bedaki na cesti

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Sam to je pa že po default -u, da se devet punc od desetih veselo hahlja po mobitelu, med vožnjo
bonk.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Včeraj se vračal iz KP po ITA strani, pa nek italjan imel vžgane meglenke ob sončnem dnevu!!
13.gif

Zvečer, ko sem bil na cesti en bebec isto z meglenkami, pa ni bilo megle nikjer (razen v njegovi glavi in njegovih možganih).

Pa dva sta mi izsilila prednost potem se pa jajcala po cesti:S
Če že izsiliš prednost potem vozi tako kot treba, drugače pa počakaj!!
10.gif

Pa itak tudi videl enega, ki je šel skozi rdečo, ampak to je itak že nacionalni šport
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
meglenke in rdeča je nacionalni šport, krivda na strani modrih, ker ne opravljajo svojega dela.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Oni ga že opravljajo. Ne morejo bit vedno zraven ko kdo kje naredi kak prekršek. Ti bi rad neko težko diktaturo na cestah zgleda. Da te iz vsakega grma policaj gleda kdaj boš kje zajebu in takoj v zapor strpa.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Včeraj se vračal iz KP po ITA strani, pa nek italjan imel vžgane meglenke ob sončnem dnevu!!
13.gif

Zvečer, ko sem bil na cesti en bebec isto z meglenkami, pa ni bilo megle nikjer (razen v njegovi glavi in njegovih možganih).

10.gif

Pa itak tudi videl enega, ki je šel skozi rdečo, ampak to je itak že nacionalni šport
smile-1.gif

Da nisi ti dnevnih luči zamenjal z meglenkami.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Pojdite v Avstrijo. Tam ima sredi sončnega belega dne sprednje meglenke prižgan vsak tretji avto. Ko pade mrak, pa vsaj vsak drugi. Ne vem kaj jim je.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
13.gif

10.gif

smile-1.gif

Da nisi ti dnevnih luči zamenjal z meglenkami.

Pri komu? A pri tistem italijanu? Dvomim...imel je prižgane luči zgoraj (kjer so dolge/kratke/smerokazi) in spodaj (kjer so ponavadi melgenke). Razen če obstaja kak proizvajalec, ki ima dnevne zgoraj in spodaj.
smile-1.gif

Isto je imel prižgane tisti zvečer.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.548
283
83
KSZ

Današnji krivci na Primorski AC -> zaprta AC.

Ko sem se peljal nazaj grede, so povsod gorele table "obvezno izločanje...", romuni seveda mimo vseh teh tabel
bonk.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Odličen posnetek.
zmaga.gif

Pa čestitke tistemu kretenu, ki se je izmislil odpravit obvezno izločanje tovornjakov.

laibach123

Pripravnik
18. mar 2012
217
0
16
Voznik, ki zapelje na krožno križišče, katerega vozišče ima dva ali več prometnih pasov, se razvrsti na notranji prometni pas in na ta način omogoči vključitev v promet na križišču tudi drugim voznikom, razen če zapušča križišče na najbližjem izvozu ali mu prometna ureditev ali prometna situacija tega ne dovoljuje ali mu je zaradi lastnosti križišča (npr. krožna križišča z majhnim premerom) ali lastnosti motornega vozila (npr. tovorno vozilo s priklopnikom) to oteženo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik laibach123 pravi:
Voznik, ki zapelje na krožno križišče, katerega vozišče ima dva ali več prometnih pasov, se razvrsti na notranji prometni pas in na ta način omogoči vključitev v promet na križišču tudi drugim voznikom, razen če zapušča križišče na najbližjem izvozu ali mu prometna ureditev ali prometna situacija tega ne dovoljuje ali mu je zaradi lastnosti križišča (npr. krožna križišča z majhnim premerom) ali lastnosti motornega vozila (npr. tovorno vozilo s priklopnikom) to oteženo.

In kaj si hotel s tem povedati? Kamion je prevozil POLNO crto... ker je to krozisce z dvopasovnimi izvozom v smeri KR ali LJ ...

jjernej

Pripravnik
26. mar 2008
131
0
16
Kamionar je ravnal v skladu z (svojo) zdravo pametjo in ga cisto razumem. V kulturi kakrsna vlada na cestah pri nas ga ziv bog ne bi spustil in bi krozil kaksnih 10min dokler ne bi naletel na ata v srebrnem golfu s klobukom na glavi, ki gre od mase in pred kroziscem ustavil in nevede cisto slucajno dal kamionarju prednost.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Jaz tu vedno cvikam, ko grem na notranjega. Ali folk seka, ali pa gre čez polno.
bonk.gif
Pa bi človk mislu, da se bojo ljudje z leti navadili tega krožišča...

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Ta dvojna krožna so prevelik zalogaj za 97,34% voznikov.
Tako da jaz raje že prej preverim situacijo in se čimprej speljem ven, pa čeprov kdaj ne v skladu s predpisi.
Ker pač se mi ne da čakat noter in upat, da me ne bo kakšen [cenzura] nagazil
rolleyes-1.gif