Pozdravljeni, pazite se tega, šel sem prehitevat tovornjak med Trojanskima predoroma, za mano pa brez luči od nikoder bela Kia Pro Ced s tablicami LJ mc212 LJ grb, peljati se je mogel vsaj 150 ali več vozili smo po avtocesti v smeri proti LJ, čez trojanski tunel, zalepil se nam je na rit in prižigal dolge, nato pa nas prehiteval vse do lukovice in na polno bremzal pred nami, bremzal je toliko in vklapljal vse 4 smernike da smo ga mogli prehiteti, potem nas je spet prehitel in ponavljal vse do lukovice. Med prehitevanjem nama je skozi okno v vrata vrgel na pol polno piksno.Da nebi 2 krat zavili na odstavnega bi se zabili direkt vanj. Na Lukovici je zapeljal na počivališče mi pa za njim in je človek cca 25-30 star priletel nad naju z ženo s samurajskim mečem. Še dobro da sem ostal v avtu in speljal ker je izgledalo kot da naju bo zaklal oba. Sva prijavila in imajo naju za čudaka, ker je ta [cenzura] policist in me boli patak če to zdaj bere. Lahko bi umrla oba z ženo pa še kdo. kako se to lahko dopušča????