bedaki na cesti

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
...samo na jetra mi gre folk, ki frajari po levem pasu, desni seveda prost.
... men tud.... samo BMW-ji pa Audi-ji... ostali se kr odmaknejo... jst to resno...

Očitno tisto res drži: Povej mi kaj voziš in ti povem kak karakter si
smile-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Nisem razumel, kaj je Jadotu stopilo na živec. Če je šla Honda po praznem (!) levem pasu 170, koga je motila?
Je bila tista Honda mogoče V-TEC? Ker ta že po defoultu ne gre manj kot 170 ... Itak, da je noben ne bi mogel prehitet
evil.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Nisem razumel, kaj je Jadotu stopilo na živec. Če je šla Honda po praznem (!) levem pasu 170, koga je motila?
Je bila tista Honda mogoče V-TEC? Ker ta že po defoultu ne gre manj kot 170 ... Itak, da je noben ne bi mogel prehitet
evil.gif

Če je desni pas prazen se vozi po desnem pasu. Vožnja po prehitevalnem pasu ko ne prehitevaš nobenega je zrela za kazen, ampak naši bedaki od policajev tega ne počnejo, ampak raje hebejo folk s parimi km na uro preveč na koncu ali pa začetku naselij, kjer ni nobene hiše več, naselje pa se pač še ni končalo oz. začelo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Ni fora, koga je motila... ima vozni desni pas prazen.....tam se vozi....in tudi Polo gre lahko več hehe.

StricFric

Zelenc'
17. jun 2013
11
0
1
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
on topic, LJ HOSTEL VW Caravelle bel... Model bil prej zihr Taxist
bonk.gif

ta al nima osnov bontona al pa nima vozniške;dvojna polna črta, smernik,izsiljevanje prednosti, prepovedano zavijanje itd... mala malca
rolleyes-1.gif

Sicer je že stara tema ampak mi današnja izkušnja ni dala miru. Tale LJ-HOSTEL norec je še vedno na cesti in še vedno nori. Mene je izsilil ko se je meni nič tebi nič vključil v promet iz avtobusne postaje. Na srečo do kontakta ni prišlo sem pa imel možnost na semaforju izmenjati nekaj besed z voznikom. Na moje začudenje me je poulčil, da imajo vsa vozila, ki se vključujejo v promet iz avtobusne postaje prednost. Po nekaj krepkih besedah iz moje strani so se najne poti razšle no še prej mi je za popotnico vrgel nekaj v avto. Slišat je bilo kot prazna škatlica cigaret uglavnem škode ni, časa za take duševne maloposestnike pa ne mislim izgubljati.

lep pozdrav in če vidite LJ HOSTEL upam da ni prepozno.
. Je pa tale heroj res od sile.

StricFric

Zelenc'
17. jun 2013
11
0
1
to pa še ugotavljam
smile-1.gif
tudi mene zanima če ne drugega, da šefu napišem en mail... seveda če ni to hostel s.p. in je bil šef za volanom
to bi tudi sam rad izvedel, zaenkrat še nič. sporočim če dobim kak info.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
ok - pa pošljemo par mailov šefu (ako ni, kot si napisal, šofer šef osebni) oz. na Svet (vsaj za nekaj so dobri). Kje si ga pa srečal?

Nazadnje urejeno:

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Če se meni prav dozdeva, videvam bel vw kombi s tablicami LJ HOSTEL velikokrat parkiran na Petkovškovem nabrežju pri hostlu H2O

StricFric

Zelenc'
17. jun 2013
11
0
1
jaz sem vozil po cesti - trg osvobodilne fronte proti križišču z slovensko (bavarski dvor) ko sem bil v tistem dvojnem ovinku se je on pognal iz avtobusne postaje tako da mi je skoraj priletel v desni bok avtomobila.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
To je lastnik, tako da brez veze pošiljat kakšne maile. Ima pa hostel na Petkovškovem nabrežju in na Gerbičevi ulici v Ljubljani. Vozi pa stalno tako, kot da drugih ni na cesti.

StricFric

Zelenc'
17. jun 2013
11
0
1
hvala za info. se mi je zdelo da bo kaj takega.
Kako že rečejo američani there is more than one way to skin a cat.