Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/pHu3X53Ud_o&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/pHu3X53Ud_o&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/pHu3X53Ud_o&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/pHu3X53Ud_o&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Model, ti imaš resen kompleks! Če je kdo "bedak " na teh posnetkih si ti.....
- navkljub avtomobilu ob cesti, ga ti šibaš naprej brez da bi zmanjšal hitrost ( pa čeprav si peljal 30 km/h )
- prehitevanje čez polno črto !
- zalimal se pred teboj vozniku na rit ( ne vem, kaj si hotel s tem pokazat, da si hitrejši - neumnejši )
- zadnji del...in kaj je narobe, če je malo "zaspal" pri speljevanju....
Še enkrat, zaradi takih smo slovenci v očeh turistov slabi vozniki !
Res ni nič posebnega. Sem dal le 4 dogodke pa še pri teh se ne gre za življenje, se strinjam. Je pa zanimivo z vidika, da sem v slabih 25-30km in 25min vožnje doživel vse iz strani sanjanja makaronarjev po cesti. Ja hitro je hitro prehitro.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ne vidim nič posebnega, razen tvoje hitre vožnje in
Torej, vsakič, ko se peljem mimo kokoš, ko pustijo avto kakor se jim zaljubi je treba zmanjšat hitrost. Da se razumeva. Če bi se peljel 50 rabim zmanjšat? Pri 30 kot praviš, tudi rabim zmanjšat. A če bi se premikal po polžje, bi tudi rabil zmanjšat? Tudi ob predpostavki, da jaz vidim naprej in se mi nekak ne zdi smiselno zmanjšat že tako majhno hitrost? Avtomobila ni bilo nasproti, en pešec se sprehaja izven ceste in to je bilo to.Citat:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Model, ti imaš resen kompleks! Če je kdo "bedak " na teh posnetkih si ti.....
- navkljub avtomobilu ob cesti, ga ti šibaš naprej brez da bi zmanjšal hitrost ( pa čeprav si peljal 30 km/h )
Nažalost nič od tega.Citat:
- zalimal se pred teboj vozniku na rit ( ne vem, kaj si hotel s tem pokazat, da si hitrejši - neumnejši )
Za ljubljančane to najbrž ne bo malo. Sej so že vsi speljali, un še kar bere revijo v avtu. Ja, nekaj je bral.Citat:
- zadnji del...in kaj je narobe, če je malo "zaspal" pri speljevanju....
Citat:
- prehitevanje čez polno črto !
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
prehitevanja čez polno črto!!!
No, in kaj je bilo s policaji? Ker me prav zanima...Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Pa še prav maš. Tokrat pač ni šlo, ko sem jih že videl spredaj. Sem pa dobil še eno šolo več, da če že, policajev se ne kliče. In ko bo spet hud primer, se bom spomnil tvojih stavkov in mirno odpeljal dalje.
Iskreno, mene tudi mika, da bi si nabavil takšno kamero.Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
a lohk poveš kaj je sploh fora da se voziš po cestah in vse to snemaš??
Delno se strinjam, ampak če je človek tam sposoben vozit zgolj 30 km/h potem bi mu morali že zdavnaj vzeti izpit. Namreč Keltika ni en sam ovinek, spodaj pa 1km prepada.... Čeprav za LJ in Italije izgleda kot da je...Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eXHair sam dela prekrške potem se pa hoduje nad drugimi, tam kjer se on vozi, po keltiki je še za domačina težko kaj šele za človeka kater letno ali še manj pride na tisti konec.
A te skrbi, da se boš znašel na jutubu?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja bejž bejž no, kar snemali bi, slej ko prej bo kakšen fasal tožbo! Sebe ne vidite? eXHair sam dela prekrške potem se pa hoduje nad drugimi, tam kjer se on vozi, po keltiki je še za domačina težko kaj šele za človeka kater letno ali še manj pride na tisti konec. Prav zanima me kako bi frajer vozil na njemu nepoznanih koncih?
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
In kaj boš s tem dosegel? Bo človek, ki zaspi pri semaforju, kaznovan?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Prav zanima me kako bi frajer vozil na njemu nepoznanih koncih?
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Res ni nič posebnega. Sem dal le 4 dogodke pa še pri teh se ne gre za življenje, se strinjam. Je pa zanimivo z vidika, da sem v slabih 25-30km in 25min vožnje doživel vse iz strani sanjanja makaronarjev po cesti. Ja hitro je hitro prehitro.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ne vidim nič posebnega, razen tvoje hitre vožnje inKoliko pod omejitvijo se pa rabim vozit, da bi bilo recimo zate OK? 10%, 20%, mogoče 40%, ali je najbolje da se vozimo kar s polovično dovoljene?
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Delno se strinjam, ampak če je človek tam sposoben vozit zgolj 30 km/h potem bi mu morali že zdavnaj vzeti izpit. Namreč Keltika ni en sam ovinek, spodaj pa 1km prepada.... Čeprav za LJ in Italije izgleda kot da je...Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eXHair sam dela prekrške potem se pa hoduje nad drugimi, tam kjer se on vozi, po keltiki je še za domačina težko kaj šele za človeka kater letno ali še manj pride na tisti konec.
Narobe se je izrazil. Naše varuhe reda zanima samo naš denar. Z radarjem in frulico pa najlažje pridejo do njega.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Pa zakaj je treba kaznovat? Pa če bi malo ljudi prevzgojili, recimo? Sistemik je rekel, da naše varuhe pravice zanima sam hitrost in frulica....
Citat: