bedaki na cesti

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
upam, da so še plavi prišli in napisali nekaj položnic. škoda, da sodniki za prekrške niso bolj strogi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.267
113
za driftanje oz. "nekontrolirano speljevanje/zaviranje" ali "izgubo kontrole nad vozilom" ni sodnika....

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.928
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
za driftanje oz. "nekontrolirano speljevanje/zaviranje" ali "izgubo kontrole nad vozilom" ni sodnika....

... je pa zato za povzročitev prometne nesreče.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Neprilagojena vožnja, namerno povzročanje nevarnosti...

Po drugi strani lahko tip reče, da ga je krč v nogo prijel al pa kaj podobnega.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.267
113
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

... je pa zato za povzročitev prometne nesreče.

tudi to ni nujno. je pa res odvisno od tega za kakšno nesrečo gre in v določenih pogojih lahko dobiš sodnika.
in če zadaneš robnik ga sigurno ne dobiš.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
http://www.avtoarena.si/5953/tankanje-na-ravbarkomandi Hm?

edit:
[censored], 3 leta stara novica
bonk.gif
...

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Dobr da ni kdo že tankal na tem mestu, kjer je priletetla not
shocked-1.gif

Je pa izvozni pas na tem mestu resnično zelo kratek, sem moral enkrat fajn po žlajfih stopt, ker je bila v trenutku šikana pred mano. Tema, dež, vozil sem za nekom prej, mal nezbranosti ...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Evo včeraj spet primer 55-65 letnik s kompleksi za tri šleperje. Najprej se vozimo skoz vas 20-30. Sem mislil, da je že kaki traktor spredaj. Ko prehitim dva avtomobila, da sem prišel za njim, se mu je pa kar naenkrat začelo muditi. Najprej čara 20-30 na 50 omejitve potem pa kar naenkrat letimo 80. Zakon. Meni se je itak mudilo. (sva se tam peljala 80, kjer je bilo pred štirimi leti 90 normalno.) Po reakciji rečem, da ni bil sam v avtu, čeprav nisem nekak uspel najti še sopotnika.
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
In na času, ker se ti je mudilo, si pridobil koliko? Tastaremu si erekcijo omogočil, pregovarjal si se z miličniki... namesto, da bi si pri takem pacientu mislil svoje in po liniji najmanjšega odpora speljal stvar sebi v prid. Res se ti je moralo zelo muditi.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pa še prav maš. Tokrat pač ni šlo, ko sem jih že videl spredaj. Sem pa dobil še eno šolo več, da če že, policajev se ne kliče. In ko bo spet hud primer, se bom spomnil tvojih stavkov in mirno odpeljal dalje.
wink-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
hehe nisem še direktno z njim govoril, ampak kaj pa če... Baje da je blo 100 smrtnih žrtev...... od smeha
hysterical-1.gif

Sej drugač je faca, zdej bo mogu pač mal poslušat
smile-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ko že misliš, da si pri makaronarjih videl vse, doživiš šok, pa še izmuznil se je objektivu faker
grin1.gif

V križišču je zavil levo na pas za zavijanje levo. Vžgan je imel smernik za desno.
confused-1.gif
Gledam in se sprašujem kam bo to šlo. Jaz sem bil za njim na pasu za naravnost in zavijenje desno. Ker se je vozil lepo po levem pasu sem bil 100%, da bo zavil levo. Tisti smerokaz pa [censored] ga, makaronar pač, nič novega. JOK BRATE, odpade. On je potem lepo lagano sportski zavil desno in pobral linijo, da je lahko izdelal ovinek. Hitrost je bila seveda počasna.

Ampak glavno, da so včeraj spet imeli orožne vaje na mestih ...... . bla bla bla .... bla bla bla ....
grin1.gif

Edit: še en makaronar za v epic fail
aplauz.gif

Nazadnje urejeno: