AVTOHIŠA MLAKAR - GROBELNO

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
To da ker je avto toliko star ni za pričakovati drugega kot klump se mnogi močno motite. Sam sem kupil 14 let staro hondo, avto je kot nov, kje je bila kakšna pikica rje, kar se je takoj saniralo in ni bilo problemov. Notranjost vozila kot nova, veliko je na tem od koga avto kupiš in ne koliko je vozilo staro. Moj fotr vse avte pazi od prvega pa do zadnjega dne ko so pri hiši in gre avto vedno od hiše kot nov in so bili vsi, ki so recimo od njega avte kupili, veseli kot radio.

Tudi jaz sem za mojo iskal avto, sam sem krožil po 02 območju in lahko rečem samo žalost! Po telefonu vse super kot novo, na licu mesta pa takšna žalost, da me je prijelo, da komu vrat zavijem. Tudi brat mi vedno pravi, da je tabolš avte, ki jih je kdaj kupil, kupil v 01 ali 04 območju in ne boste verjeli, pošten avto, ki je kot nov smo za mojo našli v 01
wink-1.gif
Imaš cvetke povsod, ampak ko vzameš povprečje pa je dejansko tako.

Nazadnje urejeno:

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
744
86
28
ksz

Ma dej, popolnoma vsi so isti. Trenutno malo gledam izključno lokalno sceno (LJ; pretežno razni pooblaščenci) in imam včasih občutek, da sem zašel na avtoodpad. Pa ni govora o nekih starih jajčkih za najnižjo ceno. Da bi pa verjel prodajalcu na besedo in se vozil magari samo 50km daleč na ogled kosa pleha? No way, bo ceneje naročiti novega.

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Drži.
Sam sem pred leti kupil iz okolice Kamnika Mazdo 121 staro cca. 18 let od 1. lastnika
Avto je imel 70k km, dejansko kot nov avto.
Še dons mi je žal te mazdice
crazy1.gif

P.S.Avto je bil rdeče barve
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
V 03 res nikoli po avto ali karkoli podobnega.

No moja izkušnja s prodajalci motorjev je pa taka.

Italijan cca 80km iz Milana(I) me je podobno po telefonu nategnil.
Najel sem kombi(100€) plačal vse hebene cestnine, ki jih ni mal, nafta, kavice...
skratka skeširal se k'bedak, da bi na koncu ugotovil, da sem se zastonj pripeljal u tri pm daleč.
Motor BMW je bil puzle sestavljanka s pokvarjenim ABS-om niti približno ne tak kot je bil
na slikah. Prijatelj je priklopil računalnik gor in ugotovil še goro napak nerealne kilometre...
hebo sem mu kar po balkansko mamo makaronarsko se obrnil in šel ven na čik...prijatelj je še poskušal
mudelu dopovedat, da je naredil grdo sr anje. seveda preklet makaraonar tega ni ali pa ni želel pokapirat.

Komplet izlet po Italiji me je prišel cca 400€ tako da izleti do 03 so pichkin dim
cool-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Podobna štorija, vendar se je dogajajo z avtom.

Kolega se zmenil v Milanu. Štartali smo z dvema avtomobiloma. Pridemo tja in namesto dogovorjenih 30.000, mu v roko stiska 25.000 in niti centa več. On ni popustil, midva pa tudi ne pa sva odbrzela nazaj v Ljubljano. Malo slabe volje je bilo, vendar pa vseeno dobra šola za naprej in vekomaj.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Moja izkušnja... Od kranjčana in celjana nikoli več avta. Sem bil mlad in naivn
10.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
KSZ:

ODLIČNO OHRANJEN za svoja leta, redno servisiran, od 2. lastnice,..
lušči se lak na strehi

Možnost financiranja preko trajnika, GOTOVINSKI POPUST

info: 031/310-140.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Od kranjčana in celjana nikoli več avta. Sem bil mlad in naivn
10.gif

Mlad nisi več, naiven mogoče tudi ne, si pa postal malce butast. Mi lahko razložiš, zakaj ne bi kupoval od gorenjcev? Glej, to je bil zgolj en primer, teh s celjskega pa kolkr hočeš ..

Ja, čez kako leto boste imeli šanso kupit en rabljen avto z gorenjskega konca ... ni kot nov, je pa moj.
evil.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Hey bro, sm ti reku da grem zravn
cool-1.gif

Naslednjič grem s tabo pa dobiš za potne stroške nazaj, zna bit tud duple
grin1.gif

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.681
-523
83
Mene so vedno fascinirali prodajalci kmetijske mehanizacije na relaciji šmarje pri Jelšah - Rogaška - Rogatec ter Podčetrtek - Bistrica ob Sotli . Dokler ne vidiš ter slišiš spolh ne moreš verjet kakšni izgovori obstajajo.

PS
Alkohoik tako pozna to sceno.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Naslednjič grem s tabo pa dobiš za potne stroške nazaj, zna bit tud duple
grin1.gif

Seveda, duple. Namest, da bi sam njega na gobec, bo še tebe ...
evil.gif

Poznaš frazo iz F&F 1

O really... I`ll pay too see that
smile-1.gif