bedaki na cesti

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
To predalčkanje da vozniki BMW-jev ali biločesa vozijo slabše ali boljše so prazne marnje! Jaz se recimo sploh ne spomnim kdaj me je nazadnje kak z BMW-jem izsilil, oviral ali kako drugače ogrožal,.. To verjetno opazijo samo tisti ki se vozijo v poceni gajbicah, zavistni do amena. 1x me je spregledal nek verjetno pijan voznik starega podrtega forda, mislim da je bil orion, ki se je naravnost zapodil vame iz neprednostne ceste, pa danes je ena dementna 80+ stara baba v nissan micri ustavila sredi krožnega, ker je iskala izvoz ali pa se ji je v glavi zavrtelo...

Pač določen procent ljudi je, kateri nikdar ne bi smeli pod nobenim pogojem narediti izpita in teh je v vseh znamkah avtomobilov dosti.
Vedno več telefonistov opažam in to so ubistvu edini ljudje ki me pogrejejo. S telefonom v roki preprosto pozabijo na promet okoli sebe, z eno roko šaltajo, vrtijo volan, kadijo... po prehitevalnem se vozijo 90. Obup res. Telefonistov se bojim bolj kot pijanih. V 10ih letih nisem 1x telefona dvignil med vožnjo, če bi se policisti samo na njih osredotočili bi država v momentu izplavala iz recesije
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Jst mam pa resno vprašanje!

Ali imajo vozniki BMW vozil kako resno pomankljivost v lajfu da futrajo svoj "še tako svoj mali ego" skoraj vedno ko sedejo v avto
sprasujem se.gif

Ne, res. 90% je takih, sploh pa črne barve
rolleyes-1.gif

V čem je problem
13.gif

Saj ni samo BMW problem načeloma vsi vozniki AUDI-jev, VW od golfa naprej, Mercedesev ,.... mislijo, da so zakon na cesti. Ego ni vedno v povezavi z inteligenco oziroma kot pravi kolega, da bi se vsi ti z velikim egom ubili, če bi jim velikost ega padla na velikost IQ-ja.

No jaz nimam nobenega od zgoraj naštetih avtov, sem pa zadnji mesec 3x do konca zaviral, zaradi folka v povsem povprečnih generičnih avtih, katerih si niti slučajno ne bi mogel zapomniti. Morda je v tem težava?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.977
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Marlboro pravi:
To predalčkanje da vozniki BMW-jev ali biločesa vozijo slabše ali boljše so prazne marnje! Jaz se recimo sploh ne spomnim kdaj me je nazadnje kak z BMW-jem izsilil, oviral ali kako drugače ogrožal,.. To verjetno opazijo samo tisti ki se vozijo v poceni gajbicah, zavistni do amena. 1x me je spregledal nek verjetno pijan voznik starega podrtega forda, mislim da je bil orion, ki se je naravnost zapodil vame iz neprednostne ceste, pa danes je ena dementna 80+ stara baba v nissan micri ustavila sredi krožnega, ker je iskala izvoz ali pa se ji je v glavi zavrtelo...

Pač določen procent ljudi je, kateri nikdar ne bi smeli pod nobenim pogojem narediti izpita in teh je v vseh znamkah avtomobilov dosti.
Vedno več telefonistov opažam in to so ubistvu edini ljudje ki me pogrejejo. S telefonom v roki preprosto pozabijo na promet okoli sebe, z eno roko šaltajo, vrtijo volan, kadijo... po prehitevalnem se vozijo 90. Obup res. Telefonistov se bojim bolj kot pijanih. V 10ih letih nisem 1x telefona dvignil med vožnjo, če bi se policisti samo na njih osredotočili bi država v momentu izplavala iz recesije
smile-1.gif

aplauz.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne vem, kam bi ti foušljivci dali mene in meni podobne, imam tako osovraženega BMWja in staro kripo, Phedro. Mogoče vozim drugače, odvisno od tega, v kaj se usedem. V Phedri sem en boljših voznikov, ko presedlam v BMWja pa postanem nesposoben bebec, ki ne pozna žmigavcev, izsiljuje vse okoli sebe... Ne, ni res, vedno vozim enako, od kar so nagradne pike, sem dobil 3, na medvoškem klancu za prehitro vožnjo, vse skupaj menda 5 kazni v 20+ letih in verjetno mio kilometrih.
Aja, nobenega avta nimam na leasing ali kredit, tko da tudi ta komponenta odpade.

