bedaki na cesti

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Odreži prvi del, ker je BV, drugi del je pa hud.
10.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.150
4.132
113
Klio se je ustavil in spustil hondo naprej! Nič nenavadnega, verjetno ga je bil sit lepljenja na rit!
grin1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Prvi del je zanimivo zaradi tega, ker sem se spet spomnil stavkov o prekinjeni in neprekinjeni črti. Ga lepo kruzam in sem se spet nasmehnil, aha tukaj lahko prehitevam očitno. Cestarji menijo, da se vidi dovolj, potem pa enega prnese. Še dobro, da ni pojedel še dom na kolesih.
Tisti čičo v meganu je kruzal pomoje enih 30km/h, tisti ko je prehiteval si je pa mislil, da nasproti ne more nobeden pripeljati in je prehiteval na izi. Ko se prehiteva se naredi odločno in hitro. Čičo je nadaljeval svoj morilski tempo 30km/h. Je mogoče bilo kje v kroniki, da ga je kdo nabasal. Peljal, no ja, če je bila to vožnja, se je proti Planini. Ne vem zakaj se je treba voziti 30km/h, pa si rečem, OK je že en vzrok. Potem vklop vse 4 smernike, da te takoj opazimo.

Tale se pa lahko zahvali samo mojemu predvidevanju. Seveda sem vzel worst case scenarion. Če bi rekel, ma sej ni zavijal proti meni, če ne bi že prišel okoli ovinka, bi bil masaker. Ma nima veze. Mene bolj to zanima, kako si lahko v ovniku vzame toliko časa za manever. Vsaj 5s.
shocked-1.gif
Spet eden, ko ma v glavi, saj tukaj se več kot 90 itak ne smeš vozit. Kdo je vozil pa ne vem, sem ga samo odkruzal naprej, že poln [censored] nedeljskih voznikov. Viš Mahoney, ta bi tudi lahko namesto name, naletel na plavega Superba. Pa sej mu nebi rabli kazni dat, pač se človeku pove, če misli, da je samo on na Soški v nedeljo, da se zajebava v ovniku kjer se nič ne vidi. Če je to naredil prvič, super, upam, da se je kaj navadil. Če to dela večkrat, vsaka mu čast, dobro se mu pohaja. Tukaj je samo vprašanje časa kdaj bo sranje. Ko bo, evo Mahoneyi, boste lahko komot povedali o vzrokih.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Edino kar mi pade na pamet je: jabko je vrgel čez okno, pa je tok švoh da ne vrže čez cel pas in se je zapeljal bližje.
smile-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Aja sej res, ker vidi se bolj slabo. Pri 7-9s se nekako vidi smerokaz tega avtomobila, kateri se je vključeval proti Solkanu. Pri 15s, se pa lih za glih vidi, kako je speljal, ko gre kolona mimo. Po 5s model še kar na sosednjem pasu. Je zgleda še 1x popravljal al kaj je tolk mečkal v 3pm?
crazy1.gif
V OVINKU.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Edino kar mi pade na pamet je: jabko je vrgel čez okno, pa je tok švoh da ne vrže čez cel pas in se je zapeljal bližje.
smile-1.gif
Ta je lepo zavil od Soče ven - na posnetku se lepo vidi plato spodaj pri Soči in odcep na cesto
wink-1.gif

Samo tako zavijanje na temu odseku je samomorilsko
bonk.gif

Ko smo pred leti tam imeli piknik nisem upal potegniti proti Tolminu (eXhairova smer) kaj šele tako kot tip na posnetku
grims-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Čeprav je vedel da bo zavil dol z obvoznice in je imel več kot dovolj priložnosti za to, je čakal do zadnjega in s perfektnim manevrom zapustil prehitevalni pas.

Škoda, ker mi program ne pusti "zastonj" uploadat še hitrosti. Sem pa pogledal na telefonu. Zavrl je v trenutku iz 109 na 52 km/h. Dobro da za mano ni bilo nikogar.
bonk.gif

p.s. je pa en redkih danes, ki je sploh dal smernik, to je pa res.

(slika je slaba, ker je snemano proti soncu)

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
To je na izvozu za Jarše itak že klasika. Ne vem, če mine dan, ko se peljem mimo, da se ne zgodi kaj podobnega. Zaradi tega so na tem koncu tudi vedno zastoji v rush hour, ki se presenetljivo razblinijo, čim prideš mimo izvoza.

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
To je pa Ljubljanska obvoznica
uf-1.gif

To se redno dogaja, folk do zadnjega po prehitevalnem pasu, potem se moramo pa takemu debilu vsi umikati, da gre lahko ven na izvoz
10.gif

Še boljša je tista, ko direktno zapelje ven na pritevalni pas z cca. 50 km/h
bonk.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
GO tablca. To že od delč veš da sta samo dve možnosti na R:
1. rallyist (1% možnosti)
2. retard (99% možnosti)

V obeh primerih lahko pričakuješ skrajno neobičajne manevre.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.928
113
Včeraj popoldan ob štirih je en gumpec v LJ na Drenikovi pri križišču s Celovško takole zavijal levo čez dvojno polno črto in tri pasove za razvrščanje. Kar nekaj tistih ki je prišlo s Celovške na Drenikovo ga je komaj obvozilo.

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Dons v BTC-ju pri Playi je BMW fahrer mal preveč na gas pritisnil (zdej al je hotu driftat, pofrajarit ali je bilo pa vse skupaj splet okoliščin presodite sami), v glavnem, slišalo se je cviljenje in poka poka, v robnik pa drevo.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.403
1.413
113
Danes bedak na lokalni cesti manj kot sekundo za tistim ko sem ga prehitel, brez zmanjšanja hitrosti in žmigavca zavil v levo. Me je kar zmrazilo kaj bi lahko bilo, če bi bil malo počasnejši pri prehitevanju.
Ne vem zakaj je enim tako težko dati smerokaz...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
No, dosegu je tocno to kar je hotel, vse bejbe v lokalu so ga opazile
evil.gif

To pa res ja, jih je večina vstala in gledala iz vseh lokalov okol...sej prvo je hotu dol spelat, sam ni šlo,...no sej zgledal ni hudo, blatnik,odbijač sta šla adijo, bog ve kaj je s podvozjem...slišal se je pa ornk.