bedaki na cesti

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
hahahaha ti pa si cvetka
smile-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik jjernej pravi:
Kamionar je ravnal v skladu z (svojo) zdravo pametjo in ga cisto razumem. V kulturi kakrsna vlada na cestah pri nas ga ziv bog ne bi spustil in bi krozil kaksnih 10min dokler ne bi naletel na ata v srebrnem golfu s klobukom na glavi, ki gre od mase in pred kroziscem ustavil in nevede cisto slucajno dal kamionarju prednost.

Kdo si pa upa izsilit kamion?
grims-1.gif

Veliko, preveč ljudi bi si mislil.

Sicer ni kamion ampak bus, in ni pri nas ampak v rusiji, ampak tole so dogodivščine enega avtobusarja, ki mu tam pri njih pravijo kar "the Punisher"

http://www.liveleak.com/view?i=b8a_1361846855

Pa na titubi je še več njegovih posnetkov, ta kratka kompilacija je samo za rpedogled
grin1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik jjernej pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jjernej pravi:
Kamionar je ravnal v skladu z (svojo) zdravo pametjo in ga cisto razumem. V kulturi kakrsna vlada na cestah pri nas ga ziv bog ne bi spustil in bi krozil kaksnih 10min dokler ne bi naletel na ata v srebrnem golfu s klobukom na glavi, ki gre od mase in pred kroziscem ustavil in nevede cisto slucajno dal kamionarju prednost.

Kamionar je bil glup in brez pameti. Če bi jo imel, bi se že pred vstopom v krožišče zvrstil na levi pas (kar pomeni, da bi šel direkt na notranjega) in mu ne bi bilo treba kršit pravil in orožat ostalih.

Ker si sam jemljes pravico zaljenja ostalih uporabnikov bom tudi jaz tebe. Glup si kvecjemu ti, saj v zivljenju se nisi vozil kamiona ali kaj drugega kot sminkaril na avtomagazinu. Jaz pa v studentskih casih in bom kamionarja skoraj vedno scitil, ker ste novodobni japiji tako samozavarovani vase in pametni, da se mi bruha. Doma pa se stekarja ne znas zamenjat.
He, he, maš pa drugače čisto prav. Kamionist je ravnal čisto nagonsko pametno in če se NE vozi vsakodnevno po tem krožišču, pač ne more v naprej vedeti, da je desni pas zaprt in ga je verjetno presenetilo. Ali pa tudi ne in že iz prejšnjih izkušenj ve, da je še večji problem odviti desno, če bi šel prej na notranji pas.
V glavnem to in takšna krožišča so naravnost butasto načrtovana.

Nazadnje urejeno:

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jjernej pravi:

Kamionar je bil glup in brez pameti. Če bi jo imel, bi se že pred vstopom v krožišče zvrstil na levi pas (kar pomeni, da bi šel direkt na notranjega) in mu ne bi bilo treba kršit pravil in orožat ostalih.

Kaj če se mu ni uspelo pravočasno razvrstiti na levi pas zaradi voznikov kot si sam, in ko je vrjetno "nedomačin" prevozil tole črto je
GLUP IN BREZ PAMETI
17758-icon_confused.gif

Pa veš kako nevarno je izvesti nenadni manever z visoko naloženim sploh pa tale kombi / cerada? Lej dec brez zamere - Nimaš pojma !!!

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.054
457
83
tam ko se terc po tori rola
Nekaterim se prav vidi, da za volanom tovornjaka še sedeli niste, kaj šele vozili... Ne vem, kako lahko primerjate vožnjo dimenzijsko x-krat večjega vozila z osebnim... Logično, da greš po večpasovnem krožnem po zunanjem pasu, če te pa potem japiji v superduper spedenanih avtekih ne spustijo več iz notranjega ven...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Zakaj je to v temi bedaki na cesti? Ker na posnetku ne vidim nobenega bedaka.

p.s.
Kako so lahko bili gasilci zraven v manj kot dveh minutah?
shocked-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Bedak je tipo v kamionu, ki mu je začelo goreti, da ni takoj vseh 4 smernikov vklopil + jopič.......itaq je po predpisih ga dolžan imeti pri sebi.

1 sekunda vklopiš 4 smernike....
ustaviš
2-3 sekunde vzameš rumeni jopič in VARNO greš stran, natakneš jopič in rufneš 112.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Bedak je tipo v kamionu, ki mu je začelo goreti, da ni takoj vseh 4 smernikov vklopil + jopič.......itaq je po predpisih ga dolžan imeti pri sebi.

1 sekunda vklopiš 4 smernike....
ustaviš
2-3 sekunde vzameš rumeni jopič in VARNO greš stran, natakneš jopič in rufneš 112.

Blablablabla... takole je lahko govorit oz. pisati... dvomim pa, da bi se v taki situaciji takole obnasal, kot tukaj pises
grims-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
bedaki so verjetno tile.... : http://www.zurnal24.si/nalet-vec-vozil-v-predoru-trojane-clanek-185981

Zaradi prometne nesreče je na štajerski avtocesti zaprt predor Trojane proti Ljubljani. Na PU Ljubljana so za STA pojasnili, da so bila v nesreči udeležena štiri osebna in tri tovorna vozila. Tri osebe naj bi bile lažje poškodovane. Policija je še vedno na kraju nesreče.

ti tuneli so "rojeni" pod nesrečno zvezdo očitno

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
zanimivo da je vedno problem stajerska avtocesta...ama vsak dan je nekaj tam...se je za vprasat

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
sem že imel prigodo z vžigom avto, pred cca 15 leti...res da pri nižji hitrosti v mestu.....

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
A si takrat vklopil smernike? K se zacne kadit na avtocesti dvomim da razmisljas kako bos korektno ustavil.....ce pa tistim zadaj ni jasno, da je spredaj zareca kugla, se je za uprasat kdo ni pr stvari.
17758-icon_confused.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik buggy pravi:
zanimivo da je vedno problem stajerska avtocesta...ama vsak dan je nekaj tam...se je za vprasat

Ja pa res - tako malo obremenjena AC, skoraj nič prometa na njej.
rolleyes-1.gif

Glede naleta v predoru Trojane - me prav zanima kakšna je bila omejitev pred nesrečo (nekaj mi pravi, da "standardnih snežnih " 60 km/h).

BTW- danes zjutraj - "snežna" omejitev skozi predore (60 km/h) - povprečna večinie osebnih skozi predor kar nad običajnimi 100 km/h. In res več ne vem ali sem jaz bedak, ki se vsaj približno držim omejitve (ne - nisem se peljal 60 km/h, ker sem se "bal", da me bo kdo nasadil - moja je bila okrog 80 km/h), ali je bedak tisti, ki kljub označeni omejitvi, te ne j.ebe ni 5% - ali je bedak, tisti, ki tako omejitev sploh izvesi, ali ni nenazadnje bedak tisti, ki bi moral te omejitve nadzirati in jih ne.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
A si takrat vklopil smernike? K se zacne kadit na avtocesti dvomim da razmisljas kako bos korektno ustavil.....ce pa tistim zadaj ni jasno, da je spredaj zareca kugla, se je za uprasat kdo ni pr stvari.
17758-icon_confused.gif

Ravno to moraš razmišljati! Če ne, potem poleg svojega ogrožaš še vsa druga življenja okoli sebe. Zadavil bi takega tipa, ki se v paniki ustavi sredi AC.