bedaki na cesti

mr_

Guru
20. sep 2007
9.420
2.773
113
Citat:
"Mrtvo pijan se je zaletel v lasten blok"
Televizija POP TV je namreč poročala, da se je Mally "v petek zvečer mrtvo pijan večkrat zaletel v lasten stanovanjski blok in tam parkirana vozila". S parkirišča je poskušal zapeljati na cesto, a so ga še pravočasno ustavili policisti, ki so jih poklicali občani - možje v modrem so mu odredili tudi preizkus alkoholiziranosti.

ime spletne strani

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Premajhne kazni. Če se kdo ubije, treba dediče kaznovat.
To bo zaleglo!

bonk.gif
in kako naj ni to zaleglo? Za polnjenje drzavne malhe ja... Za varnost v prometu oz. preprecitev takih dogodkov pa prav nic...kaj so pa dedici krivi, da bi jih ti kar kaznoval?
Se je baterija spraznila?
wink-1.gif

sarcasm_detector.jpg

krko

Guru
5. sep 2010
2.774
1.465
113
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Nč bat... to je avto MNZ-ja... poznam
wink-1.gif

..pa kaj vse imajo v lasti, nebi si mislili
grin1.gif

MNZ imajo Golfe 2.0 bencinarje, tale na posnetku je 1.9 tdi

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Dobro ga je zrinil s ceste!
smile-1.gif

Tisti v avtomobilu pa si misli, da je nek lokalni šerif al ne vem kaj da je...izgleda, da ima tako bedno življenje, da se mora postavljat tovornjakarju po robu...parkrat ga je hotel tovornjakar prehiteti, pa vedno ko ga je hotel prehiteti je stopil na gas...takim bi jaz vzel izpit in dal v zapor, brez milosti!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
bmw fahrer, kdo pa drug.

ata z golfom tega nebi šli delat :D

Za božični večer, ko smo se vračali domov, mi je na Trzinski obvoznici en pacient v Cliu počel take stvari, v bistvu še huje. Sej bi dal gor posnetek, pa je preveč pretresljiv, pa še punco in hčerko sem imel v avtu.
Je šel celo do te mere, da je šel v rikverc, da bi se zaletel vame, pa sem odpeljal čez rdečo na semaforju, kjer levo zaviješ proti Mengšu, naravnost pa proti Domžalam.

Smo poklicali 113, pa ga patrulje niso našle.

Nazadnje urejeno:

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Kaj dogaja folku?
Danes ob 7h zjutraj zavijam iz Povšetove levo na Kajuhovo (zelena gorela že nekaj časa) in na polno z moje desne čez rdečo kre.ten v srebrnem Meganu II (LJ MG*200) odpelje čez križišče.
Dober, da sem ga predhodno opazil, ker drugače bi me zadel v bok.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
bmw fahrer, kdo pa drug.

ata z golfom tega nebi šli delat :D

Za božični večer, ko smo se vračali domov, mi je na Trzinski obvoznici en pacient v Cliu počel take stvari, v bistvu še huje. Sej bi dal gor posnetek, pa je preveč pretresljiv, pa še punco in hčerko sem imel v avtu.
Je šel celo do te mere, da je šel v rikverc, da bi se zaletel vame, pa sem odpeljal čez rdečo na semaforju, kjer levo zaviješ proti Mengšu, naravnost pa proti Domžalam.

Smo poklicali 113, pa ga patrulje niso našle.

Ti pa maš same neke take specialce. Jaz bi se malo zamislil na tvojem mestu.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
A res? Zakaj pa? Kaj sem jaz kriv, če ga folk pije na božični večer, potem pa dela pi*darije na cesti?

Sem šel naslednji dan s posnetkom na policijo in si je policaj ogledal posnetek in mi je naštel, zaradi česa vse bi lahko jaz sprožil postopek proti njemu, ampak me je opozoril, če se splača, da če je tip kakšen odbitek, da imam lahko probleme z njim, ker bi preko postopka prišel do mojih osebnih podatkov.

