bedaki na cesti

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Razlika je samo v tem, da so se z bmw-jem afnal in šli snemat, motoristi pa to počno na dnevni/vikend bazi in se smatra za nekaj normalnega, kar pa ne spremeni dejstva da je oboje nedopustno, vredno obsodbe in fine kazni.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Če se motorist lepo počasi pripelje med stoječimi avtomobili, ki čakajo zeleno luč na semaforju, se mu še umaknem in naredim prostor, da gre lažje mimo. Je pač manjši in bolj okreten, zato mi je razumljivo, da ne bo čakal v koloni, ampak se bo "pririnil" na čelo kolone.

Če na regionalki prehitiš motorista, pa sigurno pelješ prehitro! To je torej ok, če pa te prehiti motorist, je divjak?

Dajte si že enkrat vtupit v glavo, da je velika večina motoristov popolnoma normalnih in da čedalje bolj vozijo po predpisih. Po mnenju večine tukaj so motoristi ali mladi objestni mulci v trenirkah ali pa debeli grduhi pokriti s tatuji!!!
Ko pa z negibnega trupla, ki leži sredi ceste, ker ga je izsilil objestni BMW fahrer ali star ata v stoenki, snamejo čelado, zagledate sosedovo hčerko, ki jo poznate kot mirno in preudarno punco ali prijateljevo ženo, direktorico firme, pametno in urejeno žensko ali celo prijatelja srednjih let, ki vam je ravno včeraj razlagal o objestnem in agresivnem obnašanju slovencev na cestah....

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Na Alterju imaš pilote za letalo, motor, avto, podmornico, you name it... in en boljši od drugega...

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Če na regionalki prehitiš motorista, pa sigurno pelješ prehitro! To je torej ok, če pa te prehiti motorist, je divjak?
Ni, sej to že cel čas pišem. Gre za najhujši greh.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Danes zjutraj, AC priključek bizovik v smeri proti Štajerski: gospod v letih, v zlatem cliu, s klobukom na glavi, pripelje po klančku dol in s 40km/h vklopi smernik in direktno na vozni pas, tisti ki je vozil po voznem pasu se je umaknil na polovico prehitevalnega pasu, tisti na prehitevalnem pa skoraj v ograjo, tako da so bili vštric trije avtomobili in mi ostali na pospeševalnem pasu. Katastrofa. Izšlo se je za mišji penis, ata pa itak ni vedel kaj se dogaja.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Saj to 1/2 folka se ne zna vključevat na AC, vsi čimprej iz 60 na vozni, res je težko naresti 100-200m naprej pa pospešit na 100, da se lažje vključiš.

Kdaj se bo uvedlo preizkus znanja na 5-10 let? Kdaj hudiča.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Danes zjutraj, AC priključek bizovik v smeri proti Štajerski: gospod v letih, v zlatem cliu, s klobukom na glavi, pripelje po klančku dol in s 40km/h vklopi smernik in direktno na vozni pas, tisti ki je vozil po voznem pasu se je umaknil na polovico prehitevalnega pasu, tisti na prehitevalnem pa skoraj v ograjo, tako da so bili vštric trije avtomobili in mi ostali na pospeševalnem pasu. Katastrofa. Izšlo se je za mišji penis, ata pa itak ni vedel kaj se dogaja.
... in tak se bo pol pr psihologu pizdil:
Jst v 50 letih nism naredu karambola, prekleta mula/c: Ti men nauš podalšala vozniškega!!?
V špegu pa itaq ni gled kaj se je dogajal za njim
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Ne. Če na regionalki prehitim motorista, ki se pelje nekje okoli omejitev, je to OK. Obratno velja enako. Če pa jaz ali on prehitevava na regionalki pri 200, sva pa v tem primeru oba bedaka.

In kolikor sem bil lani vedno bolj prepričan, da se motoristi res umirjajo, me letošnja pomlad prepričuje v nasprotno. Upam, da imam samo smolo z bedaki, ne da gre motoristom spet opazno na slabše.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.097
1.276
113
42
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:

On je varen voznik ker je šel po omejitvah. Kaj ti ni jasno.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kdaj se bo uvedlo preizkus znanja na 5-10 let? Kdaj hudiča.

Pa dobro človek. Zakaj bi jaz zaradi enih, ki se majo za __________ (vstavi poljubno) imel dodatne stroške. Sej ne vem, če se zavedaš, ampak ga boš moral opravljati tudi ti. In tale ata, bi moral koga obiskati in ne potem zaradi njega, vsi. Pa dejte malo možgane vklopt noooooo. Jaaaooooo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
evo malo prej Lesce - Kranj, budala z LJ neka Honda ali kaj, celo pot 160-170 po levem pasu, boli njega kurčina.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
exHair: kaj potem predlagaš? Budal je vedno več na cestah, vsak dan več. Kaznovani pa ob svetem NIkoli.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
evo malo prej Lesce - Kranj, budala z LJ neka Honda ali kaj, celo pot 160-170 po levem pasu, boli njega kurčina.

Kako pa ti veš, da je celo relacijo vozil 160-170?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Sej ni čudn da ga je žgou če ga je bolela kurčina
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
po števcu sem šel res več, sem sprobaval polota ( 1.2 tsi ni od muh hehe ).....un pa celo pot pred mano na levem pasu....od malo pred naklom do kranja, kjer sem šel ven.....

potem smo itaq umirili vožnjo, drugače vozim skoz na easy znoraj cpp...samo na jetra mi gre folk, ki frajari po levem pasu, desni seveda prost.