AVTOHIŠA MLAKAR - GROBELNO

300ballout

Zelenc'
20. avg 2013
1
0
1
ka je stabo prodriver(smeh), kir nadimek a znaš sploh šaltat [cenzura]?
bonk.gif
ta je tak pr*ukjen mal, za 5km vožnje njega glava boli, če se lak lušči, poleg tega kar je za razbrat si jim celo jebal mater, kolkr poznam ljudi tam maš težko srečo da si prišel nazaj cel...za narezat si ti in ne un mulo ki je najvrjetneje še starejši kot ti gamad...konc koncov pa kam se bi ti naj s kolegom vraču? vrjem da če se tole zve neboš mirno spal prepotentnež zarukan...

cheer.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 300ballout pravi:
bonk.gif
ta je tak pr*ukjen mal, za 5km vožnje njega glava boli, če se lak lušči, poleg tega kar je za razbrat si jim celo jebal mater, kolkr poznam ljudi tam maš težko srečo da si prišel nazaj cel...za narezat si ti in ne un mulo ki je najvrjetneje še starejši kot ti gamad...konc koncov pa kam se bi ti naj s kolegom vraču? vrjem da če se tole zve neboš mirno spal prepotentnež zarukan...

cheer.gif

Jedatana. Sem moral naredit citat, ce se bo slucajno zbrisalo... Samo toliko, da ne bo slucajno kdo kdaj pomislil, da bi sel v to avto hiso pogledat.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.683
113
Citat:
bonk.gif

cheer.gif
Nivo komuniciranja vidim da obvladaš.
hysterical-1.gif

A te je prizadelo, ker ni kupil gar?
grims-1.gif
Pa še malo ''reklame'' naredil?
Saj veš kako pravijo: tudi slaba reklama je reklama.
tongue-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.683
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
bonk.gif

cheer.gif

Jedatana. Sem moral naredit citat, ce se bo slucajno zbrisalo... Samo toliko, da ne bo slucajno kdo kdaj pomislil, da bi sel v to avto hiso pogledat.
Biatch, malo si me prehitel
nahrung002.gif

Sicer pa, to je očitno korporacijsko komuniciranje by 03 oz. Balkan.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.243
4.801
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Mislim, da je ProDriver želel povedati, da je pričakoval bolj pošten ali pa natančen opis stanja vozila. Ker mu je prodajalec natvezil, da je vozilo v boljšem stanju kot v resnici je, mu dam za prav, da je popi*dil (saj ne živi v Šentjurju, če sem prav razumel). Dokaz več, da prodajalci vozil (če ne gre za nekega sluzca) v glavnem poskušajo kupca hladno nategniti. Četudi za 100€.

Sem pred letom menjal avto in sem se spet ugrizel in šel čez Trojane in že spet sem si rekel NIKOLI VEČ, avto super duper, najboljše ohranjen, prideš gor, ves zapacan, vse odrgnjeno, v roki ti ostane naslon za roke - aja tole je pa zanč mulc odlomil... zgodbe z servisi in kilometri ne držijo... res žal samo slabe izkušnje... Škoda zaradi tistih ki res prodajajo avto ki je vredu,,,

Mene gor čez ne vidijo več ali če je avto za 500, 5000 ali 15.000€ no go!

o.k. sedaj pa globoko vdihni, izdihni... in bo bolje...
priden.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Sem pred letom menjal avto in sem se spet ugrizel in šel čez Trojane in že spet sem si rekel NIKOLI VEČ, avto super duper, najboljše ohranjen, prideš gor, ves zapacan, vse odrgnjeno, v roki ti ostane naslon za roke - aja tole je pa zanč mulc odlomil... zgodbe z servisi in kilometri ne držijo... res žal samo slabe izkušnje... Škoda zaradi tistih ki res prodajajo avto ki je vredu,,,

Čeprav sem doma iz 'druge' strani Trojan, se strinjam z napisanim - avta nikoli iz 03 območja! Predlani sestra kupovala avto, prevozila MB, Ptuj, Slovensko Bistrico, Konjice in je bilo tu pa tam še kaj uporabnega. Prideva v Celje in bože moj, samo stran vržen čas in denar
jezen.gif

