bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Mal strpnosti pa ne samo tako, da mora biti ves svet strpen do vas, biti mora obojestranska.

zmaga.gif

Glede makaronarja si pa napisal v nulo.
grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Lej, vozniško sem naredil vsaj 500k kilometrov nazaj in ti povem, da so Taljanači že vsaj 20 let taki (verjetno že od cone B dalje), tu se boš moral ti prilagodit njim, oni se ne bodo.

Tale Holcerski kombi je pa verjetno snemalcu rešil življenje. Predvidevam, da je videl dovolj daleč, da je opazil prihajajoči avto in s tem, ko je pilotu zaprl pot, preprečil nesrečo. Malo neposrečena intervencija, to je res.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Kolikor je videt na posnetku, dvomim, da je jodlar uspel videt 4 ovinke naprej... Malo boljše poglej, kdaj se pripelje avto nasproti.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Težko je videti, ker se kamera po tleh vleče. Voznik kombija sedi 2 metra više, kot je kamera. Snemalec bi nas rad prepričal, da ima dirkalnega bolida, ker je kamero prilepil pod podvozje fička. :)

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Potem si pa kar priden s kilometri. Dobrodošel v klubu. In ja, so mi znani men taljani. Samo do pred dveh let sem samo poslušal in včasih imel opravek z njimi. Sedaj smo pa dnevno v navezi.
smile-1.gif
Tukaj majo baje italijani še večji problem kot slovenceljni. Tako mi pravijo obmejni ljudje, če drži pa ne vem in mu tudi briga ne.

In tale jodlar ni rešil življenje snemalcu. Me veseli, da ste pogruntal zakaj posnetek ni najboljši. Razlogi so kar na mestu
grin1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Naj še jaz dodam kakšen posnetek. Posneto z navadni fotoaparatom, ki je bil nameščen na nosilec za telefon!
V glavni vlogi pa je voznik s kranjsko registracijo....
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain

moje tri "dogodivščine" s cest.

Prvi del - ja, tisto na cesti je bil nekdo. Sem že hotel koga poklicat, pa sta mi sopotnici - domačinki - zatrdili, da je to tam stalnica... bonus track - mlada mamica in ločevanje odpadkov... če ne gre v prvo, pa probaš drugi koš...
smile-1.gif

Drugi del. Kako šestim uspe v jutranji prometni konici naletet en na drugega... tam je takrat zaradi gužve hitrost cca 40kmh...

No, pa še tretji del. Zgoščen promet na AC kr-lj, hitrost cca 120kmh. Iz Vodic uleti paket voznikov, ki kolektivno spregledajo vse kar je na njihovi levi. Že vključevanje na vozni pas je bilo rahlo vprašljivo, večina teh pa je nato takoj skočila še na prehitevalni pas, tako da so tisti, ki so že bili na njem morali zavirati. Čisto na koncu posnetka pa še en iz tega paketa, ki je poskusil zapeljati predme. Iskreno sprašujem - sem jaz bedak, ki ga nisem spustil predse ali on, ki je rinil na prehitevalni pas?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
13.gif

Lepo prosim, da ne objavljaš več svojih posnetkov, če hočeš sam sebi dobro.

(1. del je zdaj izbrisan)
1. Cca, pol leta nazaj smo se ob ogledu filmčka s Kitajske (človek leži na cesti ranjen)spraševali, kdaj bo pri nas prišlo do tega. Čestitke, ta čas je prišel. Lepo da se vidi registrske vseh avtov, ki to osebo tako "humano" obvozijo, saj bi jim s kako zadrgo na jakni lahko še opraskal avto. Čestitke tudi tebi, ki si to posnel, da se vidi nehumanost voznikov nasproti, ki peljejo mimo njega.
crazy1.gif
Vprašanje zate: Koliko časa si še premišljeval o tem, da si se peljal mimo negibnega človeka, ki je ležal sredi ceste? Aja, verjetno si pozabil na to, ko si dobil čez par sekund odličen posnetek, kako eno babo boli k**** glede ločevanja odpadkov.

