Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Morda sem kje v komentarjih spregledal, ampak, daj se pozanimaj (ali pa kdo drug), zakaj znaka ni več. Priznam, da mi ta teorija zarote ne diši preveč. Je pa vse možno v Absurdistanu.
A morda veš, komu bi naslovil tole vprašanje? Ker niti ne vem na koga se naj obrnem. DRSC? MOL? CPL?
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Kaj naj rečem? Včeraj sem dobil pošto od mestnega redarstva Ljubljana. 14 dni nazaj "so me ujeli" na Postonjski ulici v Lj (od Oražnove proti ZD na Viču). V bistvu niso mene, ampak mojo boljšo polovico, ker ona vozi moj avto. Letela je z vrtoglavo brzino, neverejtno, celih 39km/h.
Point je pa v tem, da je znak za cono 30 povsem na začetku Oražnove ulice, ko zaviješ s Tržaške. Znak spregledaš kot bi rekel keks (še posebej če zavijaš levo) in potem si seveda skoraj da kriminalec. Še več: celo otroka je vozila v avtu. Nezaslišano! S tako brzino!
Tako da: hvala ti mafija ljubljanska z Zokijem na čelu, zdaj bodo ceste bolj varne, ker bo naša vozila samo še 30km/h pa če bo treba al pa ne.
Edino kar me žre je to, da bomo neprostovoljno sofinacirali nikoli dokončane Stožice njeee.
Citat:
Uporabnik ambroz pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Morda sem kje v komentarjih spregledal, ampak, daj se pozanimaj (ali pa kdo drug), zakaj znaka ni več. Priznam, da mi ta teorija zarote ne diši preveč. Je pa vse možno v Absurdistanu.
A morda veš, komu bi naslovil tole vprašanje? Ker niti ne vem na koga se naj obrnem. DRSC? MOL? CPL?
Z občinskimi cestami upravlja organ Mestne uprave MOL, pristojen za gospodarske javne službe in promet (v nadaljnjem besedilu: pristojni organ).
Na občinskih cestah na območju MOL prometno signalizacijo postavlja, spreminja, dodaja, odstranjuje in vzdržuje izvajalec na podlagi izdanih odločb pristojnega organa.
Pristojni organ: Oddelek za gospodarske dejavnosti in promet MOL
Citat:
Hvala. Mail poslan, pa da vidimo.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Res zanimivo, kako se bunite ljubljančani...
Ko smo imeli v MB še hujšo težavo, ste se smejali in pametovali.
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
A more res vsak od vas na radar naletet, da dojamete, da jim gre za denar pod krinko "varnosti"? Konckoncev....in kaj bomo zdej nardil? Nic....upal, da soseda ujame in ne nas.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Res zanimivo, kako se bunite ljubljančani...
Ko smo imeli v MB še hujšo težavo, ste se smejali in pametovali.
A res?
Da ne gre pri tem spet o tisti čudni obremenjenosti,ki jo gojijo nekateri neljubljančani do ljubljančanov...ki je nisem nikoli razumel in ki mi je res smešna...
Oprosti,sem ljubljančan,in nisem nikoli nikjer pametoval glede vaših radarjev! Poleg tega nikoli nisem nikjer v moji družbi slišal,da bi kakšen ljubljančan pametoval glede radarjev v MB,niti se noben ni smejal temu...tako da ne vem od kod ti to? (upoštevaj samo,da izjeme vedno potrjujejo pravilo...)
Citat:
Uporabnik shit pravi:
SJTV1:
Na vecih forumih sem prebral da, ce imas dokazilo da v casu prekrska ti nisi vozil vozila, potem kazen odpade.. ali te ne vprasajo naprimer kje si imel avto v tem casu ali kdo je imel dostop do njega?
Po prvem sporočilu sem se čudil, da tale ni mogoče volil za te kekce....Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Irelevantna je vsa kregarija. Obubožana država rabi denar, nepremičninski davek je padel, SDS bo zapravila 4 milijone za referendum... Saj nisi neumen, seštej malo skupaj...
Jaz pa ne razmišljam nič več v tej državi...
Res je, samo posplošuješ. Sem prebral. In?Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Na dnu plačilnega naloga ima pravni pouk in tam vse lepo piše.
Samo kaj, ko nihče tega ne prebere.