Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
morm pohvalt CE in MB fahrerje v petek zvečer na AC Domžale - CE. Prvo so mogli it 3je šleparji prehitevat enga počasneleža z MB tablco, ker se mu pač ni dal mal hitrej kokr 90 pelat na AC, seveda se je naredila lepa kolona zaradi tega. .Čez par kilometru gre CE fahrer prehitevat šleparja, ga prehiti s tako hitrostjo da lih komi mim prileze, tik pred šleparjam zavije pred njega in pohod na bremzo, šlepar valda na hupo napouno in mu nardi dan (beri blenda da se dan dela), model ne jebe sistema in zato ga more it šlepar prehitevat!!!! Ku sm že mislu da je konc za tist večer se je pa še en MBjevc spravu kampirat na prehitevalnem pasu.... Iskrene čestitke vsem trem srečnežem...
Za zjokat. In potem poka zarad neprilagojenen hitrosti. Pa dijo porko. Poglej kaj se vse bere samo v tej temi, ko nima hitrost, pa naj bo prilagojena, neprilagojena, al pa samo napol prilagojena, nobene veze. Sami bedaki na kupu.
Tudi sam srečal enega, dva dni nazaj. Ko je opazil, da hočem prehiteti sem imel sranje z njim. Videl, da je brezveze in smo ga zakruzali 60. Ni panike. Očitno še eden, ko je dal vse za avto in ne preboli, če ga kdo prehiti, kateri ma še za bencin. Na dooooooolgi ravnini se odločim, da naredim zahrbtno. Se pa tut tale [censored] odloč prehtevat spredaj vozečega. Jaz že prehitim, grem na svoj pas un še kar čara na sosednjem pasu in avto nasproti.
Sej to, da bi lahko naredil svetovno sranje, pustmo stat.
Pa da se razumemo, že n-tič. Jaz odobravam kruzanje 60. Ob prvi priliki prehitim in grem svoj tempo dalje. Ne odobravam pa, da ko spredaj vozeči vidi, da ga hočem prehitet, začne sporščat svoje ne vem kaj z orožjem, ki ga ima v rokah.
Prleti lokalec za mano, prvo ravnino smerokaz in gre lokalec svojim dogodivščinam naproti. Ne vidim tudi enega razloga ne, da bi ga jebal po tistih vaških cestah. Pa zakaj to eni delajo? V čem je finta? Koliko bi jaz rad odgovor na to vprašanje ene osebe, ki to naredi.