Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Radar je na primorski AC v smeri proti KP, tam pri PO, kjer delajo.
In kako priročno, omejitve se zmanjšujejo in nadaljujejo tako: 100, potem gre na 80, potem na 60, kjer takoj potem postavijo radar za znak, da ga ni videti, nato pa par 100m naprej od tega radarja je znak za omejitev 80.
VSE ZA VARNOST, VSE!! Ne vem pa kje je tu varnost...
Seveda je to v avstriji stalnica in kazen ni samo za eno prekoračitev ampak za vse 100-80-60(ko meri z laserjem).
Drugače je pa prav balkansko vozit 120 mimo gradbišča.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če mi najdeš aplikacijo za windows phone, katera hkrati snema in hkrati kaže hitrost preko GPS modula, ti z veseljem posnamem 30 tovornjakov, ki jih srečam naslednjič na AC.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Nisem jaz nikomur nič dolžan poiskati, realnost govori svoje. Ne vem čemu jih tok zagovarjate.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Nič. Niti vnaprej prefabriciranega odgovora nisem dobil.
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
A je kje to točno napisano?
Ker sem jst šel do policaja in mu rekel, da je šel zmeren dež ob meritvi, pa je rekel, da je bil samo rahel in da ne vpliva na meritev.
Skratka pedri, jaz jih že dolga leta ne maram , očitno pa nas bo vedno več takih, ker vedno ko se srečamo je sranje katero stane.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
KSZ
Pazite tole, jaz nisem mogel verjeti, tako da mi je foter moral 2x razložit, drugič počasneje. V soboto se je peljal iz Zreč proti Koroški čez Vitanje in tam proti Doliču je par serpetin. In "Plavi" je ždel na vrhu serpetin na gozdni cesti in slikal v dolino vozila (tu pa tam katero, ker prometa je tam zelo malo) in tudi fotra, ki je sekal ovinek. Na vrhu mu jo skočil na cesto s plavimi lučkami in mu kasiral 120€ oziroma polovičko - 60€ za vožnjo po levem pasu. Plavi mu je za dober dan prbil, če špara gume. V glavnem, zadeve očitno postajajo nenormalne.
PravilnikCitat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
A je kje to točno napisano?
Ker sem jst šel do policaja in mu rekel, da je šel zmeren dež ob meritvi, pa je rekel, da je bil samo rahel in da ne vpliva na meritev.
Piše v navodilih proizvajalca merilne naprave