bedaki na cesti

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Bodite pozorni na "časovnico" - dejanski začetek dogajanja je ob 12:34:10 (na posnetku že po tistem ko vse stoji) - takoj na začetku predora odnese osebni vozilo iz levega pasu pred kamion na desnem, ki ga seveda nabije.

Zdaj zakaj osebnega zanese je pa nagradno vprašanje - ali se ustraši nabitega snega na začetku predora in po bremzi, ali pa se spomni, da je omejitev 60 km/h in po bremzi, ali pa je samo neroden ali pa je šla guma.

edit: typoti - bemti tablico in debele prste

Nazadnje urejeno:

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
U matr ga je razmetalo, zgleda da je kar konkretno priletel. Ne vem samo mislim da mu niso gorele štop luči to kar se vidi na posnetku?

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Meni bolj deluje na to, da je z desnega pasu prišel na levega in nato zopet na desnega... Ko je hotel prehiteti tovornjak, je izgubil kontrolo na avtom. Če bi se že vozil po levi strani, skoraj dvomim, da bi ga tako zaneslo. Lahko pa je v igri, kakor je že nekdo omenil, tudi počena pnevmatika...

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Dober avto, potem pa zaradi pomanjkanja denarja zmontirane čungalunga gume...
tongue-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
spet noben ne VKLOPI 4 smernikov, pa sej to ne moreš verjeti .....vlada mora čim prej uvesti KONTROLO na 5-10 let.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pa res, šele zdajle opazil.

Čeprav imam jaz kar dobre izkušnje s tem, da folk prižge vse 4 smernike. Vsaj tisti za mano, če že ne on pred mano. Folk je treba spomnit, res ne vem na kaj vse premišljujejo med vožnjo.
bonk.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Na AC jih upalim praktično takoj, ko začnejo na veliko ali pa nenadno nekaj bremzat pred mano. Pa mi marsikdo, ki se zraven pelje reče - ah kaj kompliciraš,saj samo malo bremzajo..
Načeloma držim tako varnostno razdaljo, da mi kljub kakšnim neumnim manevrom pred mano ni potrebno bremze v poden pritisnit, ampak ponavadi zadostuje že to, da spustim gas in se bežno dotaknem bremze.
Me je pa groza, kako folk vozi v riti po obvoznici ali pa AC. Se sploh ne zavedajo, kaj pomeni, da bi tisti pred njim samo malo preveč stisnil bremzo. Ma v trenutku se mu zabije v rit. Še preden bi se bremze uspel dotaknit. Ampak to dopovedat tem imbecilom je mission impossible
uf-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.140
11.010
113
kod Džej-Zija
Točno taki situaciji na ljubljanski severni obvoznici sem bil enkrat priča. Ura 7 zjutraj, gneča, varnostna na obeh pasovih pa par metrov pri cca 100 km/h. Potem en na prehitevalnem zavre, naslednik zavre že toliko, da se je kadilo od gum, tretji pa končna v tem. Na koncu hudo razbiti in razmetani 4 avtomobili.
stupid-1.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
se posebaj ce vozis za nekimi sirokimi in visokimi jajci z zatemnjenim zadnjim steklom, da ne mores spremljati avta ali dveh pred njim....on pa konstantno pribremzava (stoplampe skoz zmigajo), da nikoli ne ves kdaj bo pa zares pohodu bremzo na polno. V takem primeru se povecam varnostno razdaljo za takimi "pobremzavckarji" ali pa jih ob priliki prehitim...ponavadi seveda vidim notri v takih "pribremzavckarjih" kaksne zafnane babure na telefonih ali pa kaksne nesposobne smekerje, ki mislijo ce imajo velika jajca za vozit, da jim bodo taista jajca tudi med nogam zrastla.

Skratka, bojte se idiotov na cesti, cimprej mimo njih ali pa veliko luknjo za njimi (da kaksen z mocnejsim avto lahko tudi prehiti ce zeli) !!!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Policija NE OPRAVLJA svojega dela....vedno več je tega sranja,:

neuporaba smernikov, čez dan meglenke, rdeče semaforji, varnostna razdalja....

ZAKAJ ne delajo svojega dela?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
saj bi s tem nabrali več denarja, če lahko folk serje in krši CPP....res jih je premalo zadnje čase, če pa že so, so tam kjer ni nobene nevarnosti itd....

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Dostikrat sem se vprašal, kako da recimo na relaciji LJ-Vrhnika skoraj nikoli ne srečam kakšne provide ali pa kar dveh.
Če bi mi za en dan dali v roke provido in se zapeljem po tej lokaciji, naberem (karikirano) za 100 jurjev kazni.
Take imbecile nič drugega kot konkreten udar po žepu ne bo spametovalo. Pa še čudili bi se, zakaj sem ga ustavil, če pa ima 7,4m varnostne razdalje, pa sploh ne pelje več kot 143km/h
uf-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
se strinjam
odkar imajo nove civilne avtomobile s provida sistemom sem jih v mb videl vsaj 5 x, tako da nekaj vseeno delajo
uniformiranih pa ni nikjer
pa bi lahko vsak dan kasirali , recimo v križiščih , ki so ob špicah zabasana
pa prevozi rdečih luči ipd
ponavadi pa iebejo nekoga, ki gre 5 km pehitro