vanj. Na Lukovici je zapeljal na počivališče mi pa za njim in je človek cca 25-30 star priletel nad naju z ženo s samurajskim mečem. Še dobro da sem ostal v avtu in speljal ker je izgledalo kot da naju bo zaklal oba. Sva prijavila in imajo naju za čudaka, ker je ta [cenzura] policist in me boli patak če to zdaj bere. Lahko bi umrla oba z ženo pa še kdo. kako se to lahko dopušča????

A vidva z ženo imata še vedno SE GA628 in Nokio 3310
rolleyes-1.gif

Ja matr no, potegneš vn gsm pa snemaš vožnjo- lahko bi tvoja to naredila in vse lepo na PP!
Za tazga bi se šu tud izpostavt!

P.S. Pa boli me kaj je po poklicu...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Sam sem bil na njegovem mestu nekaj tednov nazaj in če ne bi imel kamere v avtu, ki mi sama snema vožnjo, dvomim, da bi kateri od naju snemal. Takrat se preveč ogroženega počutil in v šoku, da bi se spomnil ali da bi zmogel kaj takega početi.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Zadnjič je bil pred mano nek "zaj_eban" momak v MB E klasi in začel bremzat, potegnem vn gsm in ker je bele barve ga je takoj opazu en od zadajsedečih in mu vrjetno reku, takoj je odpelu naprej
smile-1.gif

Se pa strinjam da se človek ne spomni vedno odreagirat kot si kasneje želi....
wink-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.211
9.842
113
Edina rešitev ti je žal menjava avtomobila.
Folk je na dražje avte alergičen in jih najmanjša zadeva znervira do konca, v smislu lejga tega tajkunčiča, ima boljši avto kot jaz, pa si misli, da lahko dela kar hoče po cesti. Mu bom že pokazal.
Če bi imel Kio Ceed ti noben k... ne bi težil, ker bi bil bolj uspešen, torej boljši kot ti. Pa tudi, če bi imel 15 let starega Audija A3.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
A veš, da sem na to tudi sam pomislil. Pa sej ni toliko drag avto, ampak je pa redek, pa izstopa.

Nazadnje urejeno:

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
Zanimivo
smile-1.gif

Sam imam kontra probleme, imam avto ki je vreden slabo povprečno LJ plačo in ko prehitiš koga ali pa samo prideš zadaj malo hitreje (največkrat je to kakšen BMW) se začnejo izpadi. Prej se je lahko peljal 60-70, ga dohitiš in se tip vozi 90-100 zavira pred ovinki in na polno iz ovinka in bojna linija po sredini in kaže vse svoje vozniške spretnosti. Sploh na kalcah je to izrazit primer. Samo da te ne spusti mimo. No potem pa prehiti takega pacienta "varno". Manever moraš hudo naštudirati, največkrat je bolje biti zadaj, Sam menim da je velik kompleks ko te cenejši avto prehiteva, veliko večji kot ko te dražji. Tak je moj občutek v poceni avtomobilu. Doživel sem že svašta, tako na avtocesti kot na reginalki. Največkrat je kakšen dražji avto in nujno dizel iz 300nm+ navora.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.058
464
83
tam ko se terc po tori rola
Speedy.. enako. Sem lani na AC prehitel enega Italijančka z Mercedesom. Lahu je zrolalo, ti rečem.... Me je čez kilometer prehitel, da se je kar kadilo, he-he... Pa nisem bil počasnejši od 130...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Če dobiš kakega takega na regionalki ga moraš prehiteti na mestu kjer ne pričakuje da ga boš, drugače ni šanse da ga prehitiš...je pa res, da moraš tisto cesto, kjer voziš dobro poznati da to delaš, to pa
smile-1.gif

kajzerc

Zelenc'
11. jun 2013
25
0
1
Citat:
Uporabnik friscic81 pravi:

Lastnik tablice je iz zgornje Šiške. Kia ima črno streho, črna 19" platišča, spojlerje, dva avspuha. lahko prepoznaven avto. Ima še belega Peugeot RCZ reg. LJ ROKYYY. Psihopat je drugač znan že iz drugih forumov

kajzerc

Zelenc'
11. jun 2013
25
0
1
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
In zakaj PLAVCI ne ukrenejo, dokler ne ubije nekoga?