3. Da, iz posnetka je videt da si ti bedak. Lahko da je bilo drugače (kamera "laže" glede oddaljenosti avtov), ampak izgleda, da je voznik pravočasno dal smerokaz, hitrost pa je imel samo malenkost manjšo od tebe. Glede na to, da je moral z nevarnim manevrom reševat trk s tabo, bi se jaz fajn zamislil.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Čisto na koncu posnetka pa še en iz tega paketa, ki je poskusil zapeljati predme. Iskreno sprašujem - sem jaz bedak, ki ga nisem spustil predse ali on, ki je rinil na prehitevalni pas?
Ti.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Ti si popoln kandidat za poloznico zaradi stalne voznje po prehitevalnem pasu. Si kdaj razmisljal o tem?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ti si popoln kandidat za poloznico zaradi stalne voznje po prehitevalnem pasu. Si kdaj razmisljal o tem?
Plus da je kot piko na i še šerifa špilal s vidnim pospeševanjem, kljub voznikovem pravočasnemu smerokazu in nakazovanju prehoda iz voznega na prehitevalni pas...
"Kaj se boš ti z malo jajco gužval pred mene, če sem pa jaz gazda na prehitevalnem."
stupid-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
DrM007 jaz sem zelo zelo umirjen in toleranten voznik in verjamem, da vsi probamo voziti čim bolje in čim varneje ter da vsi ravno tako delamo napake.. Ti si eden od peščice, zaradi katerega bi ustavil in te mirno ter brez kančka slabe vesti užgal okol ušes, dvakrat. Po tem bi se počutil zenovsko prerojen in ponovno skrajno toleranten.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A sem jaz edini, ki je zgrozen nad tem, da se folk hladnokrvno vozi mimo negibnega cloveka na sredi ceste?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kok eni pretiravate joooj. Bi reku, da ste vi tisti k delate zgago na cesti....pa kao anglecki.

Hehe, pa mal dežja pa vse vozi pod omejitvijo... Sem se na Rudniku vključil na AC, pa grem na sredinski pas, pospešujem, že po par metrih vidim da vse kar zavija levo čez most proti Golovcu, vsi na prehitevalnem, tako potem nadaljujem po sredinskem in prehitevam kolono na levi, pred tunelom grem še bolj desno ker iz smeri Grosuplja ni nihče pripeljal in je blo prazno, pas pa gre itak skozi tunel, no v tunelu je bilo pa lepo prazno, pa sem končno lahko na prehitevalnega zapeljal
smirk-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Prvega dela mislim da ne vidim....

tisto o unmu ki je hotel pred tebe si je pa sam kriv, jaz če si zamislim da se bom pred tebe tako vključil bom pospešil (s četrto) in se s smernikom vključil. Če pa bi ocenil da se ne morem pred tebe vključit pa bi pač zmanjšal in zamenjal pas pozneje....
Tako cincanje kot je prikazano je najnevarnejše... tak paničen voznik bo v bolj kritični situaciji verjetno narobe reagiral in naredil še večjo pizdarijo....
Se pa ravno v teh situacijah sprašujem čemu majo ljudje močne avtomobile, saj se vrže na prehiotevalnega in pol komaj pospešuje iz tistih 100kmh da prehiti, ponavadi pa se potem še ne umakne ker se odloči da bo blokiral vse za njim do naslednjega tovornjaka ki vozi pol kilometra pred njim.... Sem pa videl v čem je problem, nižje šaltat in potegnt do 6000rpm (bencinar), ker dejansko ljudje mislijo da se nad 4000 rpm mašina ful kvari (ne bi verjel če ne bi slišal na lastna ušesa). pol se pa grejo prehitevanja v 5 ali 6 prestavi pri 1500-2500rpm
stupid-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Kok položnic letno napišete, resno vprašanje...jaz stalno srečujem modele na levem pasu, ko lepo kruzajo.