Potem lani kolega kupoval, na celjskem koncu glede na oglase ogromno odličnih avtov, v živo bohpomagej, kante na kubik (zgleda vse slike fotošopane ali pa pod pravimi koti slikane). Na koncu je našel tu v MB od privat prodajalca avto.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Citat:
bonk.gif

cheer.gif

Tak, mimogrede, če kam pade kaka prijava zaradi jasne grožnje, citat ostane, četudi on briše kar je napisal
wink-1.gif

go home noob
crazy1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Nazadnje urejeno:

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
bonk.gif

O puhlica, brat je šu na furo za kakih 14 dni, pridem jst. Boš še svojga fanta poklicu al me boš sam počaku v isti roza srajčki
grims-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Citat:
bonk.gif

cheer.gif

Glede na tvoje pisanje ste res eni paraziti

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
bonk.gif
ta je tak pr*ukjen mal, za 5km vožnje njega glava boli, če se lak lušči, poleg tega kar je za razbrat si jim celo jebal mater, kolkr poznam ljudi tam maš težko srečo da si prišel nazaj cel... za narezat si ti in ne un mulo ki je najvrjetneje še starejši kot ti gamad...konc koncov pa kam se bi ti naj s kolegom vraču? vrjem da če se tole zve neboš mirno spal prepotentnež zarukan...

Gays, Je to dovolj za prijavo na 113?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj je ljudje, če grozi en šaban pa je vseeno?

Dej citiraj moje grožnje!

Pa preber si kaj je on napisu!

Btw: I`m off... nevem kaj bo čez cca. 10 dni ko se "bro" vrne z fure.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Podobna štorija, vendar se je dogajajo z avtom.

Kolega se zmenil v Milanu. Štartali smo z dvema avtomobiloma. Pridemo tja in namesto dogovorjenih 30.000, mu v roko stiska 25.000 in niti centa več. On ni popustil, midva pa tudi ne pa sva odbrzela nazaj v Ljubljano. Malo slabe volje je bilo, vendar pa vseeno dobra šola za naprej in vekomaj.

500€ vnaprej za potne stroške/aro, če ne pa ko ga jebe.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Podobna štorija, vendar se je dogajajo z avtom.

Kolega se zmenil v Milanu. Štartali smo z dvema avtomobiloma. Pridemo tja in namesto dogovorjenih 30.000, mu v roko stiska 25.000 in niti centa več. On ni popustil, midva pa tudi ne pa sva odbrzela nazaj v Ljubljano. Malo slabe volje je bilo, vendar pa vseeno dobra šola za naprej in vekomaj.

500€ vnaprej za potne stroške/aro, če ne pa ko ga jebe.

A veš kako je to, če bi imel trenutne možgane 5 let nazaj itd.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Od kranjčana in celjana nikoli več avta. Sem bil mlad in naivn
10.gif

Mlad nisi več, naiven mogoče tudi ne, si pa postal malce butast. Mi lahko razložiš, zakaj ne bi kupoval od gorenjcev? Glej, to je bil zgolj en primer, teh s celjskega pa kolkr hočeš ..

Ja, čez kako leto boste imeli šanso kupit en rabljen avto z gorenjskega konca ... ni kot nov, je pa moj.
evil.gif

Jebiga, 11 let nazaj ni bilo v vsaki vasi interneta da bi se pozanimal in mi je čefur iz Kranja ( saj ste v večini ) prodal zgodbico o avtomobilu od žene...
No smo potem zamenjal menjalnik in še nekaj malenkosti...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Za ene prodajalce itak velja: Če spustiš avto z hriba in pride v dolino v manj kot treh kosih, potem je ODLIČNO OHRANJEN!

Če avto razpada, potem ni odlično ohranjen. Pika. Pa če ima 3 ali 30 let. (kako potem oldtimerji še vozijo, če pa po logiki enih 15 let star avto je "odlično ohranjen", če se ne sesuje ko kihneš zraven? Kaj so potem tisti? Nadnaravno dobro ohranjeni?)