AVTOHIŠA MLAKAR - GROBELNO

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
AVTOHIŠA MLAKAR D.O.O.,
GROBELNO Stopče 32 b

Tale AH si pa zasluži svoj topic!
10.gif

Pokličem prodajalca v petek in povprašam o TEM avtu.
- gospod, avto je teh. brezhiben, lastnica je sestra od našega mehanika, redno servisiran, ZELO LEP, edino kar je na pokrovu prtljažnika se malo "lak" lušči
- dobro hvala za info. vas pokličem še 1X v pon. da pridem pogledat če je tak kot pravite

V pon. z mojo pokličeva v službo vzameva dan dopusta in lepo na pot v 100km odaljene Stopče.

Se zapeljem do avta
13.gif

A ste normalni
confused-1.gif

Kanta razpada - dobesedno!
-streha popolnoma bleda
-zadnji desni bok rjavi in lak se lušči
- prtljažni pokrov na da se samo lušči lak, ampak barva odpada skupaj z rjo
priznam da je armatura bila lepo namazana - polovica maxbrila je šla
zmaga.gif

pa matr vam koga vi je*ete
jezen.gif

Grem v salon tm en mulo cca 25. mu rečem a sm z vami govoru?
Ne.
Rabim unga nujno s katerim s govoru.
Zakaj, lahko vam jst pomagam.
NE, da bi mu je_bu mater!!! k mi je reku da je avto dobr in zdej bom naredu 200km zaradi vaših laži
jezen.gif

Mulo se začne smejat...

No potem se mi je pa rahlo malo odpeljalo
10.gif

Resno dobro da ni dobu "knockout" v čelo.... men se je snel
jezen.gif

No potem sem pa dodal da so nateguni in da kako se upajo tako nategovt folk...
in da se bom logiru po vseh forumih da jih spluvam
grin1.gif

Potem mi je reku: zgin iz salona piz*da ti materna kaj se greš, koga boš ti spluvu - zgin da te ne vidim
shocked-1.gif

No takrat sm se spomnu posledic če bi mu eno stisnu (se ne splača) tko da sm mu jih še ene par reku in šu vn.

Taka je bila moja izkušnja z njimi,
veliko vas pravi ne kupovat avta preko trojan (očitno drži tole)
confused-1.gif

Btw: To je dodano včeraj: "lušči se lak na strehi" ampak pozor!!! ODLIČNO OHRANJEN za svoja leta
stupid-1.gif

A so resni???
In na slikah se ne vidi tega kar sem naštel ker je avto tako lepo poslikan da zgleda ODLIČEN
bonk.gif

Kaj bi vi naredl in kako bi odreagiral? Sm ponoru brez razloga
confused-1.gif

Lp

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
WTF
shocked-1.gif
kupuješ stara jajca in misliš da boš dobil nov avto? Pri takem avtu bi ti bilo lahko jasno, da "odlično ohranjen" pomeni, da se ga sploh še da registrirat oz. da bo še zmožen odpeljat s parkirišča brez vleke.

Sicer je pa mlakar znan kot "poštenjak", tako da boš za drugič vedel, da se tja pač ne hodi.

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
WTF
shocked-1.gif
kupuješ stara jajca in misliš da boš dobil nov avto? Pri takem avtu bi ti bilo lahko jasno, da "odlično ohranjen" pomeni, da se ga sploh še da registrirat oz. da bo še zmožen odpeljat s parkirišča brez vleke.

Sicer je pa mlakar znan kot "poštenjak", tako da boš za drugič vedel, da se tja pač ne hodi.

Lej, sm mu lepo reku da se bom od daleč pripeljal in da me avto zanima naj mi pove v kakem stanju je avto.
17758-icon_confused.gif

Btw: Imel sm Mazdo 121 l.90 pa je bila kot nova, prvi ki jo je prišel gedat ni hotu it stran je klicu kolega da mu prinese €€€
ker je vedu da če odide da avta ne bo več vidu. Toliko o starih kantah in ohranjenosti
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Nikoli, ampak res nikoli več ne grem gledat avta čez trojane.
2X
zmaga.gif

Še dobr da moj wagon ne pije velik
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
avta v 03 se ne kupuje, povedano že miljonkrat pa eni še kr silite z glavo skozi zid
stupid-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
WTF
shocked-1.gif

Tocno to si tudi jaz mislim pri takem avtu, avto je star 16 let, halo da se lusci lak pa še kej ... sej ne rečem da kakšni primerki so lahko zelo lepo ohranjeni,ampak to so primerki ko so avti večinoma v garaži itd...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik ProDriver pravi:

Lej, sm mu lepo reku da se bom od daleč pripeljal in da me avto zanima naj mi pove v kakem stanju je avto.
17758-icon_confused.gif

Btw: Imel sm Mazdo 121 l.90 pa je bila kot nova, prvi ki jo je prišel gedat ni hotu it stran je klicu kolega da mu prinese €€€
ker je vedu da če odide da avta ne bo več vidu. Toliko o starih kantah in ohranjenosti
wink-1.gif

Če mene vprašaš, ti je pošteno povedal, da je "v dobrem stanju za svoja leta". Saxo je glede pleha pač največji jajc daleč naokoli, to bi moral vedet, če kupuješ. Tašča ima točno takšnega lepo rdečega letnika '99. Ga ima od novega, je garažirian in se malo vozi, pa isto rjavi in barva stran pada pa vsak mesec je popravil v nekajkratni vrednosti avta. Tako da ja, če kupuješ stara jajca si vsaj pravi model izberi
wink-1.gif
Meni je recimo ibiza rjavela in je barva stran odpadala že ko je bila stara 7 let. Ko sem jo prodal sem pač malo spoliral in s čopičem prekril rjo. BMK.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.755
1.548
113
Emona / Carnium
Mislim, da je ProDriver želel povedati, da je pričakoval bolj pošten ali pa natančen opis stanja vozila. Ker mu je prodajalec natvezil, da je vozilo v boljšem stanju kot v resnici je, mu dam za prav, da je popi*dil (saj ne živi v Šentjurju, če sem prav razumel). Dokaz več, da prodajalci vozil (če ne gre za nekega sluzca) v glavnem poskušajo kupca hladno nategniti. Četudi za 100€.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.525
2.899
113
v lokalni ostariji
pa kaj vam ni jasno! avto se PRODAJA za 499€ prodal sebo za kakšnih 350-400€ in za tak denar bi eni skorajda nov avto... pa za tak dnar bodi vesel da se skup drži:) star je 16 let in če ni luknje v plehu od rje potem je to odlično za tak letnik/cenovni razred. na prvi uč čisto ok... piše tudi da se lušči lak na strehi...

madona... ljudje bodite mal realni... če hočete imeti tipi top avto dodajte 20.000€ pa kupite novega...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ok no, sam potem ne napišeš odlično ohranjeno a ne
ne-ne-1.gif

To je itak stvar interpretacije. Za nekoga je odlično ohranjen samo avto, kot je prišel iz fabrike, za nekoga pa tak, ki je soliden za svoja leta.

Če mene vprašaš, bi bil ta saxo itak že v preši.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Drži. Saj ni problema da ej avto tak kot je, ampak naj se pošteno pove, ne pa da človek naredi 200km zastonj.

Jaz sem v 03 doživel že marsikaj: od tega, da po 100km vožnji niso našli ključa od avta (in potem pravi: pridite jutri - Honda Čepin Vojnik), pa da so me iz dokaj uštimane firme (A2S) poslali gledat rabljena vozila k netim mutibaričem vzhodno od celja (tipična scena: žična ograja, kontejtner za posel in priročna delavnica za "popravljanje avtomobilov - avti pa vsi več ali manj katastrofa) in še ene par podobnih. No, sčasoma me je izučilo.

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Mislim, da je ProDriver želel povedati, da je pričakoval bolj pošten ali pa natančen opis stanja vozila. Ker mu je prodajalec natvezil, da je vozilo v boljšem stanju kot v resnici je, mu dam za prav, da je popi*dil (saj ne živi v Šentjurju, če sem prav razumel). Dokaz več, da prodajalci vozil (če ne gre za nekega sluzca) v glavnem poskušajo kupca hladno nategniti. Četudi za 100€.
Točno tako
zmaga.gif

Od Vrhinke do Stopič je mislim +/- 100km in na slikah avto deluje lepo, zato sm poklical!

Verjeli ali ne ponujal mi je dec Swifta l 1999 za 250€ v veliko "skoraj" odličnem stanju a kaj ko moji ni Swift všeč (pravi da je grd k ps)
grin1.gif

Neglede od kje prihaja kupec 5 ali 500km povej pošteno v kakem stanju je avto ne pa na tak način netegovat folk , to je vse kar pričakujem!

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
277
16
18
Moje izkušnje z avtohišo Mlakar....kličem po telefonu da se zanimam za Scenica bencinarja letnik 2009. Tip mi po telefonu tvezi avto je kot nov prvi lastnik itd.... Pridem na ogled, gledam okoli avta in vidim, da je sprednja šipa poknjena (po celem) in reče aha to bomo menjali brezplačno, leva vrata pri kljuki udrta za 1 cm po dolžini 10 cm in mi reče tudi to bomo popravili. Si rečem ok gremo na testno vožnjo in preden začnema začne tip nalagati o porabi med 6 in 7 litrov super motor....varčen.....poskočen. ok ugotovim poskočen je res, si nastavim trenutno porabo pod 9l skoraj nemogoče priti, povprečna poraba na 100km 8,7l. Jim pa verjetno na ta način uspe prodati avto kakšnemu naivnemu kupcu....mene ne vidijo več blizu, kaj da bi šele kaj kupil pri njih.

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ti si pa itak nek posebnež zgleda. Glede porabe laže proizvajalec (renault), prodajalec je pa samo ponovil tisto kar piše v papirjih.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik mistique pravi:

Sej te razumem,ampak mislim da včasih pričakujemo več kot je realno. Tudi sam sem že šel gledat marsikater avto in motor po 100-200km daleč, pa se na koncu obrnil ker je bil katastrofa,po slikah pa vseeno lep.
Iskreno pa, pri 16 let starem avtu za 400 € , sem vesel da bremze delajo, da so gume kollikor toliko uredu, če ima centralno zaklepanje in električne šipe je že "top oprema" . Če pa bi isti avto koštal 1.500€ , bi pa pričakoval da avto u nulo očuvan oziroma popravljen kot je treba.

Upam da me razumeš kaj mislim s tem. Jaz zadnje čase kar prosim da mi naredi čimveč slik z večih kotov, pa si že s tam naredim neko predstavo oziroma izločim tiste ki mi ne odgovarjajo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.872
113
Ne nabijaj. Pošteno bi bilo če bi napisal "prodam celega ali po delih".

Ne samo prodajalci, tudi kupci na relaciji Celje - Rogaška so sramota za to kar hodi po dveh nogah, ne samo za štajerce. 2 meseca nazaj ko sem prodajal avto sem enega takega dilerja dobil na dvorišče. In ga nazadnje tudi spodil (po eni uri vpitja kakšna krivica se mu godi ker se je pripeljal po avto 100 km daleč, na njegovo žalost s 400 evri premalo v žepu). Tip je bil prepričan da ker je bil prvi in ker je naredil 100 km bo dobil avto 20% ceneje (cena je bila že tako najnižja od vseh na avtonetu). Da je 11 let star avto malodane v stanju kot iz salona ga sploh ni zanimalo, gnjavil pa me je potem še en teden vsak dan po telefonu, tudi z različnih številk. Sem rekel nazadnje da za ta denar ga raje prodam nekomu, ki ni iz Šentjurja. Itak sem ga pa prodal nazadnje v enem tednu za točno toliko kot je bila cena na avtonetu.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Nasploh večina dilerjev prodaja uvožene odlično ohranjene avte od 1. lastnika s 120.000km ali manj. Ceno pa nastavijo tako visoko, kot da bi bil nov. Pa to očitno nobenega ne čudi preveč, kupci povečini naivno verjamejo napisanemu.
stupid-1.gif

Trenutno je v naši sloveniji taka ciganarija glede prodaje avtov, da mi niti na kraj pameti ne pade, da bi šel kupovat rabljenega k dilerju.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
meni so pa face celjanari, sem že dva avta tja prodal, pač povem mu da vem kaj vse bo reko da je narobe pa da pač ni, in se da zmenit, pa fajn z gotovino pridejo vedno
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.872
113
Jaz s tem nimam problema. Klicalo me je prvi dan vsaj 5 dilerjev, ki so jasno povedali koliko dajo za avto, nekateri tudi koliko mislijo pri tem zaslužit (kar me sicer en qrc briga) in če se ga hočem še isti dan znebit je to to. Ne pa da mi pa pride na dvorišče taborit in izsiljevat oziroma zahtevat da mu avto pripada po taki in taki ceni ker je prišel prvi (seveda z ženo in zgodbico kako se bo ona vozila).