Banda inkasantska

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kr placejte, ce ste ga sral. Ne vem kaj jokate, pa skos neki svaki pa prjatli, pa fotri....v sosednjih temah ste pa brihtni, kok po pravilih vozte, pa da so prenizke kazni. Ja pejte zdej to svojim svakom pa fotrom pa prjatlom razlagat.
hysterical-1.gif

Model voz po nasprotnem pasu, cez polno crto ocitno, pa se cudi, da je kazen dobil.....
bonk.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Taisti kekec bo pa pametoval, kok sm js nevarn, k prehitevam po desni na avtocesti taistega zaspaneta....prosim lepo. Vidmo kdo kazni placuje....
hysterical-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
A si se ti peljal že po kakšni serpetinah? Verjetno ne, si bolj mestna srajca pametna.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Pusti pedontarske čistune, ped-rov kateri ne blendajo je ogromno, privoščljivo gledajo kako letiš v zasedo,češ naj ga oglobijo samo da mene niso. To je čisto Golootoška morala,samo da bom jaz preživel vse ostale pa naj uničijo itak so si sami krivi.....
Ne blendaš ravno zato, da sami sebe ne uničijo. Ker če zna peljat pravilno, se nima kaj bat, če pa ne zna, je pa prav, da ga policaj kaj nauči.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
še en [cenzura] kateri recimo trdi da je konec celovške 50 vredu, radar pa še bolj, pa brez table seveda

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Pazite tole, jaz nisem mogel verjeti, tako da mi je foter moral 2x razložit, drugič počasneje. V soboto se je peljal iz Zreč proti Koroški čez Vitanje in tam proti Doliču je par serpetin. In "Plavi" je ždel na vrhu serpetin na gozdni cesti in slikal v dolino vozila (tu pa tam katero, ker prometa je tam zelo malo) in tudi fotra, ki je sekal ovinek. Na vrhu mu jo skočil na cesto s plavimi lučkami in mu kasiral 120€ oziroma polovičko - 60€ za vožnjo po levem pasu. Plavi mu je za dober dan prbil, če špara gume. V glavnem, zadeve očitno postajajo nenormalne.

Ne vem, jaz dam tam policajem prav, ker se na tem odseku delajo velike bedarije s sekanjem ovinkov. Ravno včeraj sem se peljal tam preko (Stranice-Dolič) in kot po navadi, so se mi nasproti po mojem pasu pripeljali 3-4 avtomobili (zaradi enega sem moral celo zavirati in se umikati čisto na skrajni rob).
Sam se na tem odseku nikoli ne dotaknem sredinske črte, ker za to ni potrebe, pa sem daleč od počasnega med ovinki.

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Za sekanje ovinkov bi mogla bit kazen 1000 evrov, ne 120, da vam j.bem vse po spisku takim, ki to delajo.

PIC

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
To imate problem samo lublančani,mi vajeni slabših in ožjih cest teh problemov nimamo.
Itak je jasno da lublančan zna peljat samo dokler je črta na cesti ko le te zmanjka je tud lublanskega veselja konec,pa ti isti pacienti ti po dolinah vozijo 50-60, omejitev pa 90...vse v imenu varnosti
bonk.gif
, da bi pa priznali da hitrerje ne upajo , ne to pa ne

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ker neljubljancani pa tok obvladate krizisca po Lj, da cela ljubljana stoji ceu tedn. Ko vas ni med vikendi ter prazniki, se mamo mi cist super po Lj. Vse normalno poteka. Da bi pa 60 vozil tam kjer je 90....cmon.
hysterical-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Za lažjo predstavo. Sedaj ni več table 50.

Treba je še omenit, da redarje lahko dnevno pričakujemo na vseh avtobusnih postajah Celovške, Dunajske in Zaloške. Ne vem zakaj jim Tržaška " ne diši".

V normalni državi zavajujoče table konec omejitve 70 sploh ne bi bilo ampak bi bila samo tabla z novo omejitvijo 50.

V še bolj normalni državi bi pa še teh par stometrov pustili omejitev 70.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
še en [cenzura] kateri recimo trdi da je konec celovške 50 vredu, radar pa še bolj, pa brez table seveda
Lepo, da si sam dokazal, koliko so tvoje besede vredne. kar nekaj trdiš, za kar sploh nimaš dokazov. Ravno tako kot malo naprej o tem, kako Ljubljančani vozijo čez ovinke.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
glej imaš spomin vinske mušice zato se mi ne da ukvarjat s tabo, pojdi na prvi post v temi in še enkrat preberi, pa hitro na mojega da ne boš prej pozabil....morda boš opazil kakšne neumnosti pišeš
stupid-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Lepo, da si sam dokazal, koliko so tvoje besede vredne. kar nekaj trdiš, za kar sploh nimaš dokazov. Ravno tako kot malo naprej o tem, kako Ljubljančani vozijo čez ovinke.

od kod pa ti iz naftalina? A si se naveličal s kakim alter nickom pisat?
priden.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
glej imaš spomin vinske mušice zato se mi ne da ukvarjat s tabo, pojdi na prvi post v temi in še enkrat preberi, pa hitro na mojega da ne boš prej pozabil....morda boš opazil kakšne neumnosti pišeš
stupid-1.gif
Spet tvoja priljubljena metoda: ko nimaš kaj pametnega za povedat, pa žališ druge.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Lihkar lepo na Tivolski v Lj radirajo....ko je lepo ravnica, pa lahko mal hitrj peljes kot 60....k je ful nevarnosti tam, pesci, pa ful izvozov pa his, pa vrtec je, pa lahko zoga prileti....
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Zadnje čase opažam, da zelo radi postavljajo radar-kanto, ob gradbiščih na AC.

A ve kdo za kak radar detektor, ki zazna tole kanto?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej bojda ni nc notr.....so ze dosegl svoje, vidis? Radi so predvsem na mestih, kjer ni bilo nesrec, pa ni nevarnosti, da bi koga ogrozal.....je pa verjetnost, da bos peljal hitreje kot je dovoljeno.