Ampak ok, važno, da sem v tvojih očeh jaz problematičen. Si zadovoljen?

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Glej, že enkrat si pisal, kako se te je en kamionar lotil, potem pa si povedal, da si se počutil defenzivnega in šel s skuterjem bremzat pred njega... Tako da vsaka zgodba ima dve plati, ne rečem, da tale v cliotu ni [cenzura], ampak malo se vprašaj, kaj si naredil, da si tako obnašanje sprožil. Ker očitno si magnet za take kretene, jaz ga namreč še nisem srečal, pa imam za sabo že kar lepo število kilometrov in sem vsakodnevno na cesti.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
malo se vprašaj, kaj si naredil, da si tako obnašanje sprožil

Sem ti napisal, da sem šel s celotnim posnetkom na PP in ga pokazal policistu in je sam potrdil, da je tip pacient? Ne? Preberi še 1x.

Zakaj hočeš najti krivca v meni? Še dobro, da imam kamero v avtu, lahko vsaj dokažem svoje trditve.

Edit: Mimogrede, za razliko s tovornjakom, je bila tukaj teža vozila na moji strani in bi ga lahko s svojim 2 tonskim avtom odpihnil s ceste, ampak sem imel pač hčerko in punco v avtu in nisem hotel poslabševati situacije. Ampak si kar ne pustiš dopovedati. Poglej si zgornji posnetek s tovornjakarjem, kaj ti taki pacienti počnejo na cesti in preberi si še 1x, da je bil božični večer in tip očitno po alkotom.
Ampak ne, ti raje zagovarjaš domnevnega alkoholika na cesti, ki dela bedarije.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kamera z enim zornim kotom ne pokaže vsega. Enostavno ne verjamem, da je iz ljubega miru lih tebe našel že drug tak [cenzura]. Neki si moral naredit, da si tak napad sprožil, morda se niti ne zavedaš. Zdaj pa globoko vdihni, pa premisli o tem, preden spacaš naslednji post.

Še enkrat - ne pravim da si ti kriv, ker za take manevre bi mu moral že praktično streljat na avto, ampak nekaj, na kar 99,99% voznikov ne reagira je pač sprožilo reakcijo v kretenu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Enako si govoril takrat za kamionarja, potem pa si končno priznal, da si ga šel izsiljevat z jebenim skuterjem, ker je vozil preblizu tvoji punci v avtu. Zakaj bi ti sedaj verjeli, da je bilo kaj drugače?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Brez veze.

Končno
zmaga.gif

Sej jaz sem bil tudi providar, pa vedno jaz kriv, pa nisem peljal po omejitva, pa nisem imel v drugi prestavi, pa šipa je bila ubita, pa brisalec ni bil na največji hitrosti, pa ..... [cenzura] ga, slovenistan.
wink-1.gif

Jaz sem se tolažil s tem, da so to sami provokatorji, ker če ne ......
bonk.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Enako si govoril takrat za kamionarja, potem pa si končno priznal, da si ga šel izsiljevat z jebenim skuterjem, ker je vozil preblizu tvoji punci v avtu. Zakaj bi ti sedaj verjeli, da je bilo kaj drugače?

Zdaj si pa že izmišljuješ. Nikogar nisem izsiljeval. Ampak, kot sem že rekel. Na tem mestu sem s tabo zaključil.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Brez veze.

Končno
zmaga.gif

Sej jaz sem bil tudi providar, pa vedno jaz kriv, pa nisem peljal po omejitva, pa nisem imel v drugi prestavi, pa šipa je bila ubita, pa brisalec ni bil na največji hitrosti, pa ..... [cenzura] ga, slovenistan.
wink-1.gif

Jaz sem se tolažil s tem, da so to sami provokatorji, ker če ne ......
bonk.gif

Imaš prav
zmaga.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
ksz

A če na takega pacienta naletiš, pa se potem nekje ustavita in mu malo ramo spahneš, kako zapestje zlomiš, pa en šamar spustiš in obenem imaš na kameri posneto, da je delal pizd...... - si ga v bistvu ti naj..., če te prijavi?