avto za dolge poti

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Napisal sem Audiji IN beemveji ...

Med tema znamkama je bolj vprašanje cene, še posebej pri novih. Pri Audiju moraš Q vzet, da volana ne puli iz rok, pri BMW se trenutno dobi dosti večje popuste ... Sem ziher, da se da 525d (recimo Touring) dobiti z eno normalno opremo za lepo pod 50 jurjev. Novega.

tudi A6 dobiš 3.0 za tak denar...
wink-1.gif

lp

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
SJTV tega pa nisem preizkušal, bom ko ne bo več snega, zdaj tak ni mogoče.. Drugače pa jaz imam ponavadi roke na volanu ko vozim tako da me to ne boli preveč
smile-1.gif

PS:. Za ASR nisem prepričan ali ga ima, ESP vem da je.
Če je ESP je tudi ASR. Če imaš roke na volanu pa čutiš da cuka ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zanimivo, kako so postale popularne ostre oblike. Vsi premium deutsch proizvajalci stremijo k podobnim trendom. Meni osebno so lepše mehkejše linije.

12.jpg

3.jpg

2.jpg

BTW: Tale faceliftan A6 je hud.
shocked-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Naj me koklja brcne če sem že kdaj videl gršo rit, kot je tale BMW... So odkupili višek Ssangyongovih luči?
crazy1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pol so pa po Banglu tolkli.
hysterical-1.gif

Jaz sem mislil da je to bil en hec BMWja oz. photoshop razpizdenega Korejca. Šele ko sem videl na cesti sem verjel da je res BMW tak gravž spravil na cesto.

Je pa treba jim priznat, da mora bit res hudo dober avto če ta gravž v prodajo spravjo.
aplauz.gif

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Banglov duh je še prisoten.
uf-1.gif

Tale rit zgleda tako, kot da so jo prišvasali od enega čisto drugega avtomobila (podobno kot pri Mitsubishiju L200).
Takih grozot ne delajo niti Bangla bangers.
hysterical-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pol so pa po Banglu tolkli.
hysterical-1.gif

Jaz sem mislil da je to bil en hec BMWja oz. photoshop razpizdenega Korejca. Šele ko sem videl na cesti sem verjel da je res BMW tak gravž spravil na cesto.

Je pa treba jim priznat, da mora bit res hudo dober avto če ta gravž v prodajo spravjo.
aplauz.gif

V živo precej bolje izgleda
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Dejstvo je to, da teh avtorjevih 250 km sploh niso 'dolge poti'. Omenjeno razdaljo lahko mirne duše povsem brez težavpremaguješ z avtom srednjega razreda (torej med 25 in 35 jurji)..tudi nižji srednji razred bo čisto zadovoljiv.

Tako da...se bo moral odločiti..ali bo colal 50 jurjev, pa si kupil konkreten avto za dušo, ne glede na prevožene kilometre, ali pa si pač nekaj kupi da se bo prevažal.

Dokler tega ne napiše, je res vseeno kaj mu svetujemo..od Octavije do BMW-jeve 7 serije...

to je 3 ure vožnje na dan..big deal..tudi s cliotom za 8 jurjev bo šlo čisto BP
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Mora pa že biti malo bolj na komot kot klio.Pač tudi odvisno koliko si velik. Zame so te male jajce vse preveč utesnjajoče in ko bi se kak mesec vozil po 200 km na dan v takem lahko grem za kak teden še samo v toplice.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
O hrupu Accord je zelo relativna stvar. meni se ne zdi hrupen, res pa se na luknjista cesta sliši. Vendar narediti najtišji avto je najmanjši problem, za 50 ali 100€ izolacije pa je.
So pa druge stvari kar se tiče udobja in ergonomije več kot na nivoju, edini avto v katerem me hrbet ne boli več !! ESP tudi preizkušam te dni in pomoč pri obračanju volana deluje zelo dobro in praktično kot da bi bilo podzavestno.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ampak eni ste res tako grozno razvajeni. Se vidi, da je ze dolgo casa preteklo od kaksne katastrofe.