bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Jao jao jao jao, ma brez besed kaj so eni vse sposobni. Pa v 3pm, varuhi pravice, a ste jim vzeli izpite, ker taki nimajo kaj, da ga imajo. Ma mrtvo pijan se nebi tako ustavil. Hitrost ubija. Ja mende. Ko bi un zadaj vsaj še 50km/h bolj počasi pripeljal, pa bi bilo škode manj, knede. Sej je kruto rečeno, ma se vsekakor strinjam z XXXL glede kamiona. Sam kaj, ko bi bil potem kamionist kriv, zakaj se je vozil 88, namesto dovoljenih 80 (glede omejitve se ne obešat, če je 60 si ustrezno popravite) .
bonk.gif

Kaj je eden nekaj obračal. Pa a je tam kaki izvoz? Je [cenzura] očitno le spregledal, da ne bo šlo? Sam gledaš.
shocked-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Tudi sam se strinjam z XXXL pod pogojem, da je sta bila oba statista na AC sama v avtomobilu. V nasprotnem primeru bi zraven teleta za volanom najebal še kateri nič kriv sopotnik.

Drugače pa glavno, da se kasira na stranskih primestnih ulicah, namesto da bi se lovilo in kaznovalo takšne bebce.
aplauz.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
ksz...

danes zjutraj na rondoju na kamniški obvoznici...model(ka?) odnesel s sabo znak pred rondojem in se ustavil tip pred skalo v sredini krožišča, bližnjica se ni obnesla
grin1.gif
koliko je pripeljal ne vem, omejitev je 50km/h....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
In sramotno je, da ma najbrž še vedno izpit. Je pa tam ogrožal vse po spisku in se lahko zahvali samo ne vem komu, da je še živ. Jaz bi na njegovem mestu šel vpisat loto.
smile-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Da je s svojim dejanjem naredil totalno živčnega voznika, kateri ima v rokah orožje težko nekaj 10t. Fino, a ne. Sicer pa vklop mal sarkazma al ti je bmw že vse popil. Zdej moreš vklopt pa še mal smisla za humor, ker sem se moral mal pohecat. Hvala za razumevanje.
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Moj smisel za sarkazem je povsem dobro razvit, zato mi tvoja izjava ni šla v kontekst in je delovala, kot da povsem resno misliš.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Sorry, sem med mlajšimi starši tukaj, za leta se pa ne sekiraj. Če boš ti pri mojih letih uspel kaj takega narest, boš tri leta za mašo dajal, v nedeljo in sredo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sm že vidu da se ustavjo na odstavnem pasu, ne pa da celo obvoznico zaparkirajo....

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
sm že vidu da se ustavjo na odstavnem pasu, ne pa da celo obvoznico zaparkirajo....

Saj tudi na odstavnem ne bi smeli kolikor vem. Če se ne motim je odstavni pas namenjen za reševalna vozila (v primeru nesreče in da je zastoj) ter za okvarjena vozila, katera se ne morejo več voziti.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Vsekakor tudi odstavni ni namenjen temu.... drugače pa odstavni pas je za okvarjena vozila, medtem ko reševalna vozila vozijo po sredini ceste kar pomeni, da se moraš v primeru zastoja umakniti tako, da se na sredi naredi plac....