Ker mu je cela familija v policiji na višjih položajih vključno z njim, obsežno so pisali na avtomobilizmu kakšno leto nazaj, pa je bila tema brisana. Isto na medover.net so pisal o njemu da je nekoga zrinil s ceste na Ižanki, ne najdem več očitno tudi brisano

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Zanimivo
smile-1.gif

Sam imam kontra probleme, imam avto ki je vreden slabo povprečno LJ plačo in ko prehitiš koga ali pa samo prideš zadaj malo hitreje (največkrat je to kakšen BMW) se začnejo izpadi. Prej se je lahko peljal 60-70, ga dohitiš in se tip vozi 90-100 zavira pred ovinki in na polno iz ovinka in bojna linija po sredini in kaže vse svoje vozniške spretnosti. Sploh na kalcah je to izrazit primer. Samo da te ne spusti mimo. No potem pa prehiti takega pacienta "varno". Manever moraš hudo naštudirati, največkrat je bolje biti zadaj, Sam menim da je velik kompleks ko te cenejši avto prehiteva, veliko večji kot ko te dražji. Tak je moj občutek v poceni avtomobilu. Doživel sem že svašta, tako na avtocesti kot na reginalki. Največkrat je kakšen dražji avto in nujno dizel iz 300nm+ navora.

Podobne ugotovitve, le da so pri meni alergični, da jih želi prehiteti enoprostorec. Sploh ko vozim po AC na tempomat, je tovrstno obnašanje (tiščanje na plin) opazno, saj kljub konstantnemu dohitevanju navadno obtičimo na isti hitrosti, ko pacienta dohitim, dam smernik in grem prehitevat. Ekstremi se začnejo spuščati v dirkanje, zapiranje prehitevalnega pasu, ...
Zanimivo je to, da ko zaradi prehitevanja dodatno pritisnem na plin in se takim odpeljem par 100m naprej, le-ti zopet spustijo hitrost nazaj na takšno, kot so jo imeli preden so me opazili med dohitevanjem.
bonk.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
In zdej, ce je tip v policji, pa kar misli, da lahko pocne kar ga je volja.....ja ocitno bo to res v nasi policji, zato pa je tko k je. Dokaz. Sami supki, k se spravljajo na nedolzne ovce, ces, kaj boste vi nam, mi smo milicniki. Sicer pa....js bi stopil po gasu, s tisto kio nebi dolgo sledil.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Butasta je tudi ta, ko se nekdo z bemfo ali audijem vključuje na AC, ti voziš na tempomatu in po omejitvi ter se mu umakneš na prehitevalni pas, da lahko neovirano zapelje s pospeševalnega na vozni pas in ko si vzporedno z njim, kratkotični bmw ali audi fahrer pohodi gas do konca in te "prehiti" po desni. Upam, da se mu vsaj takrat dvigne, če že s strani nežnejšega spola zaradi prekratkega oneta ni deležen zadovoljitve.

kajzerc

Zelenc'
11. jun 2013
25
0
1
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
In zdej, ce je tip v policji, pa kar misli, da lahko pocne kar ga je volja.....ja ocitno bo to res v nasi policji, zato pa je tko k je. Dokaz. Sami supki, k se spravljajo na nedolzne ovce, ces, kaj boste vi nam, mi smo milicniki. Sicer pa....js bi stopil po gasu, s tisto kio nebi dolgo sledil.

Ta Kia se je prodajala na blink.si in na avto.net, predelana na 305 konjev. tako da mislim da ji ti ne bi mogel sledit. Sicer pa se strinjam s tabo, danes če si policiji si očitno kralj.