bedaki na cesti

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Stanje na cestah

06.06.2013 23:56
Zadnji vnos: 06.06.2013 23:43

Zaradi okvare vozila je za tovorna vozila zaprta cesta Kranjska Gora -Vršič.

Evo, tale novica je samo delno res. V resnici je cesta zaprta za tovorni promet, ker se je Bolgar s svojim šleparjem spravil v Srpenico preko Vršiča. Prišel je do 18 ovinka iz Kranjskogorske smeri in potem ugotovil, da naprej ne more, vzvratno pa tudi sam ne more. Razlog, da je šel po tej cesti pa je bila navigacija Tom Tom
stupid-1.gif
Ignoriral pa je tudi prometni znak, ki prepoveduje vožnjo tovornjakom in (večjim) avtobusom,

Ker je bila ob 21 uri cesta prazna tako, da se nas ni moglo zbrati več ljudi za pomoč, sem naprej poklical AMZS, kateri pa niso vedeli, kaj naredit, potem pa z dovoljenjem šoferja še policijo, ki so prišli v cca 20 minutah do njega. Ker sem imel spečo dojenčico zadaj, sem se pobral še pred njihovim prihodom. Me pa zanima, kako so rešili situacijo...
17758-icon_confused.gif
Šoferja pa je nabolj skrbelo, koliko kazni bo dobil. Rekel je, da denarja nima...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Včeraj zvečer trojanski klanc (via Zagorje), BMW 3 : LJ - HILTI, prehitvanje čez polno črto v desni hard - škoda ker se nisi zakantu v ograjo, sam ene pol metra je manjkal pa bi se - pacient....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Semaforizirano križišče kjer se peljem naravnost. Nasproti 3 mladenke, katere so zavijale levo. Dejanje je zgledalo tako, kot da majo prednost. Dobro, da ni bilo nobenega za mano. Posnetka ni, ker je kamera šla rakom žvižgat, da ji jebem mater.
grin1.gif

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Danes zjutraj, cesta Ajševica-Kromberk, junak zeleni polo GO KE 181. Prehiteval kolono vozil (vsaj 5 ali 6 nas je bilo), nasproti vozeča tetica v rjavem kangooju (ali nekaj takega) se je prestrašeno ustavila in zavozila skrajno desno. Po srečanju z njo je prehitel še vsaj dve vozili. Naj poudarim, da vmes ni šel na svoj pas, ampak so bili v trenutku srečanja 3 vzporedna vozila na cestišču.
Bravo za pogum! i.d.i.o.t

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Stanje na cestah

06.06.2013 23:56
Zadnji vnos: 06.06.2013 23:43

Zaradi okvare vozila je za tovorna vozila zaprta cesta Kranjska Gora -Vršič.

Evo, tale novica je samo delno res. V resnici je cesta zaprta za tovorni promet, ker se je Bolgar s svojim šleparjem spravil v Srpenico preko Vršiča. Prišel je do 18 ovinka iz Kranjskogorske smeri in potem ugotovil, da naprej ne more, vzvratno pa tudi sam ne more. Razlog, da je šel po tej cesti pa je bila navigacija Tom Tom
stupid-1.gif
Ignoriral pa je tudi prometni znak, ki prepoveduje vožnjo tovornjakom in (večjim) avtobusom,

Ker je bila ob 21 uri cesta prazna tako, da se nas ni moglo zbrati več ljudi za pomoč, sem naprej poklical AMZS, kateri pa niso vedeli, kaj naredit, potem pa z dovoljenjem šoferja še policijo, ki so prišli v cca 20 minutah do njega. Ker sem imel spečo dojenčico zadaj, sem se pobral še pred njihovim prihodom. Me pa zanima, kako so rešili situacijo...
17758-icon_confused.gif
Šoferja pa je nabolj skrbelo, koliko kazni bo dobil. Rekel je, da denarja nima...

to so pacienti posebnega kalibra, ne bi bil pa prvi kateremu bi pomagali s helihopterjem
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Jaz se prej peljem po južni obvoznici 130 za enmu modelom v mazdi 6, nato začne deževati malo močneje in tip na bremzo in 70 po prehitevalnem. Če nebi mel malega v avtu bi ga kr zrinu Presneto. Debili.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Namesto, da bi bil vesel, ker te vsaj enkrat resno jemljejo, se pritožuješ.