In kaj ima to zveze s prometno policijo, če sodstvo ne opravi svojega dela? Policist so ga. V črnomlju zgleda da cca 120-krat pri istem osebku. Samo sodstvo ga ni.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Evo tukaj dokaze, kako gnilo državo imamo.
Če bi vprašal na sodstvo, bi pa tam rekli da policaji niso dobro opravili svojega dela,Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Sodstvo imamo v Sloveniji samo zato, da ščiti kriminalce, morilce, tatove. Žal.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Tako sodstvo kot policaje plačujemo zato, da naj bi imeli red v državi. Sodniki hodijo šolo 8-10 let po srednji šoli imajo x let prakse. Policaje prav tako šolamo državljani. Kje je problem. V izobrazbi očitno ne. Torej lenoba, površno delo, razumevanje zakonov po svoje, ...
Verjamejo tistemu, ki je klical. Kar je lahko včasih kar problem.. skratka ti nekaj poveš (načeloma skoraj poljubno), on dobi pa potem na dom nalog.. na katerega se seveda lahko pritoži. Sem dobil, se pritožil (opis prekrškov je bil kar pester in na srečo površen: neupoštevanje talnih označb, resno? Črtkana črta čez celo naselje in npr. prehiteval v levem nepreglednem ovinku izven naselja, ovinek je pregleden in se zaključi pred tablo za konec naselja, potem je pa 3 km samih desnih.), čez 5 mesecev bo dve leti od tega in še nisem dobil nič nazaj. Sem pa vmes našel kako se je tip na enem forumu hvalil da me je prijavil (še celo tablico je napisal).Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Komu pa potem policaji verjamejo, če te nekdo prijavi, da si po njegovem delal štalo na cesti in ga ogrožal? A to zastara po 24 urah ali se motim ?