bedaki na cesti

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
In kaj ima to zveze s prometno policijo, če sodstvo ne opravi svojega dela? Policist so ga. V črnomlju zgleda da cca 120-krat pri istem osebku. Samo sodstvo ga ni.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Nič. Sodstvo ni naredilo dela, se strinjam. Malo sem narobe dal besede skupaj.

Sem pa že na začetku povedal kaj mamo.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Evo tukaj dokaze, kako gnilo državo imamo.

V Črnomlju policisti delajo, bi bilo sodstvo za postrelt. V Mariboru so bili pa policisti inkasanti. V obeh primerih je pa zadaj država. Izpadlo je pa tako, kot da blatim po dolenjskih policistih. Res je.
redface-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Sodstvo imamo v Sloveniji samo zato, da ščiti kriminalce, morilce, tatove. Žal.
Če bi vprašal na sodstvo, bi pa tam rekli da policaji niso dobro opravili svojega dela,
Da ne morejo obsodit človeka, če policaji ne poiščejo kvalitetnih dokazov, če napravijo napake v postopku.....

koliko

Guru
21. avg 2007
4.407
2.478
113
SV SLO
Tako sodstvo kot policaje plačujemo zato, da naj bi imeli red v državi. Sodniki hodijo šolo 8-10 let po srednji šoli imajo x let prakse. Policaje prav tako šolamo državljani. Kje je problem. V izobrazbi očitno ne. Torej lenoba, površno delo, razumevanje zakonov po svoje, ...

Če jaz kaj zaj..... pri privatniku letim iz službe. Če sodnik(sodstvo) kaj zaj.... dobi boljše plačano delovno mesto. Policaju se prav tako ne zgodi nič hudega, če kaj zaj..... .

Začaran krog in kolektivna odgovornost sodstva in policije.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Tako sodstvo kot policaje plačujemo zato, da naj bi imeli red v državi. Sodniki hodijo šolo 8-10 let po srednji šoli imajo x let prakse. Policaje prav tako šolamo državljani. Kje je problem. V izobrazbi očitno ne. Torej lenoba, površno delo, razumevanje zakonov po svoje, ...

Sodnike (vključno s preiskovalnimi) in tožilce jebe (pri nekaterih tudi več kot ena od alonej):
- pomanjkanje inteligence / čisto domača zabitost
- lenoba
- ignoranca
- pomanjkanje jajc in/ali hrbtenice
- podkupljivost
- pomanjkanje stika z realnostjo

Izjeme so izredno redke, večina izpolnjje vsaj eno točko.

Nazadnje urejeno:

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
http://www.prlekija-on.net/gal...evci.html#slike

Ljubljančan z Bmw-jem šel prehitevat avtobus nekje ob šestih zjutraj in čelno priletel v domačina. Omejitev je 90 zato pa je tako močno počilo kot je. Oba so rezali ven.

P.S. Kaj se maš zaganjat na cesti, ki je ne poznaš. Pa tudi če jo poznaš če ni pregledno naprej nimaš kaj. Na tej cesti je blo že par smrtnih

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
"sarkazm on"Hmmm, pa kako, sej je prekinjena črta. Tam se pač lahko prehiteva pravjo eni zagovornik in oni prehitevajo samo tam, kjer je prekinjena črta."sarkazm off" No, jaz pa prehitevam tam, kjer vidim naprej da ni avtomobila in da mam dovolj prostora. Je pa res, da ob polni črti rabim gledat še, če se kje kaki inkasant skriva.
bonk.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Odličen filmček. Sicer krut.
Se mal zamisliš, čeprav je pri nas dosti malo takih zeber.

Najbolj zanimiv je pa on proti koncu, ko se dva butla srečata - katastrofa neizbežna. Avtomobilist ustavi pri zeleni luči, pešec pa prečka cesto pri rdeči.
bonk.gif
Čeprav se hitro naredi, da pešec v takem primeru sploh ne čekira semaforja.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
@eXHair črta je prekinjena. Vendar so dolge črte. Je pa ta cesta zahrbtna. Tu je 90 omejitev. V vsak ovinek gre baje 120. Tu se pa ni izšlo.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Dons videl enega v belem coupe-ju e30 lj registrska od zapolja (logatec) proti vrhniki, zgleda, da je bil res na nujni vožnji . . .

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
V sredo spet šoki kot sopotnik, za volanom pa 55 letnik. Pa WTF tem ljudem ni jasno. Že po 1km na kratki ravninici začne prehitevat, kljub temu, da preden je dal smerokaz je že vedel, da gre avto nasproti.
shocked-1.gif
, v čem je finta, da si ti sedaj spravljal v nevarnost mene, sebe, mojo ženo zadaj, voznika ki te je prehiteval? Pa stari odgovori, da se že itak peljemo 80-90 in se nima kaj hitreje vozit. A bejž, a tako je to. Pa a nebi bilo bolj pametno, da kolk se lahko kdo vozi, poskrbi druga inštitucija. Potem mu omenim še tiste škarjice, takoj na začetku. Da ne omenjam vožnje po AC. [censored] up people.

Pa da še spotoma omenim. Najbrž, da je že bila omenjena v tej temi. Ženska nekak 50 let. Plava Corsa LJ tablice. Registrske si nisem zapisal. Dohiteli smo jo na južni obvoznici in je šerifovala do izvoza za Kamnik, al je bil eden prej. Striktno po omejitvah na skrajnem levem pasu. Ko je prišla do izvoza, pa desni žmigavec in bum če vse pasove in ven. Sam gledaš.
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.094
16.265
113
ja težko no...

jaz bom enkrat kupil eno lado nivo in bom se fijakal gor pa dol po cele dneve in namerno iskal take specialce na cestah ter jim po pravilih prekrižal pot in delil lekcije... to bi lahko počel že sedaj na dnevni ravni ampak mi je bedno popravljat avto zaradi idiotov, ki mislijo, da vozijo po pravilih in da so lahko za zgled drugim, a v bistvu so pa prav oni največji problem na cesti...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Matey: da se ti bo dalo? Drugače pa enga Humweya z dodatnimi odbijači pa gasa ruži narod :D

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Posebno priznanje moram danes podeliti Golfu 6 TSI, MB UV-885, ki mu je uspelo od šempetra do izvoza za nove jarše peljat po levem pasu. Očitno misli, da je 150 meja za vse. Meni se je uspelo na tej relaciji za njim umaknit na desni pas kakih 40x.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Komu pa potem policaji verjamejo, če te nekdo prijavi, da si po njegovem delal štalo na cesti in ga ogrožal? A to zastara po 24 urah ali se motim ?
Verjamejo tistemu, ki je klical. Kar je lahko včasih kar problem.. skratka ti nekaj poveš (načeloma skoraj poljubno), on dobi pa potem na dom nalog.. na katerega se seveda lahko pritoži. Sem dobil, se pritožil (opis prekrškov je bil kar pester in na srečo površen: neupoštevanje talnih označb, resno? Črtkana črta čez celo naselje in npr. prehiteval v levem nepreglednem ovinku izven naselja, ovinek je pregleden in se zaključi pred tablo za konec naselja, potem je pa 3 km samih desnih.), čez 5 mesecev bo dve leti od tega in še nisem dobil nič nazaj. Sem pa vmes našel kako se je tip na enem forumu hvalil da me je prijavil (še celo tablico je napisal).