Opažam pa vedno več takih super pilotov in kot jih je nekdo tu imenoval, samozvanih texas rangerjev, ki doživljajo ekstatične vrhunce vsakič, ko lahko nagajajo komurkoli z boljšim avtom od drvarnice, v kateri razkazujejo svoje superiorno "znanje" vožnje. Če je to en od "Nemcev" je zadovoljitev popolna.

Jaz ne bi bil tako suveren in znamke ter modela avta kar počez povezoval z znanjem vožnje. Če pa ker od teh super pilotov meni, da to ni res in da imam samo malega lulčka, zato imam BMWja, predlagam, da najde avto, ki bo nekje med obema najinima, rezervira eno od okoliških dirkališč in greva probat. Na koncu plača stroške tisti, ki bo slabši.

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.414
2.478
113
SV SLO
očitno vozniki BMW-jev ful uživate, ko mečte denar skozi okno .... Od tu verjetno vsa "dinamična" vožnja z blendanjem, vsi prekrški, neuporaba smerokazov, ....
V čimkrajšem času je treba prevoziti čimveč km, da se vložek v nakup BMW-ja splača, drugače je zguba pri vrednosti avta previsoka. Kdor lahko uživa naj uživa, meni je zadosti prevozno sredstvo v vrednosti 4 airbag-ov v BMW-ju. Na koncu itak pridem povsod tja kamor pridejo vozniki BMW-jev, mogoče edino kako minuto pozneje ........

In ja prav poseben je užitek ko na vrednosti avta zgubljaš letno po deset tisoč evrov. Ta občutek verjamem da je neprecenljiv in uživaški.
BMW serija 5 2012
BMW serija 5 letnik 11/2010

koliko

Guru
21. avg 2007
4.414
2.478
113
SV SLO
Kdo pa pravi, da se obremenjujemo. Ti sam uživaj gubiš lasten denar ne mojega. Jaz za pleh ne bom več delal, so druge stvari, kjer se veliko bolj uživa kot pa v vožnji z BMW.
cheer.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.414
2.478
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ti pa si pojava. Enako izgubljajo tudi vsi ki vozijo Audije, Mercedese itd avte višjega razreda.

Itak. Je pa zanimivo da poleg uživajo oziroma je GLAVNO da uživajo. Naj.

Eni pač lahko vozimo in razmišljamo ter upoštevamo prometne predpise, dajemo smerokaze, ko je to potrebno, .....
Drugi pač v vožnji samo in edino uživajo v avtomobilu višjega cenovnega razreda in se požvižgajo na vse prometne predpise.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik Marlboro pravi:

smile-1.gif

+1
467716-post_slo.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
očitno vozniki BMW-jev ful uživate, ko mečte denar skozi okno .... Od tu verjetno vsa "dinamična" vožnja z blendanjem, vsi prekrški, neuporaba smerokazov, ....
V čimkrajšem času je treba prevoziti čimveč km, da se vložek v nakup BMW-ja splača, drugače je zguba pri vrednosti avta previsoka. Kdor lahko uživa naj uživa, meni je zadosti prevozno sredstvo v vrednosti 4 airbag-ov v BMW-ju. Na koncu itak pridem povsod tja kamor pridejo vozniki BMW-jev, mogoče edino kako minuto pozneje ........

In ja prav poseben je užitek ko na vrednosti avta zgubljaš letno po deset tisoč evrov. Ta občutek verjamem da je neprecenljiv in uživaški.
BMW serija 5 2012
BMW serija 5 letnik 11/2010

Človek bi lahko tudi rekel, da ti ful uživaš ko voziš svojega psa k veterinarju in ga futraš, donosa ni pa od njega nobenega, razen tistega, kar mu pade iz auspuha.

Prav tako, bi ti kdo lahko rekel, da si kupi slabši telefon.

A vidiš kakšne neumnosti kvasiš? Verjetno ne.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
http://www.zurnal24.si/kamere-posnele-neumnosti-slovencev-na-cesti-clanek-159195

pri 1.52. Ok [cenzura] ustavu ampak un bi pa tud lahko ga obvozu ne pa da je začel bremzat pa molt k bogu. Že zato je fajn kak tečaj varne vožnje....

Tista dva bebca pred Šentvidom, sem 99,99% prepričan, da sta imela navigacijo in stare karte gor, tako da ju je hotel GPS peljati na Celovško. In ker je "navigacijo treba ubogati, naj bo kar hoče" (by bebciTM), se je zgodilo, kar se je. Škoda, da ni takoj za njima vozil šleper.