Starejši občan ali ti je sam en fouš?
http://24ur.com/novice/crna-kronika/pri-dornberku-umrl-mlad-motorist.html
"
60-letni voznik osebnega vozila se je vozil proti Dornberku in je na
ravnem delu ceste zavijal levo na stransko cesto. Pri tem je
zaprl pot 25-letnemu vozniku motornega vozila, ki je z
neprimerno hitrostjo prihajal iz nasprotne smeri. "
OK, zdej pa call me stupid. Še preden se usuje plaz nesoglasij, bi rad samo povedal, da ne zagovarjam motorista. Bla je ravnina, videl je motor, ampak bila je tista njegova fuknjena glupa mislenost, koji [censored] boš ti tukaj navijal motor, dejmo se it šerifa. Sej mogoče pa sploh ni hitro vozil, mogoče ga je pa sanjač samo spregledal. Varuhi pravice, koga mate spet za norca? Tukaj je čist deljena krivda. Sam motorist se nažalost ne bo moral zagovarjat, kako ga je mogoče nekdo izsilil. Ampak dejstvo je, da itak so motoristi enostavno samo divjaki. Pa sej se res ne vozijo počasi, sem mel probleme tudi z njimi, ma ta primer je men kr nekej. In vsi niso divjaki, za 60 letnika so pa vsi. Zakaj? Ker ga vsi motoristi prehitevajo, pa ni važno a nadaljujejo pot s 150, 110, al pa 80km/h so za njega divjaki.
A če jaz tukaj v teh primerih nebi uspel ustavit, bi bila kriva za nesrečo moja neprilagojena hitrost?
1.video Ženska pelje, če grejo ostali grem lahko tudi jaz
2.video Čiča spelje, sej če se ne bo uspel ustavit, bojo itak mulcu v GTI-ju napisal neprilagojeno hitrost
3.video Bi prišel en motorist, bi se ustrašil avtomobila, malo po zavori in bi ga spodneslo ter bi odletel med drevesa. Itak motorist je prižgal 200 ni mu zneslo ovinka in je pristal med drevesi. Tako bi se pa glasilo poročilo najbrž.
4. video Ta je pa legenda. Moški srednjih let, ni, ampak a veste kaj se pravi, da NE obrneš glave, ko prideš iz stranske.
Evo vam dokaze in vaša neprilagojena hitrost. Bedaki po cesti, kateri si vsak po svoje razlaga zakone, ne pa neprilagojena hitrost. A bom kaj rešil s tem. Ne, ne bom. Ma je pa fajn videt dejansko stanje. Ne pa samo tisto, katero bi nekateri radi, da ovce vidijo in slišijo.