avto za dolge poti

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
Kaj pa je problem pri naknadnih predelavah na plin?
Koliko kilometrov bi lahko naredil z enim polnenjem? Malo sem čekiral po netu in našel okvirno ceno nekje 1500€ in tudi možnost vgraditve dveh rezervoarjev kar bi pomenilo, da bi lahko naredil kar nekaj km, kar pa bi mi tudi pomenilo veliko....
možnost vgraditve dveh rezervoarjev

Stopljeni ventili in posledična generalka. S čimer se, predvidevam, avtor teme nima časa jebati.

In prosim, kdor ni prevozil 50k km na plin, naj se ne hvali z izkušnjami...

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3324474&show=1

to je to
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Softiæ sprijazni se da je Mercedes po vseh statistikah slabši od BMW in AUDI po pokvarljivosti... In kljub vsemu Audi ni VW in VW ni Škoda prav tako Seat... Marsikatera napaka ki jo navajaš za Škodo je produkt nekvalitetne montaže. Morda tudi ostali deli niso enake klase kaj pa veš... Da bi se na Audiju ali VW dogajalo da bi serijsko crkovali mehanizmi za stekla prvič slišim in vsakodnevno delam z VAG serviserji... Res da je VAG koncern v preteklosti zagrešil nekaj ogromnih napak, drugače pa zanesljivost štima.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
ksz

Najbolj smešno v tej temi je, da mu nekateri pod nos molite Honde itd. za 40k E! wtf? Vzemi nekaj iz trojice (bmw, audi, mb) pa si zmagal!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
eeeee moj alterjevci... clovek isce premium wagn, a vi mu turite Skodilaka pa C5, manjka se samo se nekdo, da bi mu uturil CRX '92 Vtec al pa Golfa

" Iščem predvsem UDOBEN avto, z majhno porabo, varen... Cena nekje do max 50k€"

eeeeee MViper... Išče udoben, varen avto z majhno porabo. Glede na to, da je že dal vedet, da mu ni prioriteta zabit vseh 50k€ in glede na to, da je gledal tudi Accorda, bi rekel, da ni nek obsedenc s "premium wagni".
smirk-1.gif

Moj glas gre tudi za Superba. Preprosto - največ avta za normalno ceno. Ni tok pogost kot BMW/Audiji, pa še folk te ne gleda grdo, ker misljo, da maš Octavijo za 15k€
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To ze.. ampak, ce je pripravljen colat 50 jurju, dobi super avto visjega razreda, ki je udobnejsi, varnejsi od skodilaka.. Pa ne, da forsiram BMW, ampak kaksna 318d, 520d sta lustna sparavcka ali pa, ne vem A4 2.0 Tdi, A6 2.0 tdi, Merkla E200 cdi, kaksen S80 D5...

Ce bi bila pa top meja 30k, bi mu pa svetoval kaksno 159, Accordko, Avensisa..

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
Pozdravljeni!
Situacija je nanesla, da bom moral dnevno moral prevoziti tudi do 250km na dan, praktično od pon-pet. Od tega bom sigurno vsaj 90% prevozil po avtocestah. Iščem predvsem UDOBEN avto, z majhno porabo, varen... Cena nekje do max 50k€
Verjetno, bi se najbolj splačal dizel ali pa kak bencinec predelan na plin...
Gledal sem naslednje avtomobile:
Honda Legend 3.7 - koliko stane predelava na plin in koliko kilometrov bi potem lahko naredil z enim polnjenjem?
Honda Accord - dizel
BMW 5 karavan - dizel

Kakšni so vaši predlogi?

Tole :

http://www.avto.net/_AVTO/resu...subTIPSORT=DESC

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
To ze.. ampak, ce je pripravljen colat 50 jurju, dobi super avto visjega razreda, ki je udobnejsi, varnejsi od skodilaka.. Pa ne, da forsiram BMW, ampak kaksna 318d, 520d sta lustna sparavcka ali pa, ne vem A4 2.0 Tdi, A6 2.0 tdi, Merkla E200 cdi, kaksen S80 D5...

Med vsem, kar is naštel, je Superb po udobju med boljšimi ... vsaj zame, ki ima rad trše sedeže. Še bolj udibnio: Golf6, TSI DSG. Neslišen (definitivno tišji od A4 in BMW3 tel Volva), brez sunkov ... Pa ni treba porabit vseh 50 (ki jih avtor teme niti niče, to mu je le zgornja meja).
Tako ali tako mora it sam preizkusit, kako mu sede položaj za voanom v vsakem od njih (tega ti ne more nihče svetovat, to je treba sproba), potem je p vprašnanje suverenih zmogljivosti, hrupa in vzmetenja. Pri hrupu cepneta Accord in Avensis, Alfa zna bit pretrda - enako Audiji in BMWji, če so zraven kake nizkoprofilne gume ali bognedaj športna podvozja, pri Alfi tudi menjalniki niso zmaga.
325d ali 525d avtomatik sta dobra izbira, a z normalnimi gumami (17 col). Namesto E pa raje C, če mercedesa ...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
Pozdravljeni!
Situacija je nanesla, da bom moral dnevno moral prevoziti tudi do 250km na dan, praktično od pon-pet. Od tega bom sigurno vsaj 90% prevozil po avtocestah. Iščem predvsem UDOBEN avto, z majhno porabo, varen... Cena nekje do max 50k€
Verjetno, bi se najbolj splačal dizel ali pa kak bencinec predelan na plin...
Gledal sem naslednje avtomobile:
Honda Legend 3.7 - koliko stane predelava na plin in koliko kilometrov bi potem lahko naredil z enim polnjenjem?
Honda Accord - dizel
BMW 5 karavan - dizel

Kakšni so vaši predlogi?

Tole :

http://www.avto.net/_AVTO/resu...subTIPSORT=DESC

zmaga.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.171
9.808
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
hrbtenica jo muči zarad audija la kaj druzga.

stric, na tri leta octavia. od pre izdaje do danes. vsaka gre v prodajo z okvaro lektornike, lmm, nečes ana motorju. na prvih treh so pocrkal vsi mehanizmi oken, pa pol armaturke. zadnja je boljsa, sam ni to to.

in meca je meca, pa da se na glavo postavis.res pa je, da ce pravilno opredelis potrosni amterial, je vse na svojem mestu.

lej zdej.
sdi, 6 let, 70kkm, benz pumpa.
Verjamem, da je pumpa spustila, če je v sdija bencin pumpal.
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ti bos ze vedel, si od foha..
zmaga.gif

Ceprav Superb [limo] se meni ni zdel nic posebnega.. zlahtnika ga ima, 2.0 TDI DSG.. kar mi je bilo vsec, je bil le DSG..

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

Tako neki se strinjam s tabo
cool-1.gif

Čeprav bi še med temi ki si jih naštel naredil selekcijo!
evil.gif

Da mi pa kdo v tem rangu ponudi škodo pa..............
sprasujem se.gif

Razmišljam pa nekaj????
17758-icon_confused.gif

Če je kak tak kandidat evo meni jajce!
aplauz.gif