Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Citat:
Uporabnik 300ballout pravi:
ka je stabo prodriver(smeh), kir nadimek a znaš sploh šaltat [cenzura]?ta je tak pr*ukjen mal, za 5km vožnje njega glava boli, če se lak lušči, poleg tega kar je za razbrat si jim celo jebal mater, kolkr poznam ljudi tam maš težko srečo da si prišel nazaj cel... za narezat si ti in ne un mulo ki je najvrjetneje še starejši kot ti gamad...konc koncov pa kam se bi ti naj s kolegom vraču? vrjem da če se tole zve neboš mirno spal prepotentnež zarukan...
Gays, Je to dovolj za prijavo na 113?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Glede 03.
Obe moje razbitini sta šle tja in to že pred več kot 10 leti, skoraj takoj po oddaji oglasa. Je bil že včasih rss in podobne fore? Ena proti rogaški, druga proti zrečam.
Citat:
Uporabnik Sonny_Chiba pravi:
Mene so vedno fascinirali prodajalci kmetijske mehanizacije na relaciji šmarje pri Jelšah - Rogaška - Rogatec ter Podčetrtek - Bistrica ob Sotli . Dokler ne vidiš ter slišiš spolh ne moreš verjet kakšni izgovori obstajajo.
PS
Alkohoik tako pozna to sceno.
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Od kranjčana in celjana nikoli več avta. Sem bil mlad in naivn
Mlad nisi več, naiven mogoče tudi ne, si pa postal malce butast. Mi lahko razložiš, zakaj ne bi kupoval od gorenjcev? Glej, to je bil zgolj en primer, teh s celjskega pa kolkr hočeš ..
Ja, čez kako leto boste imeli šanso kupit en rabljen avto z gorenjskega konca ... ni kot nov, je pa moj.
Jebiga, 11 let nazaj ni bilo v vsaki vasi interneta da bi se pozanimal in mi je čefur iz Kranja ( saj ste v večini ) prodal zgodbico o avtomobilu od žene...
No smo potem zamenjal menjalnik in še nekaj malenkosti...
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Sosed ima saxoja, bo tudi verjetno že nekje 15 let star, seveda pod milim nebom, pa še rdeč. Se lak nič ne lušči.
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Če bi bil avto tak kot je na objavljenih slikah, dam tut jaz zanj 500€. Škoda ker ni zainteresirani kupec naredil dejanske slike tega avta, če se komu da naj gre poslikat vse očitane napake tega citroena pa bomo ocenili kdo